M "[MTV]" کاربر سایت Apr 15, 2011 #18 من که امتحان کردم اصلا جواب نداد خیلی ضد حال زد خواستم ریدیک رو اجرا کنم که نشد
GPSY کاربر سایت May 3, 2012 #19 پروژه ساخت شبيه ساز XBOX 1 دو سال هست كه تعطیل شده دليلشم نبود افراد زياد براي ساخت اين شبيه هستش در واقع دو نفر رو اين شبيه ساز كار ميكردن كه اونا هم نا اميد شدن By xbox original for ever
پروژه ساخت شبيه ساز XBOX 1 دو سال هست كه تعطیل شده دليلشم نبود افراد زياد براي ساخت اين شبيه هستش در واقع دو نفر رو اين شبيه ساز كار ميكردن كه اونا هم نا اميد شدن By xbox original for ever
A arash8292 کاربر سایت Dec 25, 2012 #21 ببخشید کسی نرم افزاری میشناسه که بشه سی دی xbox رو تو کامپیوتر اجرا کرد ؟ منظورم xbox360 نیست xbox منظورمه
ببخشید کسی نرم افزاری میشناسه که بشه سی دی xbox رو تو کامپیوتر اجرا کرد ؟ منظورم xbox360 نیست xbox منظورمه
GPSY کاربر سایت Jan 4, 2013 #22 نوشته شده توسط arash8292: ببخشید کسی نرم افزاری میشناسه که بشه سی دی xbox رو تو کامپیوتر اجرا کرد ؟ منظورم xbox360 نیست xbox منظورمه بیشتر... هيچكدومش وجود ندارند همين DXBX هم بود كه اونم ديگه ادامه ندادن!
نوشته شده توسط arash8292: ببخشید کسی نرم افزاری میشناسه که بشه سی دی xbox رو تو کامپیوتر اجرا کرد ؟ منظورم xbox360 نیست xbox منظورمه بیشتر... هيچكدومش وجود ندارند همين DXBX هم بود كه اونم ديگه ادامه ندادن!
timemachine2029 کاربر سایت Feb 6, 2013 #24 نوشته شده توسط minecraft: با خود ایکس باکس 360 میشه بازی ایکس باکس 1 رو بازی کرد بیشتر... بله ولی هم باید بازی پچ شده باشه + اپدیت داشبورد
نوشته شده توسط minecraft: با خود ایکس باکس 360 میشه بازی ایکس باکس 1 رو بازی کرد بیشتر... بله ولی هم باید بازی پچ شده باشه + اپدیت داشبورد