ورشکستگی THQ تاخیری ایجاد نکرد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
metro-last-light-header-031413.jpg

به نظر میرسد پس از ورشکستگی THQ آن ها زیاد از برنامه عقب نیفتاده اند
در مصاحبه با VG247 اقای Huw Beynon مدیر Deep silver خاطر نشان کرد که تاخیر بازی تنها به خاطر کارهای بی اهمیت و کاغذ بازی ان است
او ادامه میدهد:
این بسیار واضح است که بازیی برای استدویی که منتقل شده تاخیر میخورد چون ان ها مجبور به انجام یک سری کار پشت صحنه هستند.
ما زمان زیادی را در ساخت بازی از دست ندادیم و مطمئنن همان محصولی که انتظار میرفت در ماه March عرضه شود را خواهید دید.ما بسیار هیجان زده ایم که این اتفاق برای استدیو استرس زا نیست و من مطمئنم که هنگامی که بازی عرضه شود عالی خواهد بود.بسیار خوشحالم که ما میتوانیم دوباره ان را نشان دهیم و امیدوارم که مردم اطمینان کنند که به زودی خواهد امد

Metro:last light در 14 may بر روی سه پلتفرم PC,Xbox360,ps3 عرضه خواهد شد.

منبع

فقط دو ماه دیگه...
gv6x8c1z7dk62yj0kb.jpg

البته شکی نیست که ایشون درست میگه و گرفتاری های این جابجایی زیاده، ولی من موندم فقط که چرا Pre-order اش رو توی استیم نمی ذارن! اگه اومده بود الان کلی خریده شده بود تا حالا (یکیش رو هم خودم می خریدم)! :دی

در کنار Tomb Raiderو Bioshock Infinite بازی Metro: Last Light جز مورد انتظارترین های من هست که بدجوری بهش امید بستم.
کلا شرکت های روسی تو خلق اتسفر ترسناک خیلی ماهرن و 4A Games تو نسخه اول نشون داد که استاد خلق حس ترس و استرس هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or