ورجیل در DmC: Devil May Cry قابل بازی نیست

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
dmc_devil_may_cry_vergil-600x170.jpg

Alex Jones از Capcom تایید کرد که ورجیل در DmC: Devil May Cry قابل بازی نخواهد بود؛ وی همچنین اجرا شدن بازی در 60 فریم در نسخه PC که به دلایلی، چندی پس از نسخه های کنسولی انتشار خواهد یافت را تایید کرد.
Jones در مصاحبه با Eurogamer در جریان TGS و در مورد حضور ورجیل اذعان داشت: "او قابل بازی نخواهد بود، به صراحت هر چه تمام تر این را می‌گویم تا کوچکترین شکی در بازی‌بازان مبنی بر رخ دادن این اتفاق به وجود نیاید."
وی همچنین در رابطه با تاریخ انتشار نسخه PC گفت: "نمی‌توانم تاریخ مشخصی برای آن بیان کنم؛ ما تمام سعی و تلاش خود را می‌کنیم تا این نسخه با فاصله زمانی کوتاهی نسبت به نسخه کنسولی منتشر شود پس مطمئنا زمانی میان انتشار این دو نسخه وجود خواهد داشت؛ دلیل این است که این نسخه توسط گروهی دیگر از تیم Ninja Theory ساخته شده و آن ها تلاش می‌کنند تا هرطور که شده بازی با فاصله زمانی کوتاهی نسبت به نسخ کنسولی انتشار یابد."
منبع

نسخه pc روی 60 فریم؟! بعد کنسول روی 30 فریم؟!!!
چرا اونوقت؟ :-o
نکنه نسخه کنسولی هم 60 فریم کردن من خبر ندارم...آقا یکی منو آپدیت کنه تا شاخ در نیاوردم
نسخه ی کنسول 30 فریم هست دیگه ولی احتمال 60 فریم بودنش هم هست گفتن اگر بتونیم نسخه ی کنسولی رو 60 فریم می کنیم ولی نیازی نیست انقدر سرعت بالاست که ادم فکر می کنه 60 فریم هست دلیلش هم این هست که pc قوی تره:d

با این قاطعیتی که گفته شده بعید بدونم اصلا قابل بازی باشه
I want to be definitive. He’s not playable in the game
آره نويد ولي آخه اون عكس هايي هم كه علي گذاشته بدجوري آدم رو به شك ميندازه :-?

به نظرم کاپکام میخواد ورجیل رو DLC کنه وگرنه توی تریلر کاملا مشخص بود که قابل بازیه
دقیقا بیشترین احتمال رو خودم هم به این مورد میدم احتمال خیلی زیاد به صورت یک DLC عرضه میشه تا علاوه بر خود بازی اصلی از این یکی مورد هم یه سودی بکنن;)

من کلا یه سری از این Devil My Cry رو بازی کردم بد نبود ولی خوشم نیومد

این رو می خواستم حتما بگیرم با توجه به تصاویری که دیدم ازش جالب می ومد

اما دیدم نوشته بود توی گیم اسپات Xbox 360 , PS3 ناامید شدم گفتم به جهنم .

چه جالب الان خبر اومد که برای PC میادش :d

دوستان امکان داره مثل Special Edition نسخه سوم باشه که اوایل ورجیل قابل بازی نبود و توی این نسخه قابل بازی شد؟:-/
احتمالش خیلی زیاد ـه!
البته تو DMC 3 هم ورجیل چیز خفنی نبود:دی
یعنی خیلی خفن بود و دمیج زیادی وارد می‌کرد ولی کمبوهاش کم بودن:دی:|

احتمالش خیلی زیاد ـه!
البته تو DMC 3 هم ورجیل چیز خفنی نبود:دی
یعنی خیلی خفن بود و دمیج زیادی وارد می‌کرد ولی کمبوهاش کم بودن:دی:|
چون باماتو ورجیل اینقدر قوی بود که سریع دشمنا رو میکشت و فرصت برای کمبو نمیگذاشت:biggrin1:
ولی اگر ورجیل رو به صورت SE بذارن واقعا عالی میشه. به نظرم هیچکس به جز خود ورجیل نمیتونه از یاماتو استفاده کنه. توی DMC4 دانته با اینکه همون ضربات ورجیل رو میزد ولی ضرباتش آبکی و آبگوشتی بودن در حالیکه وقتی ورجیل میزد، صدای شکافت هوا میومد و قطعه قطعه شدن دشمن واقعا لذت بخش بود.>:d<
خداییش چرا ورجیل رو گفتن نمیذارن، جای بسی تعجب داره

آخرین ویرایش:
دوستان امکان داره مثل Special Edition نسخه سوم باشه که اوایل ورجیل قابل بازی نبود و توی این نسخه قابل بازی شد؟:-/
اینم احتمالش خیلی زیاده:d:x
چون باماتو ورجیل اینقدر قوی بود که سریع دشمنا رو میکشت و فرصت برای کمبو نمیگذاشت:biggrin1:
ولی اگر ورجیل رو به صورت SE بذارن واقعا عالی میشه. به نظرم هیچکس به جز خود ورجیل نمیتونه از یاماتو استفاده کنه. توی DMC4 دانته با اینکه همون ضربات ورجیل رو میزد ولی ضرباتش آبکی و آبگوشتی بودن در حالیکه وقتی ورجیل میزد، صدای شکافت هوا میومد و قطعه قطعه شدن دشمن واقعا لذت بخش بود.>:d<
خداییش چرا ورجیل رو گفتن نمیذارن، جای بسی تعجب داره
علی خدا پدر اون ورجیل رو بیامرزه شخصیت خدایی بود ولی به لطف NT دوتا از محبوب ترین شخصیت هام به فنا رفتن>:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or