وجود DLC برای Alan Wake تایید شد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
robbie-bach-alan-wake.jpg

در جریان برگزاری CES 2010، بازی Alan Wake نیز حضور داشت. همانطور که می‌دانیدنحوه روایت این بازی به صورت اپیزودیک و مانند سریال‌های تلوزیونی( Lost و ...) می‌باشد.

دیشب در CES 2010 مشخص شد که بعد از انتشار بازی، اپیزود‌های جدیدی نیز به صورت مضامین قابل دانلود بر روی XBL قرار خواهند گرفت.

Source

نمي دونم ولي من و مهدي اصلا با اين حركت حال نكرديم. داستان بازي بايد يك جا شروع و يك جا تمام بشه.
خود سم ليك قبلا گفته بود علاقه اي به عرضه DLC براي AW نداره .

به نظر من DLC براي بازي هايي مثل GTA يا MW مناسبه كه Content هايي رو به گيم پلي و Map يا اسلحه ها اضافه كنند. براي بازي مثل AW اين كار جز كش دادن داستان چيزي نيست.

البته Remedy ميتونه براي عرضه Prequel از داستان من كه قبلا نوشته بودم استفاده كنه.:biggrin1:

مگه نگفتن بازی یک جورای OPEN-WORLD طراحی شده اما OPEN WORLD نسیت پس میتونه مثل خیلی از بازی ها دشمن های مختلف آدم ای مختلف اصلحه های مختلف و ماموریت های مختلف رو به بازی اضافه کنه مثل یک ساختمان متروکه درون جنگل که درش ... هستش اگه خواستی در اون بخش گیم پلی میتونی تو اون ساختمان هم بری. یا معما های مختلف .

اون جوری هام که فکر میکنین بد نمیشه . فقط بازی رو زود تر بدن که دارم میمیرم میخوام بترکونمش . البته اگه نترکونم .

واقعا مسغره اش را در اورده اند

واقعا عجيبه در قبال چنين خبري چنين پاسخي داده بشه. عرضه DLC براي بازي خيلي مناسب هست و حال اگر شما نميتونيد بازي رو بخريد مشكل Remedy نيست.

از طرفي با حرف حميدرضا هم موافقم.

واقعا عجيبه در قبال چنين خبري چنين پاسخي داده بشه. عرضه DLC براي بازي خيلي مناسب هست و حال اگر شما نميتونيد بازي رو بخريد مشكل Remedy نيست.

عرضه ی DLC زمانی برای بازی و بازیکن مفید هست که چیز جدیدی علاوه بر اصل بازی ارائه کنه نه این که قسمتی از بازی رو که ساخته شده حذف و در قالب DLC ارائه کنند
نگرانی دوستان هم از همین موضوع هست وگرنه هیچ کس از یک "اضافه" برای یه بازی بزرگ و محبوب بدش نمی آید
امیدوارم خط اصلی داستان به هم نخوره.بعد از مدت ها می خواستم یک عنوان horror بازی کنم فقط و فقط به دلیل داستان و جو بازی:smile:

عرضه ی DLC زمانی برای بازی و بازیکن مفید هست که چیز جدیدی علاوه بر اصل بازی ارائه کنه نه این که قسمتی از بازی رو که ساخته شده حذف و در قالب DLC ارائه کنند
نگرانی دوستان هم از همین موضوع هست وگرنه هیچ کس از یک "اضافه" برای یه بازی بزرگ و محبوب بدش نمی آید
امیدوارم خط اصلی داستان به هم نخوره.بعد از مدت ها می خواستم یک عنوان horror بازی کنم فقط و فقط به دلیل داستان و جو بازی:smile:
دوست عزیز اینی که شما میگی تئوری DLC هستش ... در عمل کاملا برای سود جویی عرضه میشه ( البته به جز چند تا بازی ) ...

هنوز به جز تاييد شدن DLC ها خبري از محتوياتش نيومده كه كسي نگران باشه.

هنوز به جز تاييد شدن DLC ها خبري از محتوياتش نيومده كه كسي نگران باشه.

چون محتواش تایید نشده همه نگران هستند دیگه.اگه تایید شده بود اون وقت نگرانی بی معنی بود.یا ناراحت بودن یا خوشحال:smile:

آخرین ویرایش:
Markus Maki / Remedy:
... I have so much to say on this but I'll only say now that the plans for what content is on the DVD were not altered in any way due to the new episodes.

I think we can have some fun doing them. So that you'd have more fun playing them.
MikaRMD:
To add to Markus' comments:
We're crunching away like mad to make sure AW is going to be the best possible game it can be. We are not going to be holding back on anything.
It's going to be a great game. Trust me - I've seen it

از طرفي با حرف حميدرضا هم موافقم.
كجاش براي اين بازي مناسبه.مگر اينكه گذشترو نشون بده.فكر كنم به ما هم Remedy مي خواد به چشم منتقدا نگا كنه وپايان بازي رو حذف كنه بد بگه سال 2012 يه dlc مياد پايان رو نشون ميده.البته با اين سرعت فضايي Remedy داره عرض كردم:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or