وجود DLC برای Alan Wake تایید شد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
robbie-bach-alan-wake.jpg

در جریان برگزاری CES 2010، بازی Alan Wake نیز حضور داشت. همانطور که می‌دانیدنحوه روایت این بازی به صورت اپیزودیک و مانند سریال‌های تلوزیونی( Lost و ...) می‌باشد.

دیشب در CES 2010 مشخص شد که بعد از انتشار بازی، اپیزود‌های جدیدی نیز به صورت مضامین قابل دانلود بر روی XBL قرار خواهند گرفت.

Source

عرضه میشه شک نکن من دیگه از gta به بعد ایمان دارم به این قضیه و کلا این نسل کم از این نسخه های
Game of the year نداشتیم فقط امید وارم مسخره بازی در نیارن بازی را مبهم تموم کنن

البته این شکل حرکات بعید نبود!
ولی خیلی نا امید کنندس که سازنده های بازی مکس پین دست به یه همچین حرکتی بزنن!
دقیقا هدف از این حرکت فقط فروش بیشتر هست!

فقط امیدوارم DLC‌ها روی دیسک هم عرضه بشه.
واقعا این DLC شده بلای جان گیمر هایی مثل ما!
بخصوص این بازی که مطمئنا DLC هاش میتونه روی داستان بازی تاثیر زیادی داشته باشه.فقط امیدوارم که بازی رو ناقص بیرون ندن و بعد بیان با DLC کاملش کنن!
که به نظر من با وجود ساخت خیلی بلند خود بازی این امر بعید نیست! چون ساخت خود بازی اینهمه طول کشیده چه برسه به DLC!برای همین یه سری از اپیزود ها رو حذف میکنن و به عنوان DLC به فروش میزارن!(فرضیه)

البته این شکل حرکات بعید نبود!
ولی خیلی نا امید کنندس که سازنده های بازی مکس پین دست به یه همچین حرکتی بزنن!
دقیقا هدف از این حرکت فقط فروش بیشتر هست!
شک نکن مایکروسافت بهشون گفته این کار رو بکنن. Remedy تو این خطها نیست.
ضمنا مطمئن باشید بازی ناقص نیست. اونم Remedy که این همه رو داستان بازی کار کرده نمیاد داستان ناقص بده. شاید این DLC یه Prequel یا یه سری داستانهای جانبی باشه.

Remedy همین چند روز پیش به Gamepro گفته پایان بازی پایانی است که تا به حال نظیرش در بازیهای کامپیوتری دیده نشده!
============

من ِ بدشانس قبل از Ban Wave رفتم کلی پوینت خریدم. حالا پوینتشو دارم لایوش نیست.:(

زرشک:دی
15-20 اپیزود!نفهمیدم یعنی 15-20 DLC باید تهیه کنیم؟!!:cheesygri
خیلی لوس شدن بازی ساز ها:sick::biggrin1:
نه بابا، چی میگی؟:biggrin1:
بازی اصلی بین 15-20 تا اپیزود است. هنوز معلوم نیست DLC ـها چی هستن! تازه با سابقه ای که Remedy داره احتمالا 2011 میان این DLC ـها.:biggrin1:

نه بابا، چی میگی؟:biggrin1:
بازی اصلی بین 15-20 تا اپیزود است. هنوز معلوم نیست DLC ـها چی هستن! تازه با سابقه ای که Remedy داره احتمالا 2011 میان این DLC ـها.:biggrin1:

:دی
خوب شد!:cheesygri
ولی بازی سازها لوس شدن رو قبول کنید! هنوز بازی اصلی نیامده DLC DLC راه میندازن:evil::biggrin1:

previously on ALAN WAKE !
اصلا دوست ندارم همچین چیزی ببینم!امیدوارم اپیزودش مثل چپتر خودمون باشه:-"

-گفته بودن برنامه ای برای عرضه DLC ندارند ولی اگه MS ازشون بخواد !روش فکر میکنند!
من فکر میکنم اینا فرصتی برای فکر ندارند!:biggrin1:

previously on ALAN WAKE !
دقیقا همین هست اگر توی دمو ها میدید یک چیزی مثل اون بازی کزایی Alone in the dark بعضی موقع ها میترسم میگم خدایا این اون نشه حتی نزدیکش هم بشه گند زده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or