وجود ویژگی‌های منحصر به فرد در نسخه‌ی PS4 عنوان Watch Dogs

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
timthumb.php

عنوان Open-World بعدی شرکت یوبی سافت که Watch Dogs نام دارد، قرار است در آینده‌ای نزدیک بر روی پلتفرم‌های نسل فعلی و نسل آینده عرضه شود. این در حالی است که شرکت یوبی‌سافت جزء اولین ناشرانی است که به صراحت اعلام کرده است که عناوین آینده خود که عبارتند از Assassin's Creed IV و Watch Dogs قرار است بر روی PS4 با ویژگی‌های متفاوتی عرضه شود.
اخیراً پستی در Playstation Blog مبنی بر این که یوبی سافت قصد دارد در نسخه‌ی PS4 بازی Watch Dogs ویژگی‌های جدیدی را اضافه کند تا دارندگان این پلتفرم بتوانند تجربه‌ی بهتری را از این بازی کسب کنند. در واقع نسخه‌ی PS3 با نسخه‌ی PS4 این بازی تفاوت زیادی ندارد. اما با این حال ویژگی‌هایی در نسخه‌ی PS4 این بازی حضور دارد که باعث متمایز شدن آن می‌گردد.
یکی از این ویژگی‌هایی که اخیراً تائید شده است، این است که بازیکنان نسخه‌ی PS4 بازی Watch Dogs می‌توانند به موبایل خود وصل شوند و زمانی که از کنسول خود دور هستند نیز می‌توانند با سایر افراد بازی کنند. به‌نظر می‌رسد که این ویژگی بسیار جذاب و جالب باشد.
گفتنی است که Watch Dogs در اواخر ماه November روی پلتفرم‌های PC، PS3، Xbox 360 و Wii U عرضه خواهد شد. هنوز نسخه‌ی نسل بعدی این بازی تاریخ نخورده است.

منبع

نه من اصلا کاری ندارم.
ولی چیزی که توی کنفرانس سونی نشون دادن رو به نظرم اگر یک کم رزولیشن و aa دستکاری کنند راحت روی PS3 اجرا میشه.
هوش مصنوعی خاصی هم من ندیدم نمیدونم اینارو کجا دیدین شما ها؟ اون حالت فرار یا تعجب مردم که توی AC صد ها بار دیدیم!
به انيميشن npc ها توجه كردي كه اندازه انيميشن شخصيت هاي اصليه بازي هاي اين نسله;) به هيچ وجه اونا قابل اجرا روي كنسول هاي اين نسل نيستن ، يعني اگر بتونن اين مسائل رو روي كنسول هاي اين نسل اجراكن شگفتي به وجود اوردن.
همچین گفت ویژه گی که من گفتم الان میترکونه اینم شد ویژگی اخه ما میس میندازیم که شارژ تموم نشه بعد بیایم زنگ بزنیم به کنسول بفهمیم بچه ها کجان ؟ اینم جریانه همون ال ای دی دسته هست

انحصاریه ؟
من هم قبول دارم كه اين ها اصلا به گرد پاي سفارش پيتزا هم نميرسن :d
ضمنا متن خبر رو اصلا خوندي شما ، نگفته فقط از اين كه دوستانتون كجاي بازي هستن باخبر ميشيد بلكه ميتونيد خودتون باهمون تبلت يا اسمارت فنتون بازي رو ادامه بدين و بازي رو انجام بدين.

آخرین ویرایش:
هوش مصنوعی خاصی ندیدید؟!!
اونجایی که طرف تو ماشین تیر میخوره و بعد طرف گریه میکنه و میاریش بیرون...
حیف که ذهنم یاری نمیکنه :دی وگرنه یادمه یک چیزایی تو همون نمایش E3 بود که اصلا هرچی فکر میکردم نمیتونستم تصور کنم همچین چیزی بخواد اجرا شه.
بحث Script شده بودن که کاملا جداست و منم خودم بهش شک دارم. ولی اگه Script نشده باشه، ساخت هوش مصنوعی بازی و برنامه‌نویسی اون خیلی کار عظیمی هست، و اگر مردم عادی دارای آنچنان هوش مصنوعی Dynamicای باشند، رس این قوطی‌ها که هیچی، قوطی‌های نسل جدید هم کم میارن :دی هنوز یک کاراکتر با هوش مصنوعی فوق‌العاده بالا و جزئیات زیاد ما ندیدیم تو این نسل، چی باشه بخواد مردم با محیط اینجوری Interact کنند (البته من شخصا تا همین الانم از اطلاعات جدیدی که از GTA V اومده جا خوردم با اون هوش مصنوعی، ولی احتمال میدم همش توی GTA هم اجرا نشه، مثل وعده‌های GTA IV)
اتفاقا اگر بری یک سری تریلر دیگه از همون صحنه بگیری میبینی همه اش اسکریپت شده است.
توی همین تریلر اخیر که از بازی دادن تو نمایشگاه سونی، دوتا تریلر دیگه هم اومد که سر جمع میشه سه تا و توی عین سه تاش اتفاقا خیلی شبیه به هم هستن با اختلاف های کوچیک، مثلا ماشین پلیس از دور دست میاد یه بار شلیک میکنه مستقیم میره یه بار میخوره به دیوار ولی ماشین میاد و توی بیسیم یه چیز رو داره میگه.
توی همون تریلر E3 هم بعدا یک تریلر دیگه اومد که فقط رنگ ماشینا عوض شده بود اتفاقا عینن یکی بود.
کلا بازی اسکریپت شده با مهارت خاصی هست، به خصوص ماموریت های بازی که قبلا توی GTA IV حتا دیدیم.
کلا چیزی که تو بازی خیلی فضائی بود نورپردازی بازی که باعث میشه حس و حاله اینو بده که بازی نسل بعدی هست، وگرنه اصل ماجرا خیلی تو اون حال و هوا سیر نمیکنه.
به انيميشن npc ها توجه كردي كه اندازه انيميشن شخصيت هاي اصليه بازي هاي اين نسله
;)
به هيچ وجه اونا قابل اجرا روي كتسول هاي اين نسل نيستن ، يعني اگر بتونن اين مسائل رو روي كنسول هاي اين نسل اجراكن شگفتي به وجود اوردن.
توی همین AC هم کم از این انیمیشن ها ندیدیم. اتفاقا برو نگاه کن بعضی از انیمیشن های NPC ها همچین هم خوب نیست، البته قبول دارم اون حجم NPC که هر کدوم یک انیمیشن منحصر به فرد خودش رو داره خیلی تو این نسل نبوده ولی Ubi سر AC هم یک نمایش توی X06 داشت، که تمام شخصیت ها به تک تک حرکات الطائر عکس العمل به خصوص نشون میدن ولی تو ورژن نهایی حتا نزدیک به اون هم نشده بود.

--------------
درباره بازی، یک نکته بگم.
این بازی و عکسا و شخصیت و نوع داستان بازی منو یاد SCC میندازه که ابتدای کار شروع به ساخت شد و بعد یکهو کنسل شد و SCC اصلی که بعدا دیدیم ساخته شد میندازه.
همین عکس خبر رو با بعضی از اون عکسا مقایسه کنید!

اینمیشن‌های بازی در کنار فیزیک اجزای موجود در محیط بازی کاملاً یک سر و گردن از بازی‌های این نسل بالاتر هست.
نورپردازی و کیفیت تکسچرها هم کاملاً ورای بازی‌های این نسل هست.
در مورد هوش مصنوعی NPCـها نمی‌شه نظر داد، چون ممکنه خیلی از اتفاقات توی بازی Script شده باشن.

همه‌ی اینا در کنار Open World بودن بازی === > بازی نسل بعد.

اگه اونطور که میگین Script شده باشه که خودمم شک کرده بودم، بازی ارزش تف هم نداره.‌ (No Offense)
تنها چیزی که من رو تحت تاثیر قرار داده بود همون هوش مصنوعی بود و بس.
گرافیک بازی بالاخره Next Gen هست و بازی‌های نسل بعدی همشون به اون سطح گرافیک استاندارد میرسن.

من به شخصه به نظرم يوبي سافت در اون حدي نيس كه بتونه بازي بسازه كه اين قدر هوش مصنوعي قوي داشته باشه و به نظرم اسكريپت شدس(اگر راك استار يا ولو يا ناتي داگ يا بانجي همچين ادعاهايي مي كردن ميشد روش فكر كرد)

البته براي قضاوت نهايي زود:d ولي طبق تريلراي تكراري تا حالا اين نتيجه رو ميشه گرفت كه اسكريپت شده بودن

.

من به شخصه به نظرم يوبي سافت در اون حدي نيس كه بتونه بازي بسازه كه اين قدر هوش مصنوعي قوي داشته باشه و به نظرم اسكريپت شدس(اگر راك استار يا ولو يا ناتي داگ يا بانجي همچين ادعاهايي مي كردن ميشد روش فكر كرد)

البته براي قضاوت نهايي زود:d ولي طبق تريلراي تكراري تا حالا اين نتيجه رو ميشه گرفت كه اسكريپت شده بودن

.

ubi همچین شرکت کمی نیست یه نگاهی به IPهایی که خلق کرده بندازین متوجه میشید,بعد بیاید بگید در حدی نیست که همچین کاری بکنه.اسکریپت شده تو محیط open-world هم خودش خیلیه.
موقعه ای که AC1 اومد همه تو کف هوش مصنوعی NPCها بودن اون زمان چندتا بازی بودن که مردم عادیش همچین هوش مصنوعی داشتن؟(به غیر از GTA که از ایفوریا استفاده میکنه)که حالا میگید یوبی در حدی نیست که همچین چیزی خلق کنه

ubi همچین شرکت کمی نیست یه نگاهی به IPهایی که خلق کرده بندازین متوجه میشید,بعد بیاید بگید در حدی نیست که همچین کاری بکنه.اسکریپت شده تو محیط open-world هم خودش خیلیه.
موقعه ای که AC1 اومد همه تو کف هوش مصنوعی NPCها بودن اون زمان چندتا بازی بودن که مردم عادیش همچین هوش مصنوعی داشتن؟(به غیر از GTA که از ایفوریا استفاده میکنه)که حالا میگید یوبی در حدی نیست که همچین چیزی خلق کنه
من كه نگفتم شركت ضعيفي هست...اتفاقا خيلي هم مطرح ولي به نظر من در حد اين تريلرهايي كه نشون داده نميتونه عمل كنه.......البته شايد هم تونست (ولي تا حالا تريلرايي كه از يك صحنه بدست اومده در زواياي مختلف تكراري بودن)

ولي نه شما و نه من نميتونيم نظر نهايي بديم و بايستي منتظر حداقل دموي بازي باشيم:d

.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or