وجود ویژگی‌های منحصر به فرد در نسخه‌ی PS4 عنوان Watch Dogs

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
timthumb.php

عنوان Open-World بعدی شرکت یوبی سافت که Watch Dogs نام دارد، قرار است در آینده‌ای نزدیک بر روی پلتفرم‌های نسل فعلی و نسل آینده عرضه شود. این در حالی است که شرکت یوبی‌سافت جزء اولین ناشرانی است که به صراحت اعلام کرده است که عناوین آینده خود که عبارتند از Assassin's Creed IV و Watch Dogs قرار است بر روی PS4 با ویژگی‌های متفاوتی عرضه شود.
اخیراً پستی در Playstation Blog مبنی بر این که یوبی سافت قصد دارد در نسخه‌ی PS4 بازی Watch Dogs ویژگی‌های جدیدی را اضافه کند تا دارندگان این پلتفرم بتوانند تجربه‌ی بهتری را از این بازی کسب کنند. در واقع نسخه‌ی PS3 با نسخه‌ی PS4 این بازی تفاوت زیادی ندارد. اما با این حال ویژگی‌هایی در نسخه‌ی PS4 این بازی حضور دارد که باعث متمایز شدن آن می‌گردد.
یکی از این ویژگی‌هایی که اخیراً تائید شده است، این است که بازیکنان نسخه‌ی PS4 بازی Watch Dogs می‌توانند به موبایل خود وصل شوند و زمانی که از کنسول خود دور هستند نیز می‌توانند با سایر افراد بازی کنند. به‌نظر می‌رسد که این ویژگی بسیار جذاب و جالب باشد.
گفتنی است که Watch Dogs در اواخر ماه November روی پلتفرم‌های PC، PS3، Xbox 360 و Wii U عرضه خواهد شد. هنوز نسخه‌ی نسل بعدی این بازی تاریخ نخورده است.

منبع

فکر کنم نسخه ی نسل فعلی بازی اصلا ارزش بازی کردن نداشته باشه چون تمام ویژگی هایی که تا الان تو بازی نشون دادن مخصوصا از نظر گیم پلی نسل بعدی بوده اصلا نمیتونم بفهمم که گیم پلی بازی با اون امکانات و ریزه کاریا چجور میخواد رو 360 یا 3 اجرا شه گرافیکو میشه پایین اورد اما سطح هوش مصنوعی وسعت شهر قابلیت گسترده ی هک بازی یا اون قابلیتی که اجازه ی شناسایی ویژگی های تک تک افراد شهر رو میده رو اگه بخوان عوض کنن که احتمالا مجبورن بکنن کلا بازی یه چیز دیگه میشه

آخرین ویرایش:
فکر کنم نسخه ی نسل فعلی بازی اصلا ارزش بازی کردن نداشته باشه چون تمام ویژگی هایی که تا الان تو بازی نشون دادن مخصوصا از نظر گیم پلی نسل بعدی بوده اصلا نمیتونم بفهمم که گیم پلی بازی با اون امکانات و ریزه کاریا چجور میخواد رو 360 یا 3 اجرا شه گرافیکو میشه پایین اورد اما سطح هوش مصنوعی وسعت شهر قابلیت گسترده ی هک بازی یا اون قابلیتی که اجازه ی شناسایی ویژگی های تک تک افراد شهر رو میده رو اگه بخوان عوض کنن که احتمالا مجبورن بکنن کلا بازی یه چیز دیگه میشه
به غیر از گرافیک و افکت های ذرات چیزی دیگه ای رو من ندیدم که نشه توی این نسل هم به اجرا درآورد...حتی همون هوش مصنوعی و قابلیت هک هم با این که خلاقانست ولی از لحاظ تکنیکی چیزی فراتر از این نسل نیست...!

باز من فک کردم از این تیریپ های AC & PS3ـــه ولی خیلی مثل اینکه قضیه خفن تره :دی

یکی از این ویژگی‌هایی که اخیراً تائید شده است، این است که بازیکنان نسخه‌ی PS4 بازی Watch Dogs می‌توانند به موبایل خود وصل شوند و زمانی که از کنسول خود دور هستند نیز می‌توانند با سایر افراد بازی کنند. به‌نظر می‌رسد که این ویژگی بسیار جذاب و جالب باشد.
دافاک!؟!؟!
عجب چیز خفنیه :o
به غیر از گرافیک و افکت های ذرات چیزی دیگه ای رو من ندیدم که نشه توی این نسل هم به اجرا درآورد
خب گرافیکش که واقعاً چندین پله از این نسل بالاتره و روی کنسول های حاضر به نظرم جالب نمیشه
حتی همون هوش مصنوعی و قابلیت هک هم با این که خلاقانست ولی از لحاظ تکنیکی چیزی فراتر از این نسل نیست...!
اما هوش مصنوعی ، واقعاً هوش مصنوعیش با توجه به ژانرش فک کنم 1000 پله از این نسل بالاتر بود :دی

به غیر از گرافیک و افکت های ذرات چیزی دیگه ای رو من ندیدم که نشه توی این نسل هم به اجرا درآورد...حتی همون هوش مصنوعی و قابلیت هک هم با این که خلاقانست ولی از لحاظ تکنیکی چیزی فراتر از این نسل نیست...!

گرافیک و ذرات!!!مگه چیز دیگه ای هم میمونه
اتفاقا شدیدا کنسول های فعلی تو اجرای اون محیط زنده کمبود ram محدودیت براشون درست میکنه

اما هوش مصنوعی ، واقعاً هوش مصنوعیش با توجه به ژانرش فک کنم 1000 پله از این نسل بالاتر بود :biggrin1:
راستش من چنتا تریلری رو که دیدم هوش بینظیر بود ولی چیزی نظرم رو نگرفت که بگم خیلی خیلی ویژه تر از این نسل بود حالا که شما میگی میرم دوباره یه نگاهی بندازم...;)
گرافیک و ذرات!!!مگه چیز دیگه ای هم میمونه
بله چیزای دیگه ای هم میمونه...;)
قبول دارم با دیدن نسل بعدی و اون کیفیت بافت ها دیگه نشستن و بازی کردن با گرافیک قدیمی تر یه کمی سخت تر میشه....

راستش من چنتا تریلری رو که دیدم هوش بینظیر بود ولی چیزی نظرم رو نگرفت که بگم خیلی خیلی ویژه تر از این نسل بود حالا که شما میگی میرم دوباره یه نگاهی بندازم...;)

اصلا حرفشو نزن! هوش مصنوعیش یکی از دلایلیه که کیفیت نسل بعدی بازیش رو خوب میکنه، اصلا غیر ممکن اون هوش مصنوعی‌ای که تو E3 دیدیم رو بخوان رو این قوطی‌ها اجرا کنند. خوبه خودشون هم گفتند البته.
اصلا میزان Ram پایین این کنسول‌ها با اون چیزایی که تو بازی بود در تضاد بودش :دی

دوستان اون نمایشی که توی E3 دیدید یه چیز کاملا اسکریپت شده بود و هوش مصنوعی اصلا داینامیک عمل نمیکرد. اجرا کردن همچین چیزی روی کنسول های نسل حاضر همچین کار سختی نیست.

تو تریلری ک روی PS4 اجرا شده بود از تاچ پد دسته زیاد استفاده میکرد...

مثلا توی ه.ک هایی ک میکرد یه منوی دایره ای بود و راحت با تاچ انتخاب میکرد یا توی تیر اندازی وقتی زوم میشد راحت با تاچ پد هدف گیری میکرد...

در مورد هوش مصنوعی و گرافیک هم نمیشه نظر قطعی داد و گفت ک خیلی بالاست...چون از اولین بازی های کنسول های نسل بعده.....شما بازی هایی که اوایل واسه همین نسل اومدنو با بازی هایی ک این اواخر واسه این نسل میاد مقایسه کنید تفاوت زیاده...

پس انتظار یه جهش شگفت انگیز رو از بازیهایی که اوایل نسل بعد عرضه میشن نداشته باشید،قدرت واقعی با گذشت زمان مشخص میشه و وقتیه ک استدیوهای انحصاری مثل NG دست ب کار بشن...

نه من اصلا کاری ندارم.
ولی چیزی که توی کنفرانس سونی نشون دادن رو به نظرم اگر یک کم رزولیشن و aa دستکاری کنند راحت روی PS3 اجرا میشه.
هوش مصنوعی خاصی هم من ندیدم نمیدونم اینارو کجا دیدین شما ها؟ اون حالت فرار یا تعجب مردم که توی AC صد ها بار دیدیم!

همچین گفت ویژه گی که من گفتم الان میترکونه اینم شد ویژگی اخه ما میس میندازیم که شارژ تموم نشه بعد بیایم زنگ بزنیم به کنسول بفهمیم بچه ها کجان ؟ اینم جریانه همون ال ای دی دسته هست

انحصاریه ؟

اون چیزی که دیدین و فکر میکنین خیلی خفنه کاملا اسکریپت شده هست. حالا بقیه خفنیش کجا میمونه ؟

حالا چی شده اینقدر میزنید تو سر بازی ؟
نمایش بازی بی نظیر بود

نه من اصلا کاری ندارم.
ولی چیزی که توی کنفرانس سونی نشون دادن رو به نظرم اگر یک کم رزولیشن و aa دستکاری کنند راحت روی PS3 اجرا میشه.
هوش مصنوعی خاصی هم من ندیدم نمیدونم اینارو کجا دیدین شما ها؟ اون حالت فرار یا تعجب مردم که توی AC صد ها بار دیدیم!

هوش مصنوعی خاصی ندیدید؟!!
اونجایی که طرف تو ماشین تیر میخوره و بعد طرف گریه میکنه و میاریش بیرون...
حیف که ذهنم یاری نمیکنه :دی وگرنه یادمه یک چیزایی تو همون نمایش E3 بود که اصلا هرچی فکر میکردم نمیتونستم تصور کنم همچین چیزی بخواد اجرا شه.
بحث Script شده بودن که کاملا جداست و منم خودم بهش شک دارم. ولی اگه Script نشده باشه، ساخت هوش مصنوعی بازی و برنامه‌نویسی اون خیلی کار عظیمی هست، و اگر مردم عادی دارای آنچنان هوش مصنوعی Dynamicای باشند، رس این قوطی‌ها که هیچی، قوطی‌های نسل جدید هم کم میارن :دی هنوز یک کاراکتر با هوش مصنوعی فوق‌العاده بالا و جزئیات زیاد ما ندیدیم تو این نسل، چی باشه بخواد مردم با محیط اینجوری Interact کنند (البته من شخصا تا همین الانم از اطلاعات جدیدی که از GTA V اومده جا خوردم با اون هوش مصنوعی، ولی احتمال میدم همش توی GTA هم اجرا نشه، مثل وعده‌های GTA IV)

بچه ها یعنی چی با تلفن میتونی با دستگاه کانکت باشی؟ من نمیفهم یعنی چی؟ چه ربطی به بازی داره؟ یعنی با گوشی میشه ادامه بازی رو انجام داد؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or