وجود راز هایی در Assassin’s Creed 3 که هنوز فاش نشده اند

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
20120813_assassins_creed_3_21.jpg

تا به امروز موارد زیادی از Assassin’s Creed 3 به نمایش در آمده اند؛ طراحی های هنری (Art)، تریلر ها و مصاحبه هایی از عضو Ubisoft Montreal آقای Alex Hutchinson که برخی از موارد و راز های بازی را فاش کرده اند ولی هنوز هم اطلاعات و رمز و راز های زیادی از بازی دست نخورده باقی مانده اند.
مرد خبر ساز این روز ها آقای Hutchinson به تازگی در مصاحبه با Zoom In اذعان داشت: "در بازی هنوز رازهای زیادی وجود دارد، مخصوصا در چند ساعت اولیه آن چرا که ما در مورد این قسمت صحبتی نکرده ایم و هیچ کسی نیز تریلر یا عکسی از این قسمت را مشاهده ننموده است و من فکر می‌کنم همین مسئله باعث شگفت زده شدن شما در ابتدای بازی خواهد شد. کسانی که طرفدار بازی هستند و یا به دنبال داستانی قدرتمند هستند بیش از بقیه حیرت زده خواهند شد!"
ما می‌دانیم که در شروع Assassin’s Creed 3 شاهد جوانی Connor خواهیم بود و می‌بینیم که چگونه او به انجمن Assassin ها می‌پیوندد، اما هنوز نکات مبهمی نیز وجود دارد؛ برای مثال، Desmond چه شده و کجاست؟!
منبع

میخوام صد سال سیاه زنده نباشه :دی من همش داشتم نفرینش می کردم تا بالاخره مرد :دی

باو چرا خو؟! :(:d
فقط همین پیش دزمند خوب بود. Rebecca و Shaun رو که اصلا نمیشه تحملشون کرد! :| این باباش هم که بدم میاد ازش، انگار از تو بوته یکدفعه دراومد اومد تو بازی! :|:d

باز خدا پدر ubi رو بیامرزه زیاد از بازیهاش حرفی نمیزنه همیشه خلاصه مفید مختصر ولی آخرش هم بازیش بطور معرکه ای محشر از آب در میاد.! حالا capcom از بس ورر میزنه همه چیز رو هم لوو میده آخرش هم یه شوتر بجای هارور میده بیرون....!!!مغز این کپکامی ها رو باید ببرن دانشکده ی دامپزشکی روش حسابی تحقیق کنن فکر کنم یه گونه ی نادری از جانواران تو این شرکت کار میکنن که فقط هم تو همون منطقه پیدا میشن...!!

باو چرا خو؟! :(:d
فقط همین پیش دزمند خوب بود. Rebecca و Shaun رو که اصلا نمیشه تحملشون کرد! :| این باباش هم که بدم میاد ازش، انگار از تو بوته یکدفعه دراومد اومد تو بازی! :|:d

همون بهتر که مرد :| زنیکه خائن :دی
نه باو اون Rebecca بدبخت هم با دزموند خوب رفتار میکرد ، در ضمن لوسی خوب رفتار میکرد چون تمپلارها ازش خواسته بودن :| اصلا دوست دارم یه بخش توی بازی بزارن بریم دوباره بزنیم بکشیمش :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or