وبسایت Ubisoft هک شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ubisoft_e3_header2.jpg

به تازگی هکرها به وبسایت Ubisoft نفوذ کردند و طی این حمله اطلاعاتی نظیر username ، ایمیل و پسوردها لو رفت.این کمپانی به کاربرانی که با این مشکل مواجه شده اند توصیه کرده هرچه سریعتر اقدام به تعویض پسورد خود کنند.
Ubisoft :
"ما به تازگی متوجه نفوذ عواملی به وبسایت شده ایم و از این طریق به سیستم های آنلاین ما دسترسی شده.ما مراحل بستن این ارتباط را هرچه سریعتر آغاز کرده ایم ، حادثه را بررسی می کنیم و موارد دستکاری شده را به سیستم ها باز میگردانیم "
وبسایت یوبی سافت دلیل نفوذ این هکرها را در صفحه FAQ ذکر نکرده است و اطلاعاتی منتشر نشده است :
"یک سری اعتبار نامه ما دزدیده شده و به شبکه آنلاین ما نفوذ شده است،دلایل آن را نمی توانیم ذکر کنیم"
EGM

یک میل اومده که میگه پس رو عوض کنید حالا من هرچی فکر میکنم اصلا یادم نمیاد این ای دیم رو داده باشم اون یکی ای دی خودم رو داده بودم بهشون موقع ثبت نام چرا به این میل اومده :ی میترسم این هم هک شده باشه از این لینکی که تو میل داده عوض کنیم نابود شه اکانت هـــِــه

همون طور که دوستان اشاره داشتند به خاطر چشم و هم چشمی با آیدن این کارو کردن!
ولی هر گروهی بوده کارش خیلی درست بوده.
گروه خاصی مسئولیت حمله رو تقبل نکرده؟

بابا دیگه خز نکنین aiden pearce رو . یه نفر اومد اول گفت ملت خوششون اومد لایک زدن ، 10 نفر دیگه پشت سرش گفته کار aiden pearceـه
حالا کو تا فردا ادمه داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or