وبسایت تیزر Tales Of جدید راه افتاد

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
42632221193984263924.jpg

شرکت نامکو باندای وبسایت تیزر نسخه جدید از سری Tales of را راه اندازی نمود.

Hideo Baba تهیه کننده سری Tales تایید کرده که این عنوان یک ریمیک یا پورت از عناوین قبلی نبوده و یک نسخه اصلی در سری Tales Of خواهد بود. با توجه به نام تجاری که Namco چندی پیش ثبت نمود گمان میرود که این عنوان Tales of Zestiria باشد.

Baba پیشتر اشاراتی به نسخه بعدی Tales of و احتمال عرضه آن بر روی کنسول های نسل بعدی داشته است، حال باید منتظر ماند و دید که این عنوان جدید برای چه کنسول هایی معرفی میشود.

منبع

با وجود اینکه شنیدم Vesperia یکی از بهترین عناوین توی سری Tales ـه و عرضه نسخه دومش خوشحال کننده است ولی خب اگه این سایت تنها برای نسخه دوم Vesperia باشه واقعا ناامید میشم.

همونطوری که خودشون اعلام کردن، انتظار دارم نسخه جدید در سری اصلی Tales رو معرفی کنند (Next Mother-ship Title) نه یه Sequel :(

خیلی دوست دارم یه تیل جدید معرفی کن که شخصیت های با ابهتی داشته باشه و همینطور یه داستان عالی و در ادامه هم سری دوم وسپریا معرفی بشه :دی
جهت هایپ کردن کاربرا یه خبر دیگه هم بدم:d
Namco Bandai اسم تجاری دو تیل جدید رو ثبت کرده به اسم: Tales of Asteria وTales of Kanade
البته ثبت نام تجاری به این معنی نیست که این عناوین قراره ساخته بشن :d
منبع

البته ترول نمی خوام بکنم یه وقت سوءتفاهم نشه ولی من هیچ وقت rpg بودن jrpg ها رو درک نکردم یعنی یه جورایی آدم حس می کنه بیشتر حالت adventure دارن و مبارزه تاکتیکی... اون حالت حق انتخاب و مکالمه ی crpg ها و تاثیر کارها روی مسیر داستان، رو ندارن. میشه یکی از دوستان jrpg باز توضیح بده دقیقا چه جوریه؟ چه چیزی این بازی ها رو rpg میکنه؟ :)

داداش کسرا با اینکه خودم زیاد از 3 سبکی که گفتی رو بازی کردم !
ولی زیاد نمیتونم جواب سوالت خوب بدم !

ولی بنظر من اصلا نمیشه این دوتا رو مقایسه کرد آر پی جی و جی آر پی جی رو !
هرکدوم بنظر من یک نکته دارن که همدیگر رو جدا میکنن :

آر پی جی : حق انتخاب دیالوگ و گیم پلی همه پسند تر و معمولا کارکتر ها بی شخصیتن {خودمون درستشون میکنیم}
جی آر پی جی : داستان حماسی و داستان بزرگ و بهتر و موسیقی عالی و شخصیت پردازی عالی که شخصیت اصلی هم شخصیت داره {شخصیت ها از قبل ساخته شدن}

@دادش end boy

من نمیگم خوشحال نشدم از ادامه ی تیلز وسپرسا چون هم عاشق فیلم انیمهش شدم و هم بازیش ولی بنظر من جوری تموم جای ادامه دادن نداره ! ;;)

@دادش end boy

من نمیگم خوشحال نشدم از ادامه ی تیلز وسپرسا چون هم عاشق فیلم انیمهش شدم و هم بازیش ولی بنظر من جوری تموم جای ادامه دادن نداره ! ;;)

حرف شما کاملا متینه ولی نمیدونم چرا از این سری خیلی خوشم اومده :d:d:d
انیمه اش هم عالی بود :دی

البته ترول نمی خوام بکنم یه وقت سوءتفاهم نشه ولی من هیچ وقت rpg بودن jrpg ها رو درک نکردم یعنی یه جورایی آدم حس می کنه بیشتر حالت adventure دارن و مبارزه تاکتیکی... اون حالت حق انتخاب و مکالمه ی crpg ها و تاثیر کارها روی مسیر داستان، رو ندارن. میشه یکی از دوستان jrpg باز توضیح بده دقیقا چه جوریه؟ چه چیزی این بازی ها رو rpg میکنه؟ :)

منم از خود نظر ول بدم اگه جرات دارین بگین اشتباهه :d

نظر شخصی خودم وقتی RPG میشنوم یاد کلییی Armor و سلاالی فوق خفن و Customize کردن و به خصوصا Level up کردن میوفتم

ممکنه Armor و بعضی چیزا تو RPG نباشه اما Lvl Up مشخصه خوبیه :d

حرفای من به هیچ وجه دلیل قانع کننده و رسمی ندارن و فقط حس من نسبت به این بازیاست

جا داره از بازیی با قابلیت Character Creation و Customize وحشتناک محبوبم که خیلیا خوششون نمیاد ازش یاد کنم: White Knight Chronicles

Namco Bandai اصلا بیاد Tales of Trash هم بسازه معرکه میشه

(فقط خواهشن Graces 2 نباشه :d )

منم از خود نظر ول بدم اگه جرات دارین بگین اشتباهه :d

نظر شخصی خودم وقتی RPG میشنوم یاد کلییی Armor و سلاالی فوق خفن و Customize کردن و به خصوصا Level up کردن میوفتم

ممکنه Armor و بعضی چیزا تو RPG نباشه اما Lvl Up مشخصه خوبیه :d

حرفای من به هیچ وجه دلیل قانع کننده و رسمی ندارن و فقط حس من نسبت به این بازیاست

جا داره از بازیی با قابلیت Character Creation و Customize وحشتناک محبوبم که خیلیا خوششون نمیاد ازش یاد کنم: White Knight Chronicles

دقیقا همینیه که فرشاد بهش اشاره کرد :دی

از نشونه های قدیمی سبک RPG میشه به دست آوردن Xp و Level Up شدن، Loot کردن ها، Customize کردن شخصیت، بدست آوردن Armor، Weapon و Spell های مختلف و وجود Side Quest ها اشاره کرد که اکثرشون توی بازی های JRPG وجود دارن.

اتفاقا قسمت بولد شده سوال خوبیه، تو تعریف سبک RPG هم ذکر شده که بازیکن کاراکتری (میتونه چندتا هم باشه) رو انتخاب میکنه و در قالب اون شخصیت سیر داستانی، که هم میتونه از پیش تعیین شده باشه و هم بر اساس تصمیمات بازیکن شکل بگیره، دنبال میکنه. اما به نظر من تنها عاملی که یک بازی رو تو سبک RPG قرار میده همون بخش احساس تعلق داشتن به کاراکتره، یا همون نقش بازی کردن و لازمه این کار توجه بیشتر و دقیق تر به داستان بازی و دیالوگهای رد و بدل شده و سیستم ارتقا و پیشرفت کاراکتر هست. lvl up، Looting، Customize و سیستم مبارزات هستن که گیم پلی بازی رو تعریف میکنن و باعث بوجود اومدن این همه تنوع تو سبک RPG میشن. نظر شخصیم اینکه ناب ترین نوع MMORPG و سطحی ترین ها Action Adventure ها هستن (!) شخصیت و داستان JRPGها عواملی هستن که نمونه های غربی خواب بدست آوردنشون رو هم نمیتونن ببینن :d

اوف اوف اوف اوف اوف اوف اوف اوف اوف اوف اوف اوفـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

خیلی با سری TALES OF حال میکنم !‌
همشون قشنگن !
چه اسم قشنگی !
زستریا !

خاطرات abyss رو دوباره زنده کنن عالیه !
:-*

@داداش آرش !

موسیقی هم میشه گفت JRPG>RPG ها هستن ! :d

---------------------

اوف PS3 رو نباید فروخت :

TALES OF XILLIA 2
TALES OF SYMPHONIA CHRONICLES
TALES OF ZESTIRIA

----------------

کود و بتل و ن اف اس و اساسین یاد بگیرین هر سال یدونه میدن از قبلی بدتر تیلز اف هر سال 2تا 2تا میدیم یکی از یکی بهتر !

آخرین ویرایش:
[FONT=&amp]
خب با اجازه از دوستان من یه اطلاع تکمیلی از این عنوان که معرفی شده رو براتون میزارم :

[/FONT]
[FONT=&amp]
xnp9g2v6fkmlrkia1miad.jpg

بعد از شمارش معکوسی که سایت تیل انجام داد بالاخره امروز عنوان جدید سری تیل توسط Namco Bandai معرفی شد و این عنوان Tale Of Zestiria نام داره که انحصاری ps3 هست
[/FONT]
Hideo Baba تهیه کننده سری تیل امروز رسما بازی رو به همراه کمی جزئیات معرفی کرد

xf1j2gf7d5fi35iyzct1q.jpg

این آرم بازیه و همینطوری که میبینید اینجا یه اژدها وجود داره :دی حالا کلمه Zestiria از کجا اومده ؟ Zestiria از کلمه Zest اومد که در زبان ژاپنی به معنای شور و اشتیاق هست
این بازی در مجموع 4 طراح شخصیت داره : suke Fujishima, Mutsumi Inomata, Daigo Okumura, and Minoru Iwamoto
Iwamoto کسی ـه که جهان این بازی رو طراحی کرده

xon6uclmxhn69anydf216.jpg

قهرمان اصلی بازی Slay نام داره که توسط Fujishima طراحی شده و در وصفش میشه گفت کارکتر آروم و مهربونیه :x

xhntxlqqzmpitl8vkhdpb.jpg

کرکتر اصلی زن بازی اسمش Alicia هست که توسط Okumura طراحی شده و به نظر میرسه Alicia نقش یه شوالیه رو داره ;;)

xuqrvgbqphj3p5d9r4b.jpg

صدا پیشه Slay اقای Ryouhei Kimura هست در حالی که صدا پیشه Alicia خانم Ai Kayano هست

xd5whvbtazjgoqbgmrylj.jpg

یکی دیگه از قسمت های اصلی بازی به اسم Linear Motion Battle System هست ( سیستم مبارزه حرکت خطی )
ولی اطلاعات دیگه ـی از اینکه سیستم مبارزه چطور هست هنوز ارائه نشده
به طوری که گفته شده گویا سیستم مبارز مثل سری Tale Of Grace f هست

xyiyql6q6vr4bnr0a198.jpg

ظاهرا بازی در قاره ـی به اسم Green Wood ( جنگل سبز) انجام میشه و دو امپراطوریه Highland (سرزمین بالا ) و Lowlance ( سرزمین پایین ) بر سر فرمانروایی با هم مبارزه میکنند

x8wg6vzlnxvike3s1ql7j.jpg

x2ty103qdfkwb6ympwb.jpg

ظاهرا مثل تیل Xillia سرزمین سرسبز و پهناوریه

xiwz0u7jie33z3edfls2y.jpg

کار انیمیشن بر عهد استدیو Ufotable هستb-)

xu2tyairk45q689t5207d.jpg

xtmwm9u70vlv5y3rbu1.jpg

حالا اینجا چی داریم؟ اژدها؟ آره اژدها ! ولی اونا دوستن یا دشمن؟
نقل قوا از بابا: به موقش میفهمید.:|

این هم دو تصویر در خود بازی:

xtq5xbypyteirdvg5lltd.jpg

xz0p8inmmtutm9fcqjhfu.jpg

یه سایت تبلیغاتی هم برای این عنوان تهیه شده که میتونید برای دیدنش به ادرس زیر مراجعه کنید:

اینجا

همچنین یه تریلر از بازی در 21 - 22 دسامبر تو حواشی فستیوال Jump festa 2014 پخش میشه
:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or