وبسایت تیزر Tales Of جدید راه افتاد

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
42632221193984263924.jpg

شرکت نامکو باندای وبسایت تیزر نسخه جدید از سری Tales of را راه اندازی نمود.

Hideo Baba تهیه کننده سری Tales تایید کرده که این عنوان یک ریمیک یا پورت از عناوین قبلی نبوده و یک نسخه اصلی در سری Tales Of خواهد بود. با توجه به نام تجاری که Namco چندی پیش ثبت نمود گمان میرود که این عنوان Tales of Zestiria باشد.

Baba پیشتر اشاراتی به نسخه بعدی Tales of و احتمال عرضه آن بر روی کنسول های نسل بعدی داشته است، حال باید منتظر ماند و دید که این عنوان جدید برای چه کنسول هایی معرفی میشود.

منبع

ممنون علی !

امسال :‌

tales of xillia 2
tales of symphonia chronicles

هم داریم اینم روش !‌
چه شود !
:x

اصلا 2014 سال JRPG ـه :
Persona 5
Ar no Surge
Atelier Escha
Final Fantasy X/X-2 hd
FF LRXIII
Witch and hundred knights
Fairy Fencer F
Dark souls 2
Tales of symphonia chronicles
Tales of Xillia 2
Bravely Default
Kingdom Hearts 3
FF XV

تازه مطمئنم یه چندتاشون رو جا انداختم :دی

اصلا 2014 سال JRPG ـه :
Persona 5
Ar no Surge
Atelier Escha
Final Fantasy X/X-2 hd
FF LRXIII
Witch and hundred knights
Fairy Fencer F
Dark souls 2
Tales of symphonia chronicles
Tales of Xillia 2
Bravely Default
Kingdom Hearts 3
FF XV

تازه مطمئنم یه چندتاشون رو جا انداختم :دی

نکن علی این کار رو با ما !‌

الان اینطوریم : :wow:

ولی علی قضیه ی سری تیلز برای من فرق میکنه !‌ خیلییییییییی دوسش دارم !

واقعا با نسخه ی گریس اف رابطه ی عجیبی برقرار کردم !

نکن علی این کار رو با ما !‌

الان اینطوریم : :wow:

ولی علی قضیه ی سری تیلز برای من فرق میکنه !‌ خیلییییییییی دوسش دارم !

واقعا با نسخه ی گریس اف رابطه ی عجیبی برقرار کردم !
از سری Tales من فقط Xillia رو بازی کردم ولی همون به تنهایی اینقدر جذاب بود که من رو هوادار سری بکنه. اگه این بازی جدید هم 2014 بیاد یعنی سال بعد 3 تا Tales داریم :x

به شخصه فقط سری تیل و بازی های از این دسته با این گرافیک و گیم پلی و انیمه در بازی جزء JRPG میدونم:d
فعلا انقدر ps2 عنوان JRPG داره که حداقل با این عناوین کم که در راه من یکی که تا مدت ها سرگرم هستم ;;)
خود baba هم تو Comic Con گفته بود به عنوان فن سری تیل خیلی هیجان زده هست برای شروع یه پروژه جدید بر روی PS4
امیدوارم هرچه زودتر به حقیقت بپیونده :bighug:
بسی هم خوشحالم چند تا JRPG باز تو این فروم پیدا شده :دی

آخرین ویرایش:
Level-5 یه بازی جدید واسه کنسولهای نسل بعدی داره میسازه اسمش یادم نیس کسی میدونه تاریخ انتشارش کی هست ؟

خبر ni no kuni 2 هست ولی در حد شایعه
WonderFlick هم نامشخصه
بازی دیگه ـی اگه هست خودمم دوست دارم بدونم
یه dragon quest بسازه دیگه هیچی نمیخوام :d

آخرین ویرایش:
به شخصه فقط سری تیل و بازی های از این دسته با این گرافیک و گیم پلی و انیمه در بازی جزء JRPG میدونم:d
فعلا انقدر ps2 عنوان JRPG داره که حداقل با این عناوین کم که در راه من یکی که تا مدت ها سرگرم هستم ;;)
خود baba هم تو Comic Con گفته بود به عنوان فن سری تیل خیلی هیجان زده هست برای شروع یه پروژه جدید بر روی PS4
امیدوارم هرچه زودتر به حقیقت بپیونده :bighug:
بسی هم خوشحالم چند تا JRPG باز تو این فروم پیدا شده :دی
به نظرم تعریف JRPG دیگه خیلی کلی شده و باید برای این سبک هم چندتا زیرسبک (Sub-Genre) درست کنند :دی
ولی خب از این بحث که بگذریم بله تصور یه نسخه از Tales بر روی کنسول های نسل بعد واقعا لذت بخشه :x البته امیدوارم اینبار دیگه اشتباه نسل قبل رو انجام ندن و بازی رو انحصاری کنسولی که توی ژاپن هیچگونه محبوبیتی نداره نکنند.

تعدادمون بیشتره ولی خب متاسفانه اکثر بچه ها حضورشون در حد خوندن خبرهاست :دی

به نظرم تعریف JRPG دیگه خیلی کلی شده و باید برای این سبک هم چندتا زیرسبک (Sub-Genre) درست کنند :دی
ولی خب از این بحث که بگذریم بله تصور یه نسخه از Tales بر روی کنسول های نسل بعد واقعا لذت بخشه :x البته امیدوارم اینبار دیگه اشتباه نسل قبل رو انجام ندن و بازی رو انحصاری کنسولی که توی ژاپن هیچگونه محبوبیتی نداره نکنند.

تعدادمون بیشتره ولی خب متاسفانه اکثر بچه ها حضورشون در حد خوندن خبرهاست :دی

دقیقا باید زیر سبک درست کنند :d نسل قبل که آرزو به دلمون گذاشتن حداقل این نسل امید داریم چند تا بازی کلاسیک ps2 رو برگردونن :x

خب این خبر همین الان دیدم گفتم بد نیست JRPG بارا هم در جریان باشن
دقیقا بعد از باز شدن سایت تیل این خبر اومده
البته فعلا در حد شایعه هست ولی امیدوارم قطعی بشه :bighug:
همینطور جهت صحت خبر از Namco Bandai در مورد اطلاعات بیشتر سوال کردن که قرار شده بعد از اگه جوابی گرفتن پست خبر رو اپدیت کنند
Namco Bandai اسم سری Tale Of Vesperiaرو تو کد های وب سایت جدید تیل ثبت کرده و این عنوان رو به کار برده: 20th Anniversary Title “Tales of Vesperia“. به مناسبت سالگرد 20 سالگی عنوان تیل وسپریا
و همینطور این همه شواهد نیست و کد های به کار رفته تو سایت نشون میده یه فایل به اسم tov_cnt ثبت شده که TOV مخفف Tale Of Vesperia هست.
که به نظر میرسه باید منتظر شماره بعدی ToV تو 2014 و 2015 باشیم . :d یعنی TOV 2 :x
به شخصه تو سری تیل اول وسپریا رو دوست دارم ;;)
منبع

آخرین ویرایش:
با وجود اینکه شنیدم Vesperia یکی از بهترین عناوین توی سری Tales ـه و عرضه نسخه دومش خوشحال کننده است ولی خب اگه این سایت تنها برای نسخه دوم Vesperia باشه واقعا ناامید میشم.

همونطوری که خودشون اعلام کردن، انتظار دارم نسخه جدید در سری اصلی Tales رو معرفی کنند (Next Mother-ship Title) نه یه Sequel :(

البته ترول نمی خوام بکنم یه وقت سوءتفاهم نشه ولی من هیچ وقت rpg بودن jrpg ها رو درک نکردم یعنی یه جورایی آدم حس می کنه بیشتر حالت adventure دارن و مبارزه تاکتیکی... اون حالت حق انتخاب و مکالمه ی crpg ها و تاثیر کارها روی مسیر داستان، رو ندارن. میشه یکی از دوستان jrpg باز توضیح بده دقیقا چه جوریه؟ چه چیزی این بازی ها رو rpg میکنه؟ :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or