واکنش کوجیما نسبت به ساخت Metal Gear Survive

Restive

The Rebellious
کاربر سایت
سازنده‌ی سری بازی‌های Metal Gear Solid یعنی هیدئو کوجیما نسبت به اقدام Konami برای ساخت Metal Gear Survive واکنش نشان می‌دهد. این عنوان نخستین نسخه از این سری محبوب است که بعد از جدا شدن کوجیما از کمپانی کونامی ساخته می‌شود. به نقل از IGN، از کوجیما درباره‌ی اینکه آیا ایده‌ی این نسخه پرداخته‌ی ذهن او بوده یا خیر پرسیده شده‌است. کوجیما در پاسخ می‌گوید:«این پروژه هیچ ارتباطی با من ندارد. سری بازی‌های Metal Gear حول داستان‌های سیاسی و جاسوسی می‌چرخند؛ زامبی‌ها در این بازی جایی ندارند.»

کوجیما در ادامه تاکید می‌کند که اگر قرار بود او روی پروژه‌ی Metal Gear Survive کار کند، آن را در مسیر متفاوتی هدایت می‌کرد. لازم به ذکر است که این بازی طی رویداد Gamescom در ماه آگوست میلادی معرفی شد و قرار است به صورت مولتی پلیر برای پلتفرم های PC، PS4 و Xbox One عرضه شود. به نظر می‌رسد که داستان بازی حول همان دنیای نسخه‌ی پنجم از این بازی می‌چرخد و مربوط به رویدادهای بعد از Ground Zeroes می‌شود.

9gi1ejfezf1el3hzg.jpg

به دنبال حمله‌ای به مرکز فرماندهی، سربازان Militaires Sans Frontières به داخل کرم‌چاله‌هایی کشیده شده و به دوره‌ی زمانی دیگری منتقل می‌شوند. در این دوره آن‌ها مجبور می‌شوند به همراه دوستانشان برای زنده ماندن با موجوداتی که شبیه زامبی‌ها هستند دست‌ و پنجه نرم کنند. به گفته‌ی کونامی، قیمت Metal Gear Survive شصت دلار نخواهد بود. این طور که کونامی اعلام کرده‌، قیمت بازی قرار است چیزی نزدیک به قیمت Ground Zeroes در ابتدای عرضه به بازار باشد که سی دلار خواهد بود.

نخستین بازی کوجیما بعد از جدا شدنش از کونامی، Death Stranding نام دارد که برای پلتفرم‌های PC و PS4 در حال ساخته شدن است. آخرین اطلاعات منتشرشده از این عنوان مربوط به رویداد TGS هفته‌ی گذشته می‌شود که می‌توانید در اینجا اخبار مربوط به آن را دنبال کنید.

آقا اصلا کوجیما بازی بسازه، دشمن یا باس بازی توش خرگوش باشه فلوت بزنه کرگدن کنترل کنه، ما میدونیم یه طراحی، استعاره ای، چیزی پشتش هست یا حداقل اینقدر خوب پرداخت شده و داستان زیبا داره بازی که اصلا فکرمون به سمت چیز دیگه نمیره.
چون میدونیم داستان اصلی چیز دیگه ای هست و نحوه روایت داستان این سری بازی به این شکل هست.
حالا یه بازی با تیمی که بدون کوجیما و چندتا مغز متفکر و طراح، فرقی با استودیوهای معمولی دیگه نداره اومده خیلی سریع و ضرب العجلی بازی ساخته که اصلا هیچ جاش جای دفاع نداره و کاملا در جهت تخریب نام و ارزش این آی پی قدم بر میداره.
تازه از اسم متال گیری استفاده میکنه که کوجیما نصف زندگیش رو برای تک تک شخصیتها ، داستان و طراحیش گذاشته.
این آدم حق اینو نداره که بالاخره به نحوی به این حرکت کونامی اعتراض خودشو نشون بده.
حواستون باشه وقتی میگید تو بازیهای کوجیما هم از این زامبیها داشتیم یجورائی دارید از Survive دفاع میکنید.
ما تو سری فیلمهای Resident Evil هم زامبی داریم؛ تو 28 هفته بعد هم زامبی داریم، تو واکینگ دد هم زامبی داریم، اینها باهم قابل مقایسه هستن؟

آخرین ویرایش:
خود این mgs اخری پر این زامبی هایی که مثلا زامبی نیستن بود یه نمونه مرحله فرودگاه یا اون زامبی های اسنایپر از یه قسمتی به بعد تو v با این زامبی نما ها باید سر و کله میزدی . جالب ترین نکته اینه کوجیما مشکلی نداره بازی نصفه بده ملت اون وقت یه بازی فرعی که اصلا معلوم نیست حتی موفق بشه جیغش در میاد.
شما فکر میکنی کوجیما دوست داشته بازی رو به قول شما نصفه بده؟

• Like
Reactions: YAKUZA_2
ما تو سری فیلمهای Resident Evil هم زامبی داریم؛ تو 28 هفته بعد هم زامبی داریم، تو واکینگ دد هم زامبی داریم، اینها باهم قابل مقایسه هستن؟
بله، هستن. شما بیای در مورد فیلم Resident Evil بخوای برای نقد فقط به زامبی داشتن گیر بدی ولی از 28 هفته بعد تعریف کنی به خاطر زامبی داشتن خوب میشه دوگانگی.

هیج کس نمی دونه. چیزی که جلو ماست نصفه هست، شاید دوست داشته شاید نداشته.

• Like
Reactions: <^SIleNT^>
بله، هستن. شما بیای در مورد فیلم Resident Evil بخوای برای نقد فقط به زامبی داشتن گیر بدی ولی از 28 هفته بعد تعریف کنی به خاطر زامبی داشتن خوب میشه دوگانگی.
تو اصلا نخوندی که چی نوشتم و فقط نقل قول کردی.
فکر نکنم لازم باشه یادآوری کنم کوجیما متال گیر براش مثل پسر بزرگترش میمونه، خودش بزرگش کرده.
این آدم اومده گفته بازی من ورای زامبی و این چیزها بوده، داستانی پشتش هستو.. نه اینکه همینجوری یه بازی زامبی محور بدن بیرون که فقط اسم متال گیر رو یدک بکشه.
یعنی اینقدر درک این جمله ای که این طرف گفته سخته؟
==========
@aiat_gamer
شما درست میگی.

آخرین ویرایش:
فکر نکنم لازم باشه یادآوری کنم کوجیما متال گیر براش مثل پسر بزرگترش میمونه، خودش بزرگش کرده.
این آدم اومده گفته بازی من ورای زامبی و این چیزها بوده، داستانی پشتش هستو.. نه اینکه همینجوری یه بازی زامبی محور بدن بیرون که فقط اسم متال گیر رو یدک بکشه.
"این پروژه هیچ ارتباطی با من ندارد. سری بازی‌های Metal Gear حول داستان‌های سیاسی و جاسوسی می‌چرخند؛ زامبی‌ها در این بازی جایی ندارند.»"
شاید شما داری یه چیز دیگه رو می خونی، کجا گفته این "بازی من ورای زامبی و این چیزها بوده، داستانی پشتش هستو"؟؟

شما هم به زور می خواید بگید پشت اون چیزهای تخیلی توی MGS یه استعاره هست، اگر هست واسه ما هم توضیح بدید متوجه بشیم مثلا اون عمو که زنبور کنترل می کرد پشتش چی بود. کل این ماجرا هم میشه کسی که توی خونه شیشه ای زندگی می کنه نباید به بقیه سنگ بپرونه، کلی چیز دیگه هست برای نقد از Survive، بیاید گیر بدید که به این دنیای بازی زامبی نمی خوره والا خنده داره.

قضیه این نیست که کوجیما دوست داشته اینجوری بهش یا نه هیچ کس هم نمیدونه دقیقا چه اتفاقاتی افتاده ولی بدون شک هم کوجیما صداش در نیموده.

==========
@aiat_gamer
شما درست میگی.
واقعا مثل پسر بزرگش میمونه ؟ پس چجوری این پسر بزرگه رو نصفه ولش کرد هیچی هم نگفت اگه این بازی انقدر ارزش داره برای خودش چرا باید بازی نصفه و نمیه رها بشه. فن های بازی خیلی بازی براشون بیشتر ازش داره تا کوجیما به نظر من.

واقعا مثل پسر بزرگش میمونه ؟ پس چجوری این پسر بزرگه رو نصفه ولش کرد هیچی هم نگفت اگه این بازی انقدر ارزش داره برای خودش چرا باید بازی نصفه و نمیه رها بشه. فن های بازی خیلی بازی براشون بیشتر ازش داره تا کوجیما به نظر من.
مثل اینکه این چندماه اخیر خبرهای بین کونامی و کوجیما رو پیگیری نمیکردی.

کنایه سنگینی زده کوجیما که گفته من با زامبی سر و کار نداشتم البته همین MGS V که از نظر گیم پلی و ازادی همل عالیه و راضی میکنه متاسفانه مشکل تکراری شدن داره و اونجایی که باید دو بار تکرار گنی مشخصه کونامی دیگه میخواسته سریع بازی جمع شه..

مثل اینکه این چندماه اخیر خبرهای بین کونامی و کوجیما رو پیگیری نمیکردی.

بابا بیخیال یعنی واقعا انتظار داری جیغ جیغای کوجیما رو تو این چند ماه جدی بگیرم ؟ از عرضه بازی خیلی وقته گذشته چطور اون موقعی که پسر بزرگشو داشت میکردتو پاچه ملت اونم نصفه نه konami نه کوجیما صداش در نیومد. اون موقع که پول وسط بود کوجیما جیکم نزد با اون مزخرفی که تحویل دادن اصلا جالبه که حاضر میشه پسر بزرگش نصفه عرضه بشه همونی که عمرشو پاش گزاشته =)). حالا که konami هم پول کوجیما رو بالا کشیده و هم Ip رو گرفته دستش هر کاری بخواد میکنه. کوجیما داره میبینه که konami داره حالشو میگیره به معنای واقعی کلمه به جیغ جیغ افتاده

• Like
Reactions: BROTHER LOUIE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or