خبر رسمی واکنش تند سازندگان Call of Duty به شوخی صداپیشه خدای جنگ

• Thread starter Thread starter MJ_KING
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MJ_KING

کاربر سایت
بعد از شوخی کریستوفر جاج، صداپیشه شخصیت کریتوس در بازی‌های جدید God of War، با کمپین بسیار کوتاه بازی Call of Duty: Modern Warfare 3 در مراسم The Game Awards 2023، برخی اعضای تیم توسعه فرانچایز کال آو دیوتی به این موضوع واکنش نسبتا تندی نشان داده‌اند.

Call-of-Duty-Modern-Warfare-3-300x169.jpg

جاج با شوخی درمورد سخنرانی طولانی خود در مراسم سال گذشته، اظهار داشت که با این حال سخنرانی او طولانی تر از بخش داستانی Call of Duty: Modern Warfare 3 بوده است.

او در هنگام اهدای جایزه بهترین اجرای سال گفت: «من قرار نیست اینجا بایستم و یک سخنرانی طولانی داشته باشم، در عوض به متن آماده شده پایبند خواهم بود. هیچ سخنرانی هشت دقیقه‌ای مثل سال گذشته وجود ندارد؛ اما یک حقیقت جالب، آن سخنرانی من درواقع از کمپین کال آو دیوتی امسال طولانی‌تر بود!»

اما واکنش‌ها به این شوخی فراتر از خنده‌های تماشاگران حاضر در مراسم بود و باعث شد تا برخی توسعه‌دهندگان Call of Duty در شبکه‌های اجتماعی خود از جاج انتقاد کنند. برای مثال Ajinkya Limaye، توسعه‌دهنده سابق این فرانچایز اظهار داشت که اگرچه اظهارات جاج خنده‌دار بود اما فرانچایز تیراندازی اکتیویژن همچنان God of War را در معیارهای دیگر شکست می‌دهد.

Nelson Plumey، کارگردان هنری استودیو Treyarch، در اظهار نظری گفت که بازی‌های God of War تعامل بسیار کمتری نسبت به کال آو دیوتی با بازیکنان خود دارند.

Darcy Sandall، توسعه‌دهنده شاغل در Sledgehammer هم گفت که در مراسمی که دستاوردهای صنعت گیم را جشن می‌گیرد نباید چنین اظهاراتی وجود داشته باشد.

اما قطعا تندترین واکنش به بری اسلون، صداپیشه کاپیتان پرایس در مجموعه Call of Duty برمیگردد که در توئیتی جنجالی خطاب به کریستوفر جاج نوشت: «می‌گویند آن یارو کریستوفر جاج تمام شوخی‌هایش را خودش می‌نویسد، چه با استعداد!🤡👀»

جدیدترین نسخه کال آو دیوتی بعد از انتشار انتقادات زیادی را بخاطر بخش داستانی ضعیف و بسیار کوتاه خود متحمل شد و تبدیل به یکی از بدترین کمپین‌های این فرانچایز شد. شما میتوانید نقد و بررسی Call of Duty: Modern Warfare 3 را در بازی سنتر مطالعه بکنید.

الان مثلا شما فکر میکنی چون گاداو وار انحصاری سونی من اینو میگم که میگی الدن رینگ ریشه در انحصاری های سونی داره پس اون چی میشه ؟؟
نه جناب این طور نیس مثلا دیمون سولز اتفاقا بسیار قابل تقدیر و خب انحصاری هم هست
بعدشم اومدی گیرز رو مقایسه میکنی با گاد او وار !!!
گیرزی که به شدت گیم پلی داره اصلا مقایسش جفا در حق گیرز
گیرز با اون همه ابتکار در گیم پلی اومد از کاور گیری تا حتی طراحی خلاقانه به صورت یک مینی گیم در تعویض خشاب و... که تمام این ها جدید بود در زمان خودش در ثانی گیرز هرچی نباشه یه ربع گیم پلی یه ربع کات سین نیست و این مدلی نمیاد ۳۰ ساعت گیمرو سر کار بزاره شما اصلا کمتر پیش میاد دسته رو بزاری کنار بشینی فیلم بورینگ ببینی وسط بازی
سانتا مونیکا یک استدیو درجه دو و معمولی هست میبینی که تا الان تو کل عمرش فقط یک ای پی تونسته بسازه
ولی جوری اینجا پروپاگاندا میسه میان در حد استدیوها ی درجه یک جا میزنن
تازه قرار بارلوگ یک ای پی جدید بسازه که خواهیم دید چی از اب درمیاد
بعد من پستم در مورد سونی فن ها بود که تازه براشون عجیب چرا سازندگان کالاو دیوتی اومدن همچین حرفی زدن در حالی که بیراه نگفتن حقیقت رو گفتن گاد او وار یک بازی عقب مونده و غیر درگیر کننده در ضمینه گیم پلی هست

خوشحالم که دوباره این اکانت برگشته به میادین. واقعا تو این نسل عالی و پر از خنده و شادی، جای این اکانت خیلی خالی بود :D

الان مثلا شما فکر میکنی چون گاداو وار انحصاری سونی من اینو میگم که میگی الدن رینگ ریشه در انحصاری های سونی داره پس اون چی میشه ؟؟
گیرز با اون همه ابتکار در گیم پلی اومد از کاور گیری تا حتی طراحی خلاقانه به صورت یک مینی گیم در تعویض خشاب و... که تمام این ها جدید بود در زمان خودش در ثانی گیرز هرچی نباشه یه ربع گیم پلی یه ربع کات سین نیست و این مدلی نمیاد ۳۰ ساعت گیمرو سر کار بزاره شما اصلا کمتر پیش میاد دسته رو بزاری کنار بشینی فیلم بورینگ ببینی وسط بازی
سانتا مونیکا یک استدیو درجه دو و معمولی هست میبینی که تا الان تو کل عمرش فقط یک ای پی تونسته بسازه
بعد من پستم در مورد سونی فن ها بود که تازه براشون عجیب چرا سازندگان کالاو دیوتی اومدن همچین حرفی زدن در حالی که بیراه نگفتن حقیقت رو گفتن گاد او وار یک بازی عقب مونده و غیر درگیر کننده در ضمینه گیم پلی هست
عجیبه که نگاه منتقدها و سایتها و مجله ها و گیمرها و بچه های همین سایت و بلاد کفر و غیر کفر با شما متفاوته🙂
اینو نمره های بازی و فروشش مشخص میکنه که god اینی که شما میگی قطعا نیست!

صد البته مشخصه شما هیتر نیستی و فقط داری نظرشخصی خودت رو میدی که قطعا برای خودت قابل احترامه🙂

یه مشت متاپرست بی‌دغدغه که کاری جز توجه به امتیاز بازی‌ها ندارن و اگه این متا رو هم ازشون می‌گرفتن، دیگه حرفی برای گفتن نداشتن.
متاکریتیکی که توش میانگین یه بازی سینمازده به ۹۴ برسه و یه بازی پلن‌محور و دارای تعامل با مغز به ۵۶، فقط به درد سطل آشغال می‌خوره...

e83117_23fe5.gif

این حجم از دانگرید واقعا برای یوبی هم قفل بود !!!
چه قدر نمایش اخیرش افتضاح بود
با توجه به حجم زیاد تبلیغاتی که سونی برای این بازی کرده باید دید اخرش چی از اب درمیاد با توجه به این همه تبلیغات اگه کمتر از ۸۵ بشه متاش با توجه به کامیونیتی سونی که متا پرست هم هستن قطعا یک شکست برای سونی به حساب میاد
اینجا بحث هورایزن شد
تنها نکته مثبت بازی گرافیکش و گرنه به شدت بازی بی هویتی هست
چه چیز ماندگاری داره ؟؟؟؟؟
هیچی
همه چیز بازی جنریک
این واقعیت کیلزون خیلی بهتر بود سبک گیم پلیش داستانش یک هویتی داشت لااقل
کاملا معلومه قصدت چیه.از صبح داری همه بازی های سونی رو میکوبی.
خداقوت.

ایشون از صبحه به طور خیلی قوی داره بازی های پلی استیشن رو میکوبه که به خیال خودشون رژه بره رو اعصاب بقیه بچه ها و بچه ها هم چیزی بهش بگن و... خودتون بهتر میدونید
دید بچه ها دارن هورایزن رو نقد میکنن ایشون هم پرید وسط و کلا کوبید بازی رو از این طرف که اصلا نگم براتون
از طرز فکرشون درمورد بازی که بگذریم
میگن بازی نیم ساعت بوده فلان
نیم ساعت که چه عرض کنم یه کات سین یک دقیقه ای هم باشه کسی حق اعتراض نداره چون یه دی ال سی مجانیه
بعد شما یه دی ال سی مجانی رو با یه بازی 70 دلاری مقایسه میکنی؟

خلاصه به ایشون توجه نکنید فقط بخندید و رد بشید

ایشون مرزهای فن باکس بودن رو یه قاره جابجا کردن 🤣🤣🤣🤣🤣

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or