واکنش‌های واقع گرایانه و سیستم مبارزات تکامل یافته در Yakuza 6

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
Yakuza-6_2016_09-01-16_009.jpg
«سگا» سایت رسمی بازی «یاکوزا ۶» را با اطلاعات و تصاویر جدید از سیستم مبارزات اکشن و تکامل یافته این عنوان به روز رسانی کرده است. با ما در بازی‌سنتر همراه باشید.

در ادامه می‌توانید اطلاعات جدید «یاکوزا ۶» را مشاهده کنید.

• مبارزه نزدیک تماما متصل
در کنار حفظ شاخص‌های سری «یاکوزا»، برای ساخت «بهترین مبارزات نزدیک تماما متصل در دنیا»، سیستم مبارزات «یاکوزا ۶» به صورت کامل از سیستم‌های پایه‌ای که تا الان در این سری وجود داشته، بازسازی شده است. «یاکوزا ۶» کنترل حسی و مبارزات نزدیک هیجان انگیز را به بازیکنان جدید و هواداران قدیمی سری وعده می‌دهد.

-نکته اول. سیستم تطبیق دهنده حرکات

files-news-2398071%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

سیستمی کاملا جدید و ساخته شده از پایه جهت دستیابی به «حس برخورد» یک حمله. درست قبل از برخورد ضربه «کازوما کیریو» به دشمن، یک سیستم طبیعی برای حرکت حمله و واکنش وابسته به موقعیت – مثل حالت ایستادن دشمن، زاویه حمله و جهت آن – وجود خواهد داشت. علاوه بر آن، واکنش دشمن و همینطور «کازوما» بسته به نتیجه حمله – برخورد آن به دشمن یا دفع آن - تغییر خواهد کرد.

-نکته دوم. سیستم حالت

files-news-2209522%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

در خیابان‌های واقع گرایانه «یاکوزا ۶»، سخت می‌شود از مبارزه در شرایط و زمین‌های پیچیده جلوگیری کرد. حرکات مناسب، همانند نحوه تعامل شما نه تنها با دشمنان، بلکه با زمین و محیط زیر پایتان، اشیا کنار خیابان، حرکات شخصیت‌ها و دشمنان به عقب رانده شده پیشرفت بسیار زیادی داشته‌ و باعث افزایش واقع گرایی مبارزات شده‌اند. این مورد به عنوان «سیستم حالت» شناخته می‌شود. همچنین، شخصیت‌ها، محیط زمین و اشیا با یکدیگر ترکیب شده تا تاثیرات (برخورد) با اشیا داینامیک را نشان داده تا بتوانید از واکنش‌های بسیار زیاد و متفاوتی لذت ببرید.

-نکته سوم. طرح‌ محیط‌ها و اشیا متفاوت

files-news-7840173%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

در شهرهای «یاکوزا ۶» سطح‌های مختلفی از ارتفاع وجود دارد، مانند پله‌ها، سراشیبی و موارد از این دست و محیط‌های زمینی بسیار متفاوت با آن چیزی که تا به امروز در این سری دیده‌ایم، وجود خواهد داشت. همچنین نوع اشیا موجود در این محیط‌ها به شدت افزایش پیدا کرده است. از مواردی که می‌توان به عنوان سلاح استفاده کرد، چون بازگشت دوچرخه‌ها و علائم کنار خیابان تا اشیای که فقط برای آسیب رساندن به دشمن در محیط وجود دارند، شهر مملو است از اشیای مختلف تا روح تازه‌ای به مبارزات نزدیک ببخشند. خود شهر همانند صحنه یک فیلم اکشن است.

• تولد دوباره اژدهای دوجیما
files-news-4318114%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

حرکات چند ضربه‌ای و Heat Move‌های «کازوما کیریو» مجددا به صورت کامل بازسازی شده‌اند. همچنین، با کمک سیستم تطبیق دهنده حرکات، حس واقع گرایی به لطف حرکات شخصیت‌ها افزایش یافته و حملات انتخاب شده توسط بازیکنان به صورت مستقیم به شخصیت دشمن برخورد می‌کنند. در حین لذت بردن از مبارزات تاکتیکی دفاعی و حجومی، حمله کرده، جاخالی داده و دفاع کنید.

• توانایی جدید کازوما کیریو: «Ultimate Heat Mode»
files-news-3597765%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

به هنگام فعال کردن توانایی جدید «Ultimate Heat Mode»، شما وارد حالت قدرتی می‌شوید که تخصص آن حمله کردن است. در این حالت، حملات دشمنان شما را به عقب نمی‌رانند و می‌توانید از اشیا بزرگی که پیش‌تر قابلیت استفاده از آنان را نداشته و تکنیک‌های مختص «Ultimate Heat Mode»، استفاده کنید.

• برای اولین بار در سری «یاکوزا»: مبارزه نکردن را انتخاب کنید
files-news-2886426%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

در «یاکوزا ۶» تغییر بین دو بخش گشت و گذار و مبارزات کاملا یک پارچه است. وقتی شما در حال گشت و گذار در مناطق فاسد شهر هستید و با شخصیتی دعوا می‌گیرید، می‌توانید بدون از دست دادن کنترل شخصیت خود وارد مبارزه شوید. علاوه بر آن، از آنجایی که هر هوش مصنوعی دشمن به صورت انفرادی موقعیتش را سنجیده و وارد مبارزه می‌شود، اگر می‌خواهید بجای مبارزه کردن تمرکز خود را بر روی گشت و گذار و پیشبرد داستان بگذارید، می‌توانید منطقه مبارزه رها کنید. اگر موفق به فرار از دست دشمنان شوید، توانایی آن را خواهید داشت تا به صورت کامل از مبارزه بپرهیزید.

«یاکوزا ۶» قرار است ۸ دسامبر به صورت انحصاری برای کنسول PS4 در ژاپن منتشر شود. در ادامه می‌توانید جدیدترین تصاویر این عنوان را مشاهده کنید.

لینک منبع

من برای اولین بار که یاکوزا رو بازی کردم ( از صدقه سر سونی که نسخه 5 رو برای پلاس زایگان کرد) و باید بگم جذبش شدم. داستان بازی هم جذاب و هم به شدت پر جزئیات ولی به احتمال زیاد کسی که حوصله این همه دیالوگ رو نداشته باشه شاید زیاد خوشش نیاد. یه مسئله هم هست که دوبله انگلیسی نداره و به نظر من رو جذب مخاطب خیلی تاثیر داره. سیستم مبارزات بازی هم با توجه به نسل قبلی بودن بازی جالبه. اما من بیشتر جذب داستانش شدم.
در کل داستانش واس من تا جایی که بازی کردم (حتی داستان های فرعیش) جالب بوده. ( البته من قبلش یه ویدیو 1 ساعته که خلاصه داستان نسخه های 1 و 2 و 3 بود رو نگاه کردم که خب تو شناخت پیش زمینه شخصیت های اصلی کمک کرد)

یه چیز دیگم اینه که بازی یه تور کامل از فرهنگ ژاپن ، مخصوصا واس منی که آنچان در موردش چیزی نمی دونم خیلی جالبه بعضی رفتار ها یا آداب و رسوم ها.

سیستم مبارزات بازی از جالب هم اونورتره :D نه تنها نسل قبلی نیست بلکه همین الانشم چیزی نزدیکش نداریم ، شاید چون اولین نسخه ی بازی بوده که بازی کردی هنوز قلقش دستت نیومده وگرنه سیستم مبارزات بازی چیزایی داره که گاهی اوقات پیش میاد خود منی که از اول تا الان باهاش همراه بودم هنوز بهش برنخوردم و یهو توی فلان ویدئو میبینم همچین چیزی هم هست !!! :D سیستم مبارزاتش تقریباً استایلیش و آزاده (واسه همینه که ممکنه در نگاه اول ساده به نظر بیاد، چون Move ها و حرکاتی که در اختیار پلیر قرار میده همه چیز نیست بلکه فقط یه ابزاره ، اینکه چه جوری اینا به هم وصل بشن و چطور استفاده بشن با کسیه که داره بازی میکنه و بسته به هر نوع بازی کردن میتونه لحظات متفاوتی خلق بشه ) و کاملاً مطابق با خلاقیت پلیر خودشو نشون میده ، یعنی این بازی نیست که محدوده ی حرکات شما رو تعیین میکنه بلکه شما هستین که با نوع بازی کردنتون تنوع بازی رو تعیین میکنین :D به عنوان مثال میشه با بتن مشینگ هم بازی رو تموم کرد ولی باعث میشه سیستم مبارزات خیلی ساده تر از چیزی که هست به نظر بیان در صورتی که اینطور نیست :D کلاً در کنار داستان یکی از نقاط قوت بزرگ بازی و حتی یکی از دلایل علاقه ی فن ها به این عنوان همین گیم پلی غنی بازیه :دی

این مورد دومی شاید یه مقدار سلیقه ای باشه ولی به نظر من نصف لذت بازی توی صدای ژاپنی بازیه :D یعنی خداترین دوبلور انگلیسی رو هم بیارن به عقیده ی من نمی تونه اون حس و حال Voice ژاپنی بازی رو بده :D یاکوزا 2 دوبله ی انگلیسی شد ولی به قدری نچسب بود که کلاً بی خیالش شدن :D

آخرین ویرایش:
سیستم مبارزات بازی از جالب هم اونورتره :D نه تنها نسل قبلی نیست بلکه همین الانشم چیزی نزدیکش نداریم ، شاید چون اولین نسخه ی بازی بوده که بازی کردی هنوز قلقش دستت نیومده وگرنه سیستم مبارزات بازی چیزایی داره که گاهی اوقات پیش میاد خود منی که از اول تا الان باهاش همراه بودم هنوز بهش برنخوردم و یهو توی فلان ویدئو میبینم همچین چیزی هم هست !!! :D سیستم مبارزاتش تقریباً استایلیش و آزاده (واسه همینه که ممکنه در نگاه اول ساده به نظر بیاد، چون Move ها و حرکاتی که در اختیار پلیر قرار میده همه چیز نیست بلکه فقط یه ابزاره ، اینکه چه جوری اینا به هم وصل بشن و چطور استفاده بشن با کسیه که داره بازی میکنه و بسته به هر نوع بازی کردن میتونه لحظات متفاوتی خلق بشه ) و کاملاً مطابق با خلاقیت پلیر خودشو نشون میده ، یعنی این بازی نیست که محدوده ی حرکات شما رو تعیین میکنه بلکه شما هستین که با نوع بازی کردنتون تنوع بازی رو تعیین میکنین :D به عنوان مثال میشه با بتن مشینگ هم بازی رو تموم کرد ولی باعث میشه سیستم مبارزات خیلی ساده تر از چیزی که هست به نظر بیان در صورتی که اینطور نیست :D کلاً در کنار داستان یکی از نقاط قوت بزرگ بازی و حتی یکی از دلایل علاقه ی فن ها به این عنوان همین گیم پلی غنی بازیه :دی

این مورد دومی شاید یه مقدار سلیقه ای باشه ولی به نظر من نصف لذت بازی توی صدای ژاپنی بازیه :D یعنی خداترین دوبلور انگلیسی رو هم بیارن به عقیده ی من نمی تونه اون حس و حال Voice ژاپنی بازی رو بده :D یاکوزا 2 دوبله ی انگلیسی شد ولی به قدری نچسب بود که کلاً بی خیالش شدن :D
ببخشید سه سوال ؟
بازی یاکوزا شش تاریخ عرضش کی هست ؟ تو اسنور امریکا عرضه میشه ؟ احیانا زیرنویس انگلیسی نداره ؟
ممنون

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

ببخشید سه سوال ؟
بازی یاکوزا شش تاریخ عرضش کی هست ؟ تو اسنور امریکا عرضه میشه ؟ احیانا زیرنویس انگلیسی نداره ؟
ممنون

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
با اجازه احسان اینا رو من جواب میدم :D

تاریخ عرضه توی متن خبر نوشته شده و ۸ دسامبر هست.
نه متاسفانه بازی زیرنویس انگلیسی نداره و هنوز نسخه غربیش برای آمریکای شمالی و اروپا تایید نشده.

ولی زیاد از این موضوع ناامید نشید چون چند وقت دیگه (۲۴ ژانویه) Yakuza 0 برای غرب منتشر میشه (جدیدترین نسخه سری یاکوزا قبل از این یاکوزا ۶) که اونم یه تجربه فوق‌العاده و بی‌نظیره. از این لینکا هم می‌تونید اطلاعات بیشتری در مورد یاکوزا 0 بدست بیارید:
Yakuza 0 | PS4
اخبار | PS4 | نسخه غربی Yakuza 0 برای ۲۴ ژانویه تاریخ خورد | بازی‌سنتر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or