خوب یه چیزی اول از همه بگم ، هر کی پست منو کامل نخونده هیچی نگه ، باشه؟
گرافیک برات مهم بود میرفتی X360 یا PS3 میگرفتی یا کامپیوترتو ارتقا میدادی. ( می تونی به قول خودت PS2 هم بگیری ! )
360 دارم ، PC دارم ، PS3 هم حاظرم تو قبر بخوابم ولی باهاش کار نکنم...(آلرژیه!! هرچی PS2 رو دوست دارم از این بدم میاد!)
بعدش هم آدم با دوتا بازی آشغال و قدیمی که مال عهد بوقه که در مورد کنسول قضاوت نمی کنه.
ببخشید ، اون دوتا بازی آشغال وقدیمی ، نمی دونم چرا ، ولی توی تریلر ها فرق داشتن
آقا جان بهتر بود این فکرها رو قبل از خریدن Wii میکردی.
من با خودم گفتم همون چیزی رو می خرم که توی تریلر ها و تبلیغ ها دیدم!! مثل 360 که از تریلرها و تبلیغ ها هم فراتر بود برای من (البته به جز سه چراغش!)
اقا خدا پدر و مادرت رو برات نگه داره
ميخواستم بعد امتحاناتم يكي بگيرم ولي با اين حرفات كلا پشيمون شدم
شانس اوردم همون اولش داداشم بهم مايع داد تا 360 بگيرم
تو هم به نظرم ميتوني اون رو با يك 360 عوض كني خواستي برام pmبزار برو بچ اشنازيادن
شايد بشه برت كاري كرد 100%نيستا قول نميدم
تو امار جهاني هم اومده بود كه70% تماميwiiها دارن خاك ميخورن
نه فقط تو میفهمی!! گیم پلی یعنی : دسته رو الکی الکی تکون بده!! و بازی هم الکی الکی یه غلطی بکنه (اونم نه هر غلطی!!) بعدش هم ذوق کن و بگو هوررررررررراااااا عجب گیم پلی داره ، تکون میخوره جل الخالق ، حالا بماند مثلا هوش مصنوعی بازی در حد گوشت کوب تشریف داره!....اووووااه عجب معنی خفنی
برای اونایی که از بازی فقط میبینن : اه ! چه گرافیکی داره ! اصلا لذت بخش نیست ...
نه!! من قبل از خرید Wii ، گفتم 360 گرافیک / Wii گیم پلی! ولی Wii هیچ کدوم رو نداشت!
برای اونایی که بعلت فقر حرکتی ، با دو دقیقه جنب و جوش یه جاییشون میشکنه اصلا لذت بخش نیست !
نه مساله جنب و جوش نیست، مساله اینه که برای GH بازی کردن به سه تا دست احتیاج داری
برای اونایی که پول نمیدن به لوازم جانبی ( مثل گیتار برای Guitar Hero 3 و یا Zapper برای Umbrella Chronicles ) اصلا لذت بخش نیست
eeeeeeeeeeee اونوقت پس چطوری کسایی که Guitar Hero رو روی کنسول PS2 یا 360 بدون گیتارش بازی کردن تونستن با دوتا دست خودشون بازی کنن؟؟
کنسول برای Game هستن ، Wii برای Fun ، اگه فرق Fun و Game رو نمیفهمید ، دیگه مشکل ما نیست !
eeeeeeeeeee ؟؟!! من نمیدونستم!! ولی Wii هم به عنوان Video Game Console معرفی شده پس نینتندو غلط کرد که اسمشو گزاشته کنسول!! باید میزاشت Toy!!
Toy برای Fun
Console برای Game!!
و Wii بعنوان کنسول معرفی شده بود...
برای اینه که بابابزرگ و نوه هاش هم خواستن بازی کنن ، بشینن دور هم ورجه وورجه کنن ، خوشحالی کنن و اینا
پس بازم شد همون اسباب بازی!!
چیزی که من تو تبلیغ ها و تریلر ها می دیدم ، به درد من هم می خورد ولی بعد از این که گرفتم ، نه به درد من خورد نه به درد بابابزرگ نه به درد نوه اش!!
آخه مسئله اينجاست كه شما 5 تا از مزخرف ترين بازيهاي wii رو بازي كرديد كه هيچ كدومشون از بازيهاي اختصاصي wii نيست و روي كنسولي مثل ps2 بودن
ببین اون چند مورد مثال بود / Zelda رو هم دارم ولی از این سبک بدم میاد! نصف بیشتر بازیهای انحصاری رو هم دارم ...
بابا خوب گوش کن و ببین : من حتی یه دفعه تریلر Mario رو ندیدم ، پس کنسول رو به خاطرماریو نخریدم! کنسول رو بخاطر همون بازی های چرتش خریدم که توی تریلر ها فضایی بود!!
یکی به من بگه چرا زمین تا آسمون بین بازیها و تریلرهاشون فرق هست؟!؟!؟
واقعا براي شما متاسفم چون شما شخصي هستيد كه گرافيك و قدرت براتون خيلي اهميت داره و يكي از دو كنسول 360 و ps3 هم نداريد و فقط wii رو به عنوان يك كنسول قدرتمند و اصلي انتخاب كرديد كه اين يك انتخاب كاملا اشتباهه و آخر سر هم چنين تفكراتي براي شما پيش مياد
دٍ نه دیگه!! من 360 رو هم دارم / Wii رو هم که داشتم می خریدم ***** نبودم که ، می دونستم گرافیکش پایینه ، و حتی پایین تر از اون رو هم باهاش کنار میومدم ولی مساله اینجاست که این کنسول ، اون عنصری رو که بهش مینازه (گیم پلی!) رو نداره !
هنوز هم دير نشده ميتونيد wii رو بفروشيد و با مقداري پول كنسول ابر قدرتمند360 رو بگيريد كه با 5 ساعت بازي كردن تبديل به يك اجاق گاز ميشه و 3 چراغ...(تمام)
360 دارم و به ف*ا*ک رفت / حالا هم دارم میرم هیلو ادیشن با دوستم بگیرم! و Wii رو هم فکر نکنم بفروشم!
من میخوام یه دونه از دبی بگیرم به نظر شما بگیرم یا نه هر کی یه چیز میگه واقعا قاطی کردم گرافیکم دیگه برام عادی شده چون با 360 همه مدل گرافیکو دیدم بگم یا نگیرم مسئله این است؟
اگه گیم پلی میخوای بگیر!!!! تعریف گیم پلی : نانچاک رو هرطرفی تکون بدی طرف بپره و ذوق زده بشی!!
شما 5 تا بازی خریدی که ارزش بازی کردن روی Wii رو ندارن!! (غیر از RE4 که به نظر من خیلی خیلی از PS2 version بهتر بود! هر کی بازی کرده باشه همینو میگه)
اولا ، اولش 5 تا بازی بود الان 25 تاست!!
دوما ، آره بابا مثلا Evil4 خیلی خیلی بهتر بود که یه نشونه مزاحم وسط صفحه نقش سیب زمینی گندیده رو بازی می کنه و حواستو فقط پرت می کنه
یا پرنس خیلی خیلی بهتر از نسخه پی اس 2 بود که برای چرخوندن دوربین باید مچت رو به دو طرف میشکوندی!!
یا گیتار هیرو که برای بازی کردن نیاز به سه دست داره!! (سه دست ادیشن! ) خیلی بهتر از پی اس 2
اینا نشونه ی خیییییییییلی بهتر بودنشونه!!
اما عنوان هاي زيادي داره واسش ميادا مثلا Rainbow Six Vegas2 با اين وجود به نظر تون هنوزم گنده؟؟؟
البته اگه خوب درست بشه و بتونی با قابلیت های خدادادی بازی کنی و نیاز به دست سوم یا شایدم چهارم پیدا نکنی!
Assassin's Creed
Man Hunt 2
Metriod Prime
No More Heroes
بازم Wii کنسول Fun هستش؟
در ضمن خواهش میکنم در مورد خرید و فروش Wii یه تاپیک توی بازارچه بزنید.
حتما باید واسه اجرای هرکدومشون هم یه آپدیت بکنی و خرج و ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
در کل اونایی که الان اومدن و هر کی یه چیزی گفت ، گفتن تو نمی فهمی گیم پلی چیه ،تو نمی فهمی فان چیه ، گیم چیه!! تو نمی فهمی Wii چیه!
خیلی خیلی فهمیده هستند!!
چون معنی اینارو می فهمن!
فان،Wiiوگیم پلی ، یعنی اینکه یه دستگاه بخری زمین تا آسمون با تبلیغهاش فرق داشته باشه!!! اگر هم چیزی بگی از نفهم بودنه منه! وگرنه Wii دستگاهه خوبیه!! اگر هم با تبلیغهاش فرق داره باز هم نفهمیه منه !!
چشم من نفهمم شما فهمیده ، Wii هم خیلی عالیه من نمی فهمم....