amir_clk500
کاربر سایت
گرافیک برات مهم بود میرفتی X360 یا PS3 میگرفتی یا کامپیوترتو ارتقا میدادی. ( می تونی به قول خودت PS2 هم بگیری ! )
بعدش هم آدم با دوتا بازی آشغال و قدیمی که مال عهد بوقه که در مورد کنسول قضاوت نمی کنه.
آقا جان بهتر بود این فکرها رو قبل از خریدن Wii میکردی.
اقا خدا پدر و مادرت رو برات نگه داره
ميخواستم بعد امتحاناتم يكي بگيرم ولي با اين حرفات كلا پشيمون شدم
شانس اوردم همون اولش داداشم بهم مايع داد تا 360 بگيرم
تو هم به نظرم ميتوني اون رو با يك 360 عوض كني خواستي برام pmبزار برو بچ اشنازيادن
شايد بشه برت كاري كرد 100%نيستا قول نميدم
تو امار جهاني هم اومده بود كه70% تماميwiiها دارن خاك ميخورن
نه فقط تو میفهمی!! گیم پلی یعنی : دسته رو الکی الکی تکون بده!! و بازی هم الکی الکی یه غلطی بکنه (اونم نه هر غلطی!!) بعدش هم ذوق کن و بگو هوررررررررراااااا عجب گیم پلی داره ، تکون میخوره جل الخالق ، حالا بماند مثلا هوش مصنوعی بازی در حد گوشت کوب تشریف داره!....اووووااه عجب معنی خفنیدر مورد گیم پلی اگه بفهمی گیم پلی چی هست می فهمی Wii معدن گیم پلی هست.
برای اونایی که از بازی فقط میبینن : اه ! چه گرافیکی داره ! اصلا لذت بخش نیست ...
برای اونایی که بعلت فقر حرکتی ، با دو دقیقه جنب و جوش یه جاییشون میشکنه اصلا لذت بخش نیست !
برای اونایی که پول نمیدن به لوازم جانبی ( مثل گیتار برای Guitar Hero 3 و یا Zapper برای Umbrella Chronicles ) اصلا لذت بخش نیست
کنسول برای Game هستن ، Wii برای Fun ، اگه فرق Fun و Game رو نمیفهمید ، دیگه مشکل ما نیست !
برای اینه که بابابزرگ و نوه هاش هم خواستن بازی کنن ، بشینن دور هم ورجه وورجه کنن ، خوشحالی کنن و اینا
آخه مسئله اينجاست كه شما 5 تا از مزخرف ترين بازيهاي wii رو بازي كرديد كه هيچ كدومشون از بازيهاي اختصاصي wii نيست و روي كنسولي مثل ps2 بودن
واقعا براي شما متاسفم چون شما شخصي هستيد كه گرافيك و قدرت براتون خيلي اهميت داره و يكي از دو كنسول 360 و ps3 هم نداريد و فقط wii رو به عنوان يك كنسول قدرتمند و اصلي انتخاب كرديد كه اين يك انتخاب كاملا اشتباهه و آخر سر هم چنين تفكراتي براي شما پيش مياد
هنوز هم دير نشده ميتونيد wii رو بفروشيد و با مقداري پول كنسول ابر قدرتمند360 رو بگيريد كه با 5 ساعت بازي كردن تبديل به يك اجاق گاز ميشه و 3 چراغ...(تمام)
من میخوام یه دونه از دبی بگیرم به نظر شما بگیرم یا نه هر کی یه چیز میگه واقعا قاطی کردم گرافیکم دیگه برام عادی شده چون با 360 همه مدل گرافیکو دیدم بگم یا نگیرم مسئله این است؟
شما 5 تا بازی خریدی که ارزش بازی کردن روی Wii رو ندارن!! (غیر از RE4 که به نظر من خیلی خیلی از PS2 version بهتر بود! هر کی بازی کرده باشه همینو میگه)
البته اگه خوب درست بشه و بتونی با قابلیت های خدادادی بازی کنی و نیاز به دست سوم یا شایدم چهارم پیدا نکنی!اما عنوان هاي زيادي داره واسش ميادا مثلا Rainbow Six Vegas2 با اين وجود به نظر تون هنوزم گنده؟؟؟
Assassin's Creed
Man Hunt 2
Metriod Prime
No More Heroes
بازم Wii کنسول Fun هستش؟
در ضمن خواهش میکنم در مورد خرید و فروش Wii یه تاپیک توی بازارچه بزنید.
اره غلط نوشتی:cheesygriاصولا تریلر هر چیز با خودش زمین تا آسمون فرق داره !
تریلر یعنی تبلیغ. تبلیغ هم یعنی ...
شما تبلیغ مایع ظرف شویی تاژ رو می بینی باور میکنی؟
Xbox 360 هم تو تبلیغش میگفت مشکل سه چراغ داره یا PS3 میگفت قابلیت Sixas (مطمئن نیستم درست نوشتم) در حد ... هم نیست؟!
بعد هم شما بهتر بود فقط با دیدن یک تریلر نمی رفتی Wii بخری یه خرده اطلاعات جمع میکردی از چند نفر تو همین سایت می پرسیدی. قبول دارم بعضی از بازی ها (مثل Double Agent ) برای Wii مزخرفه (مخصوصا کنترلش) ولی بازی هایی مثل Super Mario Galaxy یا Truma Center : New Blood کنترل خوبی دارن و شما با همون یک دست هم میتونید بازی کنید.