واسه پایین آوردن Ping از ISP، باید چیکار کرد ؟

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان خود شرکت ها نميتونن پينگ رو برای يکی زياد بکنن برای يکی کم ، همونطور هم که دوستمون گفتن پينگ کانکشن های 128 با پينگ کانکشن های 1024 يا 512 يا ... هيچ فرقی نميکنه ، چون همش مربوط به يک چيزه و اونم Ipشرکت هست ، مثلا تو مشهد شرکتی بود به نام آشنا ، من ازش سرويس ميگرفتم ، چون آی پيش مال آسيا بود پينگ خوبی نداشتم ، اما طبق تحقيقاتم فهميدم که صبانت آی پی اروپا هم داره ، برای همين رفتم رو صبانت و از اون موقع تاحالا بهترين پينگ رو دارم، و خيلی هم راضی هستم

دوستان خود شرکت ها نميتونن پينگ رو برای يکی زياد بکنن برای يکی کم ، همونطور هم که دوستمون گفتن پينگ کانکشن های 128 با پينگ کانکشن های 1024 يا 512 يا ... هيچ فرقی نميکنه ، چون همش مربوط به يک چيزه و اونم Ipشرکت هست ، مثلا تو مشهد شرکتی بود به نام آشنا ، من ازش سرويس ميگرفتم ، چون آی پيش مال آسيا بود پينگ خوبی نداشتم ، اما طبق تحقيقاتم فهميدم که صبانت آی پی اروپا هم داره ، برای همين رفتم رو صبانت و از اون موقع تاحالا بهترين پينگ رو دارم، و خيلی هم راضی هستم

عجب ! یعنی چی IP شما ماله اروپاست ؟ اگه اینجوریه که خوبه حتما *****ینگم تعطیله برات ! :laughing:
همچین چیزی که شما میگی امکان نداره !

شما چون نوع IP دینامیک هست نمیشه و دارید Share استفاده میکنید.
هیچ طوری نمیشه پینگ رو پاین آورد چون به فاصله شما از مرکز مخابراتی تعداد کاربران شیر شده و .... وابسته هست.در کل نمیشه.
اما اگه نوع IP شما استاتیک بود فکر کنم میشد چون در این زمینه IP اطلاع دقیق ندارم قول نمیدم اما میدونم که کلا پینک رو نمیشه به هیچ عنوان کم کرد.
در ایران برای پینگ خوب باید خط خصوصی بگیرید که میشه ماهی 1 میل به بالا:d
:d:d:d:d
اون به دلیل ربط پیدا کردن نوع سرویس ارائه شده شرکت در منطقه مخابراتی بوده و تعداد کاربران و کیفیت خطوط و سرورهای نگهداری شونده در مخابرات.
به هر حال ممکنه مثلا یکی در شمال شهر از شاتل استفاده کنه براش بهتر باشه و کیفیت خوب اما یکی در غرب تهران کیفیت پایین تر و مثلا صبا نت بهتر باشه اما صبانت شمال بهتر باشه.

سلام
1:من 64 دارم اصلا ربطی نداره 64 داشته باشی یا 1024 توپینگ یه بسته 32بیتی هست که میره و میاد.
2:من adsl گرفتم اونجا فامیلمون کار میکرد گفت میگمشون ببینم چی میشه اونا گفتن باید دستگاهی نصب کنیم که پا خود شرکت میفته.
3:انجام بازی ها 100% به پینگ ربط نداره چون بعضی از بازی ها با پینگ 256 هم درست کار نمیکنند و گیر میکنند فرق دارن...

سلام...
این همه ... دوستان لطف کردن و نوشتن که به صورت فنی یا غیر فنی راهی نیست و نمیشه درست کرد و....
اما این کار شدنی هستش...
شما اول به سروری که وصل میشی آی پی یا آدرس اون رو بر میداری.. مثال : www.yahoo.com یا 87.248.122.122 سپس از اون tracert بگیر و ببین اون از کجا رد میشه ؟؟ مثلا از تله کام ترک- تلیا یا پی سی سی ... یا سرور ایرانی؟؟
و ببین پینگش چقدر هست... اگر بالا هست.. به شرکت اینترنتیت تماس بگیر یا به سرور اصلی.. و از اون ها درخواست کن این آی پی و چند آی پی دیگه به دلیل اینکه تایم پینگ بالا هست تغییر بدنش...و اگه از پی سیسی هست از تلیا رد کنن یا تله کام ترک... و یا برعکس و غیره...
مطمئن باش خیلی راحت مشکلت حل میشه...
من این مشکل رو در یک داستان دیگه داشتم و بدلیل تایم بالا پینگ حتی با اینکه اینترنت 2 Mb هست مشکل داشتم ولی خیلی زود با درخواست من این مشکل حل شد ... البته از من خواستن که آدرس یا آی پی رو بهشون بدم... تا درستش کنن... در ضمن پیشنهاد میکنم این مشکل رو به مدیر فنی و یا به مدیریت سرور بگو.. چونکه اون ها این کار رو برات انجام میدن... وگرنه به هیچ عنوان پرسنل حوصله این کار رو ندارن...
در ضمن بهت کمک میکنه پینگ تایمت روی تایم 176 و یا حتی کمتر هم بشه...

آخرین ویرایش:
سلام...
این همه ... دوستان لطف کردن و نوشتن که به صورت فنی یا غیر فنی راهی نیست و نمیشه درست کرد و....
اما این کار شدنی هستش...
شما اول به سروری که وصل میشی آی پی یا آدرس اون رو بر میداری.. مثال : www.yahoo.com یا 87.248.122.122 سپس از اون tracert بگیر و ببین اون از کجا رد میشه ؟؟ مثلا از تله کام ترک- تلیا یا پی سی سی ... یا سرور ایرانی؟؟
و ببین پینگش چقدر هست... اگر بالا هست.. به شرکت اینترنتیت تماس بگیر یا به سرور اصلی.. و از اون ها درخواست کن این آی پی و چند آی پی دیگه به دلیل اینکه تایم پینگ بالا هست تغییر بدنش...و اگه از پی سیسی هست از تلیا رد کنن یا تله کام ترک... و یا برعکس و غیره...
من این مشکل رو در یک داستان دیگه داشتم و بدلیل تایم بالا پینگ حتی با اینکه اینترنت 2 Mb هست مشکل داشتم ولی خیلی زود با درخواست من این مشکل حل شد ... البته از من خواستن که آدرس یا آی پی رو بهشون بدم... تا درستش کنن... در ضمن پیشنهاد میکنم این مشکل رو به مدیر فنی و یا به مدیریت سرور بگو.. چونکه اون ها این کار رو برات انجام میدن... وگرنه به هیچ عنوان پرسنل حوصله این کار رو ندارن...
کسی این کارو کرده ؟ من نفهمیدم این آقا چی گفت و چه کار باید کنم ؟

سلام...
اما این کار شدنی هستش...

یکم بیشتر توضیح میدی؟ من بشون گفتم (صبا نت) سوال پیچم کرد آخرشم نه اون فهمید من چی میگم نه من فهمیدم اون چی لازم داره بدونه!اینم trace ای پی خودم.
بشون بگم چی کار کنن حالا؟

[LTR]Hop (ms) (ms) (ms) IP Address Host name
1 36 37 43 72.249.128.109 -
2 14 18 15 206.123.64.82 -
3 15 30 24 64.129.174.181 64-129-174-181.static.twtelecom.net
4 11 12 15 66.192.253.226 dal2-pr1-ge-6-0-0-0.us.twtelecom.net
5 258 247 251 63.218.109.242 tci.pos5-2.cr02.nyc02.pccwbtn.net
6 343 291 272 78.38.245.22 -
7 272 270 270 89.165.3.193 -
8 268 254 264 89.165.127.246 -
9 Timed out Timed out Timed out -
10 Timed out Timed out Timed out -
11 Timed out Timed out Timed out -
12 Timed out Timed out Timed out -
Trace aborted.[/LTR]​

دوستان چند مورد رو رعایت کنید وضعیت بهتری خواهید داشت :

1. از صحت سالم بودن کابل هاتون مطمئن باشید .
2. از زنگ نخورده بودن سوکت هاتون مطمئن بشید .
3. از نو بودن و زنگ نخورده بودن پریزهای خونه مطمئن بشید .
علت : برای کم کردن پاکت لاست .

* DNS سرور رو دستی ست کنید مسلما بهتره .
* همه چیز بستگی به مرکز مخابراتی ای داره که شما ازش سرویس میگیرید ، هر چه شلوغ تر پاکت لاست بیشتر ، پینگ بالاتر !!
* من خودم شاتل 512 شیر درام ، فعلا که تو لایو کم نیاوردم ، خیلی هم عالیه !
* من مستقیما از خط تلفن مخابرات به سوکت و سیستم وصل می کنم . یعنی کلا به شبکه پریزهای خونه سیم مخابرات رو وصل نمی کنم ، بلکه یکراست میارم داخل اتاق و ...
*تغییر ip شما از طرف ISP مفید خواهد بود ، چون Share هستید !

دوستان چند مورد رو رعایت کنید وضعیت بهتری خواهید داشت :

1. از صحت سالم بودن کابل هاتون مطمئن باشید .
2. از زنگ نخورده بودن سوکت هاتون مطمئن بشید .
3. از نو بودن و زنگ نخورده بودن پریزهای خونه مطمئن بشید .
علت : برای کم کردن پاکت لاست .

* DNS سرور رو دستی ست کنید مسلما بهتره .
* همه چیز بستگی به مرکز مخابراتی ای داره که شما ازش سرویس میگیرید ، هر چه شلوغ تر پاکت لاست بیشتر ، پینگ بالاتر !!
* من خودم شاتل 512 شیر درام ، فعلا که تو لایو کم نیاوردم ، خیلی هم عالیه !
* من مستقیما از خط تلفن مخابرات به سوکت و سیستم وصل می کنم . یعنی کلا به شبکه پریزهای خونه سیم مخابرات رو وصل نمی کنم ، بلکه یکراست میارم داخل اتاق و ...
*تغییر ip شما از طرف ISP مفید خواهد بود ، چون Share هستید !

ممنون دوست عزیز ولی با توجه به اطلاعات بالا به ای اس پی بگم ip منو به کدوم سرور شیفت کنه بهتره؟؟؟

چرا دیگه اون نقشه ی سایت speedtest,pingtest که سرورا توش بود رو هیچکدوم از مرورگر های من نمیاد؟(کل سایت میاد الا این)
برنامه ی خاصی نیاز داره؟(ویندوز7 دارم)

سلام.
من از پارس آنلاین سرویس 1 مگ share می گیرم و پینگم معمولا طرفای 400 هست. کسی از پارس آنلاین سرویس داره و پینگش کمتر باشه ؟ اگه براتون کم کردن چی بهشون گفتید ؟ من چی باید بگم ؟ اصلا پارس آنلاین این کارو می تونه انجام بده ؟ من از صحبت های این دو صفحه چیزی سر در نیاوردم ... اگر ممکنه راهنمایی کنید.

سلام
من برای انلاین می خوام حداقل پینگ رو داشته باشم. شما کدوم سرویس دهنده رو معرفی میکنید که پینگش از همه شرکتا پایین تره؟
ایا گارنا و گیم رنجر از قصد پینگو پایین تر میارن؟
برای اکسباکس لایو پینگ 400 جواب میده؟ اصلا پینگ مهمه؟

من از پارس 512 دارم پینگم افتضاح بود زنگ زدم پشتیبانی گفت برست شما رو 2 میگ بسته شده که اگه بخواهید پینگتون بیاد پایین باید برست شما هم پایینتر بیاد.منم گفتم برست را بیارید پایین.الآن پینگ خیلی خوب شده.مثلاً پینگ 4.2.2.4 که قبلاً بین 300 تا 350 بود الآن اومده زیر 200 اما هیچ فرقی تو لایو ندیدم البته من فقط فیفا 11 لایو بازی می کنم.به زور می تونم یه بازی تو لایو جور کنم یا موقع ورود به بازی قطع میشه یا لگ زیاد دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or