هیچ دموی قابل بازی برای Max Payne 3 در کار نخواهد بود

• Thread starter Thread starter Sport
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sport

کاربر سایت

گیمر ها Max Payne 3 را قبل از انتشار آن در ماه آینده امتحان نخواهند کرد.Rockstar به عنوان ناشر بازی اعلام کرد که هیچ برنامه ای برای عرضه دموی قابل بازی عنوان اکشن سوم شخص خود که در ماه آینده منتشر خواهد شد ندارد.

در پاسخ به یک پرس و جو در Twitter رسمی Rockstar اعلام کردند که "هیچ برنامه ای برای عرضه دموی قابل بازی Max payne 3 وجود ندارد."

Max Payne 3 در 15 May برای آمریکای شمالی و 18 May در اروپا برای X360 و PS3 و نسخه PC آن در تاریخ 29 May در آمریکای شمالی و در تاریخ 1 june برای اروپا منتشر خواهد شد.

حس میکنم R* یه چیزیرو داره مخفی میکنه.
احتمالش زیاده که بازی از نظر داستانی با اون چیزی که توی تریلرها نشون دادن خیلی متفاومت باشه.
با توجه به اینکه قسمت داستان برای طرفدارها خیلی مهم و حساسه نخوان که تا زمان عرضه چیزی لو بره و در نتیجه به خاطر نزدیک نبودن به اون جو و فضای داستانی از فروش بازی کم بشه.

حس میکنم R* یه چیزیرو داره مخفی میکنه.
احتمالش زیاده که بازی از نظر داستانی با اون چیزی که توی تریلرها نشون دادن خیلی متفاومت باشه.
با توجه به اینکه قسمت داستان برای طرفدارها خیلی مهم و حساسه نخوان که تا زمان عرضه چیزی لو بره و در نتیجه به خاطر نزدیک نبودن به اون جو و فضای داستانی از فروش بازی کم بشه.

داستان چه ربطی به دمو داره خسرو ؟ اصولا با دمو میشه هر چیزی رو متوجه شد غیر از داستان . بیشتر برای نشون دادن گیم پلی است به نظر من البته
به هر حال خوشحال میشدم اگه یه دمو هم میدادن . یا بیشتر هایپ میشدیم یا ضد حال میخوردیم :d

مگه کسی تو خوب بودن این بازی شک داره که با بازی دمو بخواد شکش یقین بشه راکاستار دیگه چای پاشو توی این نسل سفت کرده حتی یک دونه بازی بد هم نداده البته تو نسل های قبل هم نمیداد

هرکی RDR یا LA NOIRE رو بازی نکرده هنوز هرگز اسپویلر رو نخونه
امیدوارم راک* یکم پایان بازیهاش رو متفاوت کنه. والا همه رو آخر به کشتن میده :d البته مکس دیگه کم کم باید با عصا راه بره

داستان چه ربطی به دمو داره خسرو ؟ اصولا با دمو میشه هر چیزی رو متوجه شد غیر از داستان . بیشتر برای نشون دادن گیم پلی است به نظر من البته
به هر حال خوشحال میشدم اگه یه دمو هم میدادن . یا بیشتر هایپ میشدیم یا ضد حال میخوردیم :d
سلام نويد جووون،والا فك كنم منظورم رو درست متوجه نشدي،منظورم ريتم كلي بازيه كه حس ميكنم با مكس هاي قبلي فرق داره كه به مزاق خيليا ممكن خوش نياد.

من که هرچی تریلرها رو دیدم،هیچ شباهتی به مکس پین تو این بازی ندیدم.به نظرم خیلی مسخره شده(نه اینکه بازی بدی باشه،ولی مکس پین نیست)مشکلی که من با R* دارم اینه که جو و محیط همه بازیهاش مثل همن.یعنی هر بازی که اینا میسازن وقتی بازی میکنم حس میکنم همون GTA هست.با دیدن تریلرهای مکس پین هم باز این حس لعنتی بهم دست داد.دقیقا حس کردم که GTA اکشن شده دارم می بینم.ای کاش همون رمدی میساختش.ای کاش.

انتظار مکس پین نداریم از راک استار ولی همین که یه بازی خیلی خوب بدن هم کافیه.
در اینکه راک استار شرکت بسیار بزرگی هست و بازی هاش فوق العاده هستند شکی نیست ولی تو اکثر بازی های این شرکت خبری از یک کارکتر عالی نیست بخاطر همین کلا باید با مکس خداحافظی کنیم.

مگه تا حالا R* برای بازیهاش دمو قابل بازی داده بود؟ یادم نمیاد واسه هیچکدوم از بازیاش عرضه کرده باشه.

آخرین ویرایش:
انتظار مکس پین نداریم از راک استار ولی همین که یه بازی خیلی خوب بدن هم کافیه.
در اینکه راک استار شرکت بسیار بزرگی هست و بازی هاش فوق العاده هستند شکی نیست ولی تو اکثر بازی های این شرکت خبری از یک کارکتر عالی نیست بخاطر همین کلا باید با مکس خداحافظی کنیم.

از اون حرف ها بودا والا من با نیکو زندگی کردم و با مارستون سختی کشیدم دیگه شخصیت پردازی از این دوتا بهتر هم مگه میشه اونم توی یک عنوان به اون عظمت مطمعنم این مکس پین هم عالی میشه البته درسته مثل اون مکس پین قدیمی نمیشه چون اون یک سری جو خاصی داشت که توی این نیست جو سکوت و تاریکی ولی به نظرم این بازی چیز خیلی خوبی هست بدو ن در نظر گرفتن شماره قدیمی شک هم ندارم البته میدونم بازی که اومد سریع دوستان منتظر برای ابراز هاردکور بودن میپرن که وای وای چی شده خاک تو سرمون شده باید تیر بارون کرد راکاستار را و از این حرف ها و در همان هنگام بنده و امثالم من نشستیم داریم از بازیمون لذت میبریم و اهمیتی برای اون پستها قائل نمیشیم حالا میگید نه این پست رو سیو کنید روی که بازی اومده ببینید نصف تاپیکش فحش و چرت پرت میشه از اینکه کچله پیره گرافیکش کمه داستانش بده و الا آخر ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or