nik 2011
کاربر سایت
منم همین طوربسیار عالی !!
حس میکنم یک تجربه ی جدید از ان اف اس رو پیش رو داشته باشیم ..
تجربه ای جدا از گیم پلی که یک چاشنی بسیار قدرتمند به اسم فراست بایت بهش اضافه هم شده !!
منم همین طوربسیار عالی !!
حس میکنم یک تجربه ی جدید از ان اف اس رو پیش رو داشته باشیم ..
تجربه ای جدا از گیم پلی که یک چاشنی بسیار قدرتمند به اسم فراست بایت بهش اضافه هم شده !!
خندیدم.منم همین طور
حالا من که سر فورزا بازی کردن حدا قل تا شماره ی سومش خوابم میبرد باید چی کار کنم ؟! Forza و NFS زمین تا آسمون فرق دارن ! Forza مثلا شبیه به شبیه ساز رانندگی هست و بسیار کند اما NFS یه بازیه که توش سرعت و هیجان موج میزنه ! درسته افت کرد یه مدت اما با HP دوباره برگشت و واقعا بازیه خوبی ارائه کرد . این بازیم که تا اینجا دموهای راضی کننده ای داشته ...خندیدم.
nfs خیلی وقت مرده دیگه هم کسی زیاد محلش نمی کنه.تا forza هست چرا یکنفر حتی باید فکرش رو هم بکنه که بره طرف nfs.
کی گفتخ کسی محلش نمیزاره ؟ فورزا خو فقط واسه اکس باکسه ! ماهایی که پی سی یا پی اس 3 داریم محلش میزاریم ! خوبم میزاریم ! :dخندیدم.
nfs خیلی وقت مرده دیگه هم کسی زیاد محلش نمی کنه.تا forza هست چرا یکنفر حتی باید فکرش رو هم بکنه که بره طرف nfs.
با تشکر از p3rsia king کاملا موافقم مخصوصا مایی که از همون اول با این بازی بزرگ شدیم:dNFS ! :d
---------- نوشته در 04:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:04 PM ارسال شده بود ----------
کی گفته کسی محلش نمیزاره ؟ فورزا خو فقط واسه اکس باکسه ! ماهایی که پی سی یا پی اس 3 داریم محلش میزاریم ! خوبم میزاریم ! :d
جوابش معلومه باید بین ps3 و pc یکی رو انتخاب کنید xbox هم که بوقه دیگهداستان اين نظر سنجي چيه ؟؟؟
خوب جوابش كاملا مشخصه ديگه ...
جوابش معلومه باید بین ps3 و pc یکی رو انتخاب کنید xbox هم که بوقه دیگه
اصلا بهش فکرم نکن !اگر بتونه یه چیزی تو سبک بلور (blur) بزنه فک کنم جذابیتش دو برابر بشه نظر شما چیه؟
حرفت رو تا حدی قبول دارم درسته که NFS شبیه ساز کامل رانندگی نیست ولی همین بازی از بازی های هم سبک خودش هم مثل burnout پایین تره.خودتون یک مقایسه ای بین نسخه most wanted و نسخه hp که شما می گید بازی رو برگندونده بکنید.حالا من که سر فورزا بازی کردن حدا قل تا شماره ی سومش خوابم میبرد باید چی کار کنم ؟! Forza و NFS زمین تا آسمون فرق دارن ! Forza مثلا شبیه به شبیه ساز رانندگی هست و بسیار کند اما NFS یه بازیه که توش سرعت و هیجان موج میزنه ! درسته افت کرد یه مدت اما با HP دوباره برگشت و واقعا بازیه خوبی ارائه کرد . این بازیم که تا اینجا دموهای راضی کننده ای داشته ...
حالا چرا منی که از به اصطلاح شبیه ساز خوشم نمیاد باید بیام بشینم جای NFS بازیه Forza Cheapsport بازی کنم ( این چیپ بودنش یه نظر کاملا کاملا کاملا شخصی هست ! ) ؟!
گرافیکم به احتمال 99.99 % تو PC بهتره اما PS3 و Xbox نزدیک به هم (البته فکر کنم مثل اکثر بازیای مشترک روی xbox بهتر باشه ...)
از یک طرف حرف ایشون قبول nfs باید بازهم به شهر باز گردد نه در جاده های بی روح بی هیجانحرفت رو تا حدی قبول دارم درسته که NFS شبیه ساز کامل رانندگی نیست ولی همین بازی از بازی های هم سبک خودش هم مثل burnout پایین تره.خودتون یک مقایسه ای بین نسخه most wanted و نسخه hp که شما می گید بازی رو برگندونده بکنید.
من خودم همه نسخه های NFS رو بازی کرده و فقط روند نزولی داشته این بازی مخصوصا از لحاظ هیجان.