هیولایی که توانست Battlefield 4 را اجرا کند!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

battlefield_4_mostrado_prin.jpg

درود.

همانطور که مطلع هستید شرکت DICE دموی 17 دقیقه‌ای را پیرامون بازی جدید خود یعنی Battlefield 4 منتشر نمود. این بازی که از با کیفیت 3K یا همان (3200 در 2000 پیکسل) و با 60 فریم پخش شد و تحسین همگان را در بر داشت با چه سیستمی اجرا شد؟ در همین راستا سایت bf4central در طی جدیدترین خبری که منتشر نموده است ابعاد این هیولایی که تانسته است بازی اجرا کند را در اختیار ما گذاشته است. DICE پیش‌تر اعلام کرده بود گرافیک به کار رفته در این سیستم برای اجرا بتلفید 4 ، مدل Radeon HD 7990 است و پردانزده آن نیز quad-core Intel i7 می‌باشد. ولی اگر فکر می‌کنید این کارت به تنهایی توانسته این بازی را رندر نماید و یا سرعت و قدرتش مشابه سیستم‌های فعلی است، باید بگوییم سخت در اشتباهید. همانطور که در عکس زیر مشاهده می‌کنید در این سیستم از دو کارت گرافیک Radeon HD 7990 که دارای چهار GPU و با قدرتی باورنگردنی 12 گیگ GDDR5 است، استفاده شده؛ بله درست شنیدید گرافیک این دستگاه 12 گیگ بوده است.

طبق سخنانی که سازندگاه بازی اعلام کرده‌اند، دموی منتشر ده از singleplayer این بازی هنوز بهینه سازی نشده بوده و به همین دلیل آن‌ها برای اینکه این دمو را با بهترین کیفیت ممکن اجرا کنند مجبور شدند همچین سیستم بسیار قوی را برای اجرایش استفاده نمایند.
در آخر نیز شایان ذکر است دو شرکت AMD و Nvidia در حال حاضر مشغول ساخت و بهینه کردن درایورهای کارت‌ها خود برای BF4 می‌باشند.

Monster PC

battlefield-4-pc.jpg

آخرین ویرایش:
البته دوستان در اين كه مي گيد ايا ادم هايي هستند كه بخاطر همچين بازي هايي اين همه خرج كنند بايد بگم كه توي خود همون صفحه فيس دوغ بتل بعضي مواقع يه چيزايي نشون ميدن از افراد كه ادم شاخ درمياره !!!

مثلا" همين چند وقت پيش يكي عكس سيستم خودش رو گذاشته بود كه تشكيل شده بود از يه كيس قوي يه تلويزيون خوب و بزرگ موس و كيبورد گيمينگ يه دسته خلباني براي جت و هلي يه سيستم كامل هدايت ماشين براي تاك و جيپ و ... يه صندلي مخصوص همه اينها ! بايد عكسش رو گير بيارم تا بفهميد يارو چه كله خري بوده !!!

ادم هاي اين مدلي هم نگران نباشيد پيدا ميشن كه از اين بدترش رو هم انجام بدن و بيشتر خرج كنند :|

با اون کیفیت تخیلی که تو تریلر نشون دادن دیدن یه همچین سیستمی برای اجراش اصلا جای تعجب نداره گرافیکش واقعا از استانداردای فعلیه صنعت گیم جلوتره

آخرین ویرایش:
سلام یعنی برای اجرای این بازی حتما باید 7990 داشته باشی من خودمو داغون کردم به زور یه 6950 گرفتم باش بتل 3 رو fhdبازی کردم خدا کنه بتل 4 رو هم بتونم با رزولشون خوب اجرا کنم دنیای گیم هم برا مایه دارها شده..............

سلام یعنی برای اجرای این بازی حتما باید 7990 داشته باشی من خودمو داغون کردم به زور یه 6950 گرفتم باش بتل 3 رو fhdبازی کردم خدا کنه بتل 4 رو هم بتونم با رزولشون خوب اجرا کنم دنیای گیم هم برا مایه دارها شده..............

نه. AMD برای تبلیغات کارتش و DICE هم برای بهتر نشون دادن بازیشون از این مدل کارت استفاده کردن. در پست اول اشاره کردم دلیل اینکه دایس یه همچین سیستمی را برای اجرا بازی بسته به خاطر بهینه نبودن بازی بوده(یهنی هنوز کامل نبوده). وگرنه در موقع اومدن بازی شما با یک کارت نسبتا قوی میتونی بازی کنی.

این سیستمی که گفتن اصلا سیستم تخیلی نیست. من اول فکر کردم روی دوتا GTX 690 اجرا شده. قیمت یه 7990 به اندازه ی یه GTX 690 هست اون هم با 12 گیگ رم GDDR5. سی پی یو هم که دیگه برای نسل بعد زیر Core-i7 2600K اصلا قابل باور نیست. دوستان توجه کنن داره نسل عوض میشه و با این جهش اصلا این ها تخیلی و وحشتناک نیستن. تنها انیمیشن ها و افکت های بازی یه 7990 میطلبه چه برسه به قسمت های دیگه بازی. تخریب پذیری هم که دیوانه کننده زیبا بود.
به نظر من اگه بتونن جوری بازی رو بهینه کنن که بتونه روی یه GTX 680 با همین گرافیک بیاد بی نظر میشه. با قیمت 499 دلاریش واقعا انتخاب عالی میتونه باشه.
راستی سازنده ها بر اساس قیمت توی ایران که بازی شون رو نمیسازن، میان میگن اگه یه بازی روی حالت High روی یه سیستم زیر 800-900 دلاری اجرا بشه عالیه. که این میشه یه 660Ti و یه 2600K و 8 تا 16 گیگ رم. خوب درست این توی ایران میشه 5 میلیون ولی وقتی این قیمت برای نسل بعد در نظر گرفته بشه کاملا معقولانه و حتی میشه گفت شگفت انگیزه.
زمان عرضه ی 360 قوی ترین کارت گرافیک PC از GPU روی 360 ضعیف تر بود. اگه بتونن با یه 660 یا 680 همچین گرافیکی که بیشتر از نسل بعد کنسول ها هست بدن شاهکار کردن.

اینم تفاوت نسل ها رو با PC:

64423709275965010502.jpg

چرت و پرت محض با یه 580شرتی میتونید رو 1080 با فریم 60 بازی کنید
قرار بود قبلا کارت گرافیک من ذوب بشه که ککش هم نگزید

توجه کنی بازی رو 1080 اجرا نشده,580 تو اون رزولیشن ذوب میشه!!!
yahoo_4.gif
کدوم گیمری قراره رو 3K بازی کنه؟
بعید بدونم تعدادشون به 100 نفر برسه

K3l!0$
خواهشا بیخیال نمودار های مسخره ی nvidia بشید ببینید در عمل چه اتفاقی میوفته

من نگفتم کسی قراره 3K بازی کنه,گفتم حرفشون درسته که 2 تا 7990 نیازشه تو این رزولیشن!!
برا همون 3k هم زیاده و فقط جنبه تبلیغاتی داره یادمه قرار بود bf3 رو دو تا 580 رو اخرین تنظیمات اجرا بشه ولی با 580 هم میشه قورتش داد

شما چنتا بنچمارک از BF 4 دیدین که به این قاطعیت میگی فقط جنبه تبلیغاتیه؟؟
یدونش رو به ما هم نشون بده!!!
اگه بنچمارک هم میدیم اینقدر مطمئن نبودم که الان هستم چون بر اساس تجربه ea , diceقبلا خیلی چیزا رو ثابت کردن
هایپ هایپ هایپ اینا فقط تبلیغن براAMDکه ملتو بچاپن

آخرین ویرایش:
چرت و پرت محض با یه 580شرتی میتونید رو 1080 با فریم 60 بازی کنید
قرار بود قبلا کارت گرافیک من ذوب بشه که ککش هم نگزید

توجه کنی بازی رو 1080 اجرا نشده,580 تو اون رزولیشن ذوب میشه!!!:d

کدوم گیمری قراره رو 3K بازی کنه؟
بعید بدونم تعدادشون به 100 نفر برسه

من نگفتم کسی قراره 3K بازی کنه,گفتم حرفشون درسته که 2 تا 7990 نیازشه تو این رزولیشن!!
برا همون 3k هم زیاده و فقط جنبه تبلیغاتی داره یادمه قرار بود bf3 رو دو تا 580 رو اخرین تنظیمات اجرا بشه ولی با 580 هم میشه قورتش داد

شما چنتا بنچمارک از BF 4 دیدین که به این قاطعیت میگی فقط جنبه تبلیغاتیه؟؟
یدونش رو به ما هم نشون بده!!!
اگه بنچمارک هم میدیم اینقدر مطمئن نبودم که الان هستم چون بر اساس تجربه ea , diceقبلا خیلی چیزا رو ثابت کردن
هایپ هایپ هایپ اینا فقط تبلیغن براAMDکه ملتو بچاپن

منطقتون منو کشته!!!!!!!!:lol:

آخرین ویرایش:
این سیستمی که گفتن اصلا سیستم تخیلی نیست. من اول فکر کردم روی دوتا GTX 690 اجرا شده. قیمت یه 7990 به اندازه ی یه GTX 690 هست اون هم با 12 گیگ رم GDDR5. سی پی یو هم که دیگه برای نسل بعد زیر Core-i7 2600K اصلا قابل باور نیست. دوستان توجه کنن داره نسل عوض میشه و با این جهش اصلا این ها تخیلی و وحشتناک نیستن. تنها انیمیشن ها و افکت های بازی یه 7990 میطلبه چه برسه به قسمت های دیگه بازی. تخریب پذیری هم که دیوانه کننده زیبا بود.
به نظر من اگه بتونن جوری بازی رو بهینه کنن که بتونه روی یه GTX 680 با همین گرافیک بیاد بی نظر میشه. با قیمت 499 دلاریش واقعا انتخاب عالی میتونه باشه.
راستی سازنده ها بر اساس قیمت توی ایران که بازی شون رو نمیسازن، میان میگن اگه یه بازی روی حالت High روی یه سیستم زیر 800-900 دلاری اجرا بشه عالیه. که این میشه یه 660Ti و یه 2600K و 8 تا 16 گیگ رم. خوب درست این توی ایران میشه 5 میلیون ولی وقتی این قیمت برای نسل بعد در نظر گرفته بشه کاملا معقولانه و حتی میشه گفت شگفت انگیزه.
زمان عرضه ی 360 قوی ترین کارت گرافیک PC از GPU روی 360 ضعیف تر بود. اگه بتونن با یه 660 یا 680 همچین گرافیکی که بیشتر از نسل بعد کنسول ها هست بدن شاهکار کردن.

اینم تفاوت نسل ها رو با PC:

64423709275965010502.jpg

داداش درسته نسل بازیها داره عوض میشه اما نسل جیب ما همونه و هیچ جهشی درش ایجاد نمیشه اینو باید چه کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟

عجب غولی بوده واقعا
انتظار از این کمتر هم نبود ولی کنسولهای نسل بعد هم به راحتی اجراش میکنند

اگه با اون کیفست اجرا کنند که من PC مو میفروشم میرم PS4 میخرم :d

تنها انیمیشن ها و افکت های بازی یه 7990 میطلبه

من واقعا نتونستم انیمیشن رو از In game تشخیص بدم اصلا CG داشت بازی ؟

قیمت یه 7990 به اندازه ی یه GTX 690 هست اون هم با 12 گیگ رم GDDR5.
7990 که هنوز ریلیز نشده
خوب این 7990 رفلنس هست با 7990 های که تو بازاره (بازار جهانی)فرق داره این تو همون همایش معرفی شد
wx9q0bjvw9p28ct0atcs.jpg
این 7990 با رمز Malta هست
داداش درسته نسل بازیها داره عوض میشه اما نسل جیب ما همونه و هیچ جهشی درش ایجاد نمیشه اینو باید چه کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟
نسل بعدی برا شما وجود نداره چون باید بازیهاشو اصل بخری دیگه حک نمیشه
بازی دونه ای 50 دلار یه سیستم 2000 دلار هیچی نیست

البته باید دقت داشته باشید که کراس فایر کردن دو تا کارت 7990 باعث نمیشه 12 گیگ رم GDDR5 برای استفاده داشته باشید.... از 6 گیگ بیشتر استفاده نمیشه. به عبارت دیگه تنها قدرت پردازش بالا میره نه حجم حافظه ...
نکته دوم هم اینه که قدرت کارت گرافیک با GB عنوان نمیشه بلکه با FLOPS عنوان میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or