هیولایی که توانست Battlefield 4 را اجرا کند!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

battlefield_4_mostrado_prin.jpg

درود.

همانطور که مطلع هستید شرکت DICE دموی 17 دقیقه‌ای را پیرامون بازی جدید خود یعنی Battlefield 4 منتشر نمود. این بازی که از با کیفیت 3K یا همان (3200 در 2000 پیکسل) و با 60 فریم پخش شد و تحسین همگان را در بر داشت با چه سیستمی اجرا شد؟ در همین راستا سایت bf4central در طی جدیدترین خبری که منتشر نموده است ابعاد این هیولایی که تانسته است بازی اجرا کند را در اختیار ما گذاشته است. DICE پیش‌تر اعلام کرده بود گرافیک به کار رفته در این سیستم برای اجرا بتلفید 4 ، مدل Radeon HD 7990 است و پردانزده آن نیز quad-core Intel i7 می‌باشد. ولی اگر فکر می‌کنید این کارت به تنهایی توانسته این بازی را رندر نماید و یا سرعت و قدرتش مشابه سیستم‌های فعلی است، باید بگوییم سخت در اشتباهید. همانطور که در عکس زیر مشاهده می‌کنید در این سیستم از دو کارت گرافیک Radeon HD 7990 که دارای چهار GPU و با قدرتی باورنگردنی 12 گیگ GDDR5 است، استفاده شده؛ بله درست شنیدید گرافیک این دستگاه 12 گیگ بوده است.

طبق سخنانی که سازندگاه بازی اعلام کرده‌اند، دموی منتشر ده از singleplayer این بازی هنوز بهینه سازی نشده بوده و به همین دلیل آن‌ها برای اینکه این دمو را با بهترین کیفیت ممکن اجرا کنند مجبور شدند همچین سیستم بسیار قوی را برای اجرایش استفاده نمایند.
در آخر نیز شایان ذکر است دو شرکت AMD و Nvidia در حال حاضر مشغول ساخت و بهینه کردن درایورهای کارت‌ها خود برای BF4 می‌باشند.

Monster PC

battlefield-4-pc.jpg

آخرین ویرایش:
این همه گرافیک بیش از حد سنگین براشون بد تموم نمیشه؟این و کرایسس 3
نمی گند نصف بیشتر مردم نمی تونند این رو بازی کنند؟
پیشرفت خوبه اما اینم درنظر بگیرید که بازار پسند هم باشه آخه!

همونطور که قبلا گفتم برای اجرا کردن اون چیزی که تو gdc دیدید باید 15 16 ملیون کنار بزارید..یعنی واقعا کسی تو ایران هست این حرکتو بکنه ؟

جای تشکر داره مردیم از بست بازی ها پیش نمایششون رو کنسول انجام میشد
خوب این 7990 رفلنس هست با 7990 های که تو بازاره (بازار جهانی)فرق داره این تو همون همایش معرفی شد
wx9q0bjvw9p28ct0atcs.jpg

توجه داشته باشید بازی رو 3k اجرا شده بود و
طبق سخنانی که سازندگاه بازی اعلام کرده‌اند، دموی منتشر ده از singleplayer این بازی هنوز بهینه سازی نشده بوده و به همین دلیل آن‌ها برای اینکه این دمو را با بهترین کیفیت ممکن اجرا کنند مجبور شدند همچین سیستم بسیار قوی را برای اجرایش استفاده نمایند.
بازی نهایی به مراتب سبکتره ;)

خیلی از توان مصرفی کارت گرافیک به خاطر رزولوشن خیلی بالای اون تریلر بود. بازی رو با رزولوشن فول اچ دی ران می‌کردن یه دونه 7990 هم کافی بود واسش.

1/100 آم کل گیمر دنیا هم نمیتونن همچین سیستمی داشته باشن!

مهم این نیست که با سیستم فوق العاده فوی بیان بازی رو اجرا کنن، ارزش کار جایی هست که با حداقل امکانات بتونن بهترین کارایی رو تحویل بدن وگرنه دمویی که رو این سیستم اجرا شده شاهکار نیست...

خیلی از توان مصرفی کارت گرافیک به خاطر رزولوشن خیلی بالای اون تریلر بود. بازی رو با رزولوشن فول اچ دی ران می‌کردن یه دونه 7990 هم کافی بود واسش.
کمتر رو فول hd یک دونه 7990 یه کم زیادشه
bf3_1920_1200.gif
bf3_5760_1080.gif

تست سمت چپی رو 3 مانیتور hd هست تقریبا به همون سنگینی سیستم 3k هست
و همونطور تو متن خبر اومده بود بازی نهایی سبکتر میشه

آخرین ویرایش:
دوستان متن رو کامل بخونید.
نگفته که باید همچین سیستمی داشته باشید!
هم تو پست اول گفته شده و هم در منبع:
According to the developer, the singleplayer demo was an “unoptimized alpha version” of the game, which is likely why they had to go complete overkill on the PC hardware. To achieve the kind of visual quality in the final product, we’re sure gamers won’t need to shell out $1,500 for a pair if Radeon HD 6990 cards. DICE is currently working with AMD and Nvidia to release special Battlefield 4 drivers that are optimized for the game.

همونطور که قبلا گفتم برای اجرا کردن اون چیزی که تو gdc دیدید باید 15 16 ملیون کنار بزارید..یعنی واقعا کسی تو ایران هست این حرکتو بکنه ؟

این دمو از نظر performance بهینه نشده بوده پس برای اینکه تو همیچین res و با فریم 60 بتونن اجراش کنن مجبور شدن از همچین پیکربندی استفاده کنن به این نتیجه میرسیم که موتور بازی بهینه نیست پس تا زمان عرضه صد در صد بهینه میشه چون ea خوب میدونه که باید حسابی این ip فروش کنه
در زمان عرضه هم با یه کارت 670 به راحتی در full hd اجرا میشه

دوستان لطفا Panic نکنید :d رزلوشن 3k بوده و نیاز به حافظه ی بسیار زیاد و پردازنده بسیار قوی داشته در غیر اینصورت حتی GTX 660 Ti یا 670 هم روی فول اچ دی راحت اجراش می کنند.

عجب غولی بوده واقعا
انتظار از این کمتر هم نبود ولی کنسولهای نسل بعد هم به راحتی اجراش میکنند

معذرت میخوام ولی حرفت واقعا خنده اور هست یه کنسول 600 دلاری چجوری میتونه این بازی رو با تنضیمات high اجرا کنه؟قیمت یه دونه از این کارت گرافیکی Radeon HD 7990 ننزدیک به 960 دلار هست.اگه اینجور که میگی هیچ کسی طرف pc نمیره همه میرند کنسول میخرند.
الان بحث سر این هست که کسی بخواد همچین سیستمی ردیف کنه باید یه دونه پراید 14 میلیونی براش هزینه کنه
کنسول هم اجرا میکنه ولی با چه کیفیتی؟12 گیگ رم ddr5 گذاشتند توی pc و 2 تا کارت گرافیک Radeon HD 7990 .
به راحتی کنسول ها اجرا میکنند ولی دیگه شاهد افکت اتش و دود و خرابی های بیش از اندازه و هرچی درون این ویدیو دیدی نباش
من نمیدونم میخوان که بازی به فروش بره یا اینکه مردم برند pc قدرتمند بخرند؟چجوری هست؟خیلی وحشتناک هست یعنی نمیدونم واقعا چند درصد میتونند به راحتی همچین سیستمی تهیه کنند

همین بتل 3 : توی بازی همه چیز رو تا آخر کشیدم پایین - رزولوشن 1080 - Anti Aliasing Post : High - Anti Aliasing Deferred OFF - Dirext 11 گرافیک خیلی ارئه میده با بهترین فریم بدون لگ و افت فریم . سیستم خوبی دارم اما با این تنظیمات بازی میکنم چونکه واقعا بازی روی همین حالت بازم گرافیکش خیلی خوبه و فریم رو روی 120 فقط کردم :d بتل 4 هم بزار بگن 690 SLI میخواد من همین کار رو میکنم و نیازی هم به ارتقاء ندارم :>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or