هیدکی کامیا: دویل می کرای دیگری میسازم

Ali.jangi

کاربر سایت
kamiya.jpg
با گذشت هفت سال از عرضه دویل می کرای 5 و بیست و پنج سال از آخرین باری که خالق سری و کارگردان قسمت اول یعنی هیدکی کامیا, در توسعه آن نقش داشته.
او دیروز در رسانه اجتماعی اشاراتی به بازگشت خود به این سری داشته است.

او در جواب یکی از طرفداران که سوالی از پایان قسمت اول در ذهنش بود پاسخ داد: "وقتی که بازی دیگری از دویل می کرای ساختم میفهمی."
سوال این طرفدار به این شکل بود:"داستان دانته اژدها نما همگام مبارزه با باس آخر چیه؟
آیا مثل ویرجیل که با هاله خودش شمشیر درست میکنه هست یا یه چیز مشابه آن؟ یا کلا یه چیز دیگه است؟"
و کامیا در پاسخ گفت:"هر وقت که بازی دیگری از سری دی ام سی ساختم میفهمی."

ایده ساخت دویل می کرای جدید توسط کامیا بخاطر همکاری اخیر او با کپکام برای ساخت اوکامی 2 دور از ذهن بنظر نمیرسد.
ولی آیا دویل می کرای 6 با این حرف کامیا تایید شده؟
خیر. چرا که کامیا به ترول های خود در اینترنت معروف است. البته او در سالهای گذشته به ساخت ریمیکی از قسمت اول علاقه نشان داده بود.
پروژه ای که براساس شایعات در کپکام در دست توسعه است و دست داشتن کامیا در آن غیرواقعی بنظر میرسد.

در نهایت با وجود موفقیت عظیم دویل می کرای 5 و فروش زیادش حتی در سال 2025 کپکام به دنبال ساخت عناوین جدیدی از سری است.
و در حالی که کارگردان با سابقه سری یعنی هدیاکی ایتسونو, کپکام را ترک کرده چه کسی بهتر خالق سری کامیا برای ساخت ادامه آن وجود دارد؟

منبع

نمیدونم ریمیکی در کار هست یا نه ولی بشخصه بعد از ریمیک های بدون حذفیات و بدون سانسور رزیدنت اویل هیچ اعتمادی به کپکام ندارم.
اگه هست فقط بدنش به خود کامیا چون تن به اینجور چیزا نمیده واگرنه هنوز تو پلانتینیوم بود.
و اگه دوباره میخواید بگید اینجور سانسورها بی اهمیت و ناچیزن دوباره میگم که همه چیز با همین چیزای بی اهمیت شروع میشه
و بعدش چیزای با اهمیت رو میگیره و داریم تو بازی های غربی اینو میبینیم.

نمیدونم ریمیکی در کار هست یا نه ولی بشخصه بعد از ریمیک های بدون حذفیات و بدون سانسور رزیدنت اویل هیچ اعتمادی به کپکام ندارم.
اگه هست فقط بدنش به خود کامیا چون تن به اینجور چیزا نمیده واگرنه هنوز تو پلانتینیوم بود.
و اگه دوباره میخواید بگید اینجور سانسورها بی اهمیت و ناچیزن دوباره میگم که همه چیز با همین چیزای بی اهمیت شروع میشه
و بعدش چیزای با اهمیت رو میگیره و داریم تو بازی های غربی اینو میبینیم.
اویل ها چیشون حذف شده بود؟
من همون قدیم بازی کرده بودم اونم نه همشون و یادم نیس اصلا چیو حذف کردن

ولی من به شخصه هم از ریمیک نسخه های 1 تا 3 و هم نسخه 6 حمایت میکنم :D

اویل ها چیشون حذف شده بود؟
من همون قدیم بازی کرده بودم اونم نه همشون و یادم نیس اصلا چیو حذف کردن

ولی من به شخصه هم از ریمیک نسخه های 1 تا 3 و هم نسخه 6 حمایت میکنم :D
این بنده خدا کلا دیگه اعتماد نداره.
تاپیک میزنه که سندروم کاهش اعتمادش که روز به روز پیشرفت میکنه رو با ما به اشتراک بزاره.

کامیا یکی از سرگرمی هاش ترول کردنه مثلا کسی که ژاپنی حذف نمی کنه بلاک می‌کنه
این حرفش هم هیچ معنایی نداره
ترولاش که همیشه بوده ولی از اونجایی که جدیدا دوباره داره با کپکام همکاری میکنه بعید نیست مخصوصا اینکه ایتسنو هم دیگه نیستش
برای من نسخه اول سری بهترین بود حتی با اینکه شماره ۳ خیلی دوست دارم و گیم پلی و داستان کاملا پیشرفت کرده بود ولی هنوز اون تجربه ای که سر اولین نسخه دویل می کرای داشتم یه چیز دیگه ای بود.یک مورد دیگه اگه کامیا برگرده میشه امیدوار بود که لول دیزاین بازی که در ۴ و۵ به شدت افت کرده بود عالی دربیاد حتی افت لول دیزاین در بیونتا ۲ و مخصوصا ۳ بعد بیونتا کامیا میشه دید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: omid0

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or