باو این کیفر حالا خوبه:d!شانس اوردیم مثل SC که آیرونساید رو ورداشتن بجاش یکی از ناکجاآباد ! اوردن نشد!
کلا صداگذار های این شماره مثل همیشه عالیه:d!کیفر سادرلند،تروی بیکر و احتمالا هم Robert Atkin Downes برای میلر!فقط نگران صداگذار این Eliئم!اگه واقعا لیکوئید باشه که حتما یه خوب باسش میذارن،ولی از صدای چیکو تو PW اصلا خوشم نیومد:d!بر عکس تو MGS4 صدای پسر رایدن عالی بود!(البته صداش رو Jeniffer Hale که نقش نائومی و Female Shepard تو ME داشت،انجام داده بود:d)
باو این کیفر حالا خوبه:d!شانس اوردیم مثل SC که آیرونساید رو ورداشتن بجاش یکی از ناکجاآباد ! اوردن نشد!
کلا صداگذار های این شماره مثل همیشه عالیه:d!کیفر سادرلند،تروی بیکر و احتمالا هم Robert Atkin Downes برای میلر!فقط نگران صداگذار این Eliئم!اگه واقعا لیکوئید باشه که حتما یه خوب باسش میذارن،ولی از صدای چیکو تو PW اصلا خوشم نیومد:d!بر عکس تو MGS4 صدای پسر رایدن عالی بود!(البته صداش رو Jeniffer Hale که نقش نائومی و Female Shepard تو ME داشت،انجام داده بود:d)
اتفاقا چیزایی که کوجیما انتخاب کرده بهترین گزینه هاند. اما مسئله اینجاست وقتی برای 15 سال به صدای شخصیت ها عادت میکنی و با اونا اخ میگیری، بعد یکدفعه اینجوری میاد هرچی شخصیته صداهاشون رو بخاطر دلیل مسخره ی موشن کپچر عوض میکنی خیلی مسخرست! :d
به نظر من، انتخاب نشدن دیوید هیتر به عنوان صداپیشه Big Boss، بهترین اتفاقی بود که میتونست برای این سری بیوفته.
صدای دیوید هیتر رو بعنوان سالید اسنیک خیلی دوست داشتم و به نظرم MGS1 یکی از بهترین دوبله های بازی های چند نسل قبل رو داره (در کنار soul reaver و blood omen البت) و به نظرم دیوید هیتر باید روی سالید باقی میموند و برای صدای Big Boss سراغ کس دیگه ای میرفتن. اینجوری صدای دیوید هیتر ماندگارتر میشد. امیدوارم به تريج قبای کسی برنخوره، اما به نظر من صدای دیوید هیتر موقعی که میخواست جای Big Boss حرف بزنه،در حد یه دوبله ی انیمه ای درجه چند، مضحک از آب اومده بود.
هر کسی با کیفر بد صحبت کنه با من طرفه لامصب وقتی میگه Kaz.. Its Me مویی نیست که بر بدن من ایستاده و استوار نشه !
شگفتی عظیم واسه من اینه که تاریخ عرضه مشخص شه ! این واسم از همه چیز شگفتی آور تر ِ
جالا هی کوجیما میاد میگه یه آبنبات دارم خیلی خوشمزه اس ! فقط صبر کنید تا موقع دادنش به شمارو میگم به زودی !