هیدئو کوجیما تهیه کننده ی Zone of the Enders خواهد بود

MαMαSαN

کاربر سایت
zoer-600x170.jpg

جناب هیدئو کوجیما، خالق سری بازی های Metal Gear Solid در طی صحبت هایی اعلام کردند که در نقش تهیه کننده بر روی عنوان Zone of the Enders مشغول به کار خواهد بود.

ایشان در توییتر خود نوشتند: "به دلیل تعهدی که در قبال عنوان بعدی خود یعنی Project Ogre دارم، به عنوان تهیه کننده ی عنوان Zone of the Enders انتخاب شدم. به طور کلی برنامه ریزی و تعیین مرحله ها و همه چیز این بازی به عهده ی من است."

همچنین او در ادامه ی صحبت های خود گفت: "در مورد عنوان Enders Project باید بگویم که ما سعی کردیم نسبت به قبل تغییرات زیادی در بازی اعمال نکنیم. ما دو راه برای ساخت بازی داشتیم که باید یکی را انتخاب می کردیم. اولین راه این بود که بازی را با ظاهری مثل انیمه و ژاپنی بسازیم و راه دوم ساخت بازی به صورت مدرن و با تکنولوژی روز بود. اما به دلیل استفاده از موتور Fox Engine، تصمیم گرفتیم که بازی را بر مبنای مدرن گونه (همانند بیشتر بازی ها) بسازیم. لازم به ذکر است که دلیل این انتخاب این بود که اگر می خواستیم بازی را به روش انیمه گونه و ژاپنی بسازیم، ممکن بود پس از عرضه ی بازی فقط با استقبال زیادی از کشور ژاپن رو به رو شویم که مطمئنآ همینطور پیش می آمد چون طرفداران انیمه اکثرآ ژاپنی هستند."

آخرین ویرایش:
"به دلیل تعهدی که در قبال عنوان بعدی خود یعنی Project Orge دارم، به عنوان تهیه کننده ی عنوان Zone of the Enders انتخاب شدم"
یعنی Project orge قراره همین بازیه Zone of the Enders باشه؟؟؟

یعنی Project orge قراره همین بازیه Zone of the Enders باشه؟؟؟

خیر. Project Ogre اسم پروژه ای هست که کوجیما داره روش کار میکنه و عنوان Zone of the Enders یه چیز جداست. کوجیما منظورش این بوده که نسبت به تعهدش در قبال طرفداراش، روی هر عنوانی که کار کنه سعی میکنه یه چیز خوب تحویل بده.

هر چه از این برسد خوش است . تازه بازیهایی که فقط هیدئو سازنده ها رو راهنمایی میکنه اون بازیها هم شاهکار میشن . مثل کسلوانیا

كوجيما جون مادرت بيا اينmetal gear 5 رو معرفي كن اينقدر اين ملتو سركار نزار كم از اين شاخه به اون شاخه بپر استاد نهorge خواستيم نه ogre فقط اون متال بده بياد كه از بس صبر كرديم ريشمون سفيد شد:d

مطمئن باش شانس نداريم نسل بعدم يه روز قبل از معرفيه متال گير ميزنه ميميره.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

والا اینم شورش رو در آورده دقیقا شده هر نسل یه متال گیر lol چند وقت دیگه میشه هر 10 سال یه متال گیر..!!!اینم شده بازیچه ی سیاستهای sony یا konami باز اینقدر طول میدن که متالگیر بعدی بشه انحصاری برای ps4 واسه لانچ تایتل...!!!اون موقع باید بازیو واسه نوه و نتیجه ام بگیرم.!!!!

والا اینم شورش رو در آورده دقیقا شده هر نسل یه متال گیر lol چند وقت دیگه میشه هر 10 سال یه متال گیر..!!!اینم شده بازیچه ی سیاستهای sony یا konami باز اینقدر طول میدن که متالگیر بعدی بشه انحصاری برای ps4 واسه لانچ تایتل...!!!اون موقع باید بازیو واسه نوه و نتیجه ام بگیرم.!!!!

اتفاقآ اینجوری خیلی خوبه ! چون بازی هایی که توی هر نسل 2 الی 3 تا نسخه ازشون میاد، کم کم Lose میشن و دیگه طرفداراشونو از دست میدن. اما هر چی تعداد نسخه ها کمتر باشه، هم کیفیت بهتر میشه و هم طرفدارا همیشه حریص میمونن و روز به روز تعدادشون بیشتر میشه.

اتفاقآ اینجوری خیلی خوبه ! چون بازی هایی که توی هر نسل 2 الی 3 تا نسخه ازشون میاد، کم کم Lose میشن و دیگه طرفداراشونو از دست میدن. اما هر چی تعداد نسخه ها کمتر باشه، هم کیفیت بهتر میشه و هم طرفدارا همیشه حریص میمونن و روز به روز تعدادشون بیشتر میشه.

خوب عمو ممد شاید تا حدودی حرف شما درست باشه ولی ایا نسبت به نسل قبل این حرف شما درسته.>؟بازیهای مثل God of War خود MGS و هزارتا بازی دیگه حتی رو psp تعدادشون از ps3 بیشتره.....!!!!آیا اون بازیها لوس شدن.>؟خوب این خنده داره..!!می خوان کنسول رو با 1 دونه بازی تضمین کنن و یه بازی خوب رو به عنوان لانچ تایتل بیرون بدن این کار سوء استفاده محسوب میشه و منی که فن MGS هستم همون اول نسل جدید که نمی تونم برم کنسول بگیرم(نسبت به گرونی و هزار دلیل دیگه)خوب اونا هم به قول معروف دندونای مارو شمردن قشنگ حریص نگه میدارن هم کنسول فروش میره هم بازی گور بابا ی فن و پلیر..!!!:|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or