هک wii u سخت نیست {بهمراه اخرین جزئیات سخت افزار}

• Thread starter Thread starter 8030
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

8030

کاربر سایت
یکی از افرادی که در زمینه هک کنسولها فعالیت میکند و به عنوان Marcan شناخته میشود اطلاعات جالبی راجب کنسول جدید نینتندو داده است.
بر طبق اطلاعات داده شده توسط این فرد و همچنین اطلاعات cpu کنسول داخل ویکیپدیا Wii U - Wikipedia, the free encyclopedia
Processors

cpu کنسول جدید نینتندو همان cpu کنسول نسل قبل خود یعنی wii میباشد ولی با سرعت بیشتر و همچنین تعداد 3 هسته .
فرکانس کاری cpu تقریبا دو برابر شده بعلاوه اینکه از 3 هسته ان در کنسول جدید استفاده شده است.او همچنین گفته که حافظه نهان {cache}کنسول بیشتر شده .
او همچنین درباره فرکانس کاری gpu گفته که 550 مگاهرتز هست.

به نقل از سایت gamingbolt او در تویتر خود اعلام کرده:

در مورد امنیت کنسول گفته
One interesting thing he has revealed is that the Wii U is easier to hack, akin to the Wii. He tweeted that they’re “calling the WiiU security processor the Starbuck (vs. Starlet on Wii). And it seems to be about equally vulnerable, too.”
Martin said that the Wii U is not so hard to hack. He says the security processor is dubbed Starbuck, vs. the Starlet on the Wii, and it “seems to be about equally vulnerable, too.” He also said “clock for clock” comparisons with the older Xbo 360 chip aren’t strictly valid.

در واقع cpu متعلق به wii هست که براحتی از نظر امنیتی در هم شکسته شد و الان هم با کمی کار میشه کنسول رو هک کرد.در واقع کار سختی نیست!!!

وی همچنین در مورد کلاک cpu گفته که اول که فرکانس 1.24 گیگاهرتز را تونستم بدست بیارم متعجب شدم که شاید کنسول در حالت بی باری و یا همان idle هست ولی با کار بیشتر متوجه شدم که درست است.

منابع:
Wii U CPU and GPU Clock Speeds revealed, slower than PS3/360: | PS3Hax Network
The Wii U’s processor speed is slower than Xbox 360 and PS 3 | VentureBeat
Wii U - Wikipedia, the free encyclopedia
http://gamingbolt.com/wii-u-cpu-and-gpu-clock-speeds-revealed-slower-than-ps3360

ا‍پدیت خبر:
نصب اولین homebrew بر روی کنسول.شاید زودتر از اون چیزی که فکر میکنید امنیت کنسول شکسته بشه.

امروز
Marcan42 که عضو تیم fail0verflow بود واین تیم همون تیمی هست که سونی ازشون شکایت کرد و تحت تعقیب قضایی قرار گرفتن و جورج هاتز با استفاده از ابزار همین تیم تونست ps3 رو روی فریمور 3.55 هک کنه.

Marcan42 هم همون کسیه که داخل خبری که گذاشتم این اطلاعات رو داده.
Finally, from the video's caption: "A quick demonstration of The Homebrew Channel installing and working on a Wii U.

آخرین ویرایش:
حرف ایشون وقتی حقیقت خواهد داشت که هکش کنه اگر اینطور می گن ایشون تا الان باید هک شده باشه
ولی عمرا همچین CPU داشته باشه اون دموی زلدا عمرا روی همچین CPU اجرا بشه غیر ممکنه

ا‍پدیت خبر:
نصب اولین homebrew بر روی کنسول.شاید زودتر از اون چیزی که فکر میکنید امنیت کنسول شکسته بشه.

امروز Marcan42 که عضو تیم fail0verflow بود واین تیم همون تیمی هست که سونی ازشون شکایت کرد و تحت تعقیب قضایی قرار گرفتن و جورج هاتز با استفاده از ابزار همین تیم تونست ps3 رو روی فریمور 3.55 هک کنه.

Marcan42 هم همون کسیه که داخل خبری که گذاشتم این اطلاعات رو داده.
Finally, from the video's caption: "A quick demonstration of The Homebrew Channel installing and working on a Wii U.

PS Vita رو هم میگفتن هکش مثل آبه خوردنه، بدم اعلام کردن هکش کردن در حد لا لیگا. رکورد Wii رو شکوند آسونترین کنسول واسه حک‌ بود.
اینم....
لطفا به بیشتره خبر‌ها و شایعات باور نکنید;)

PS Vita رو هم میگفتن هکش مثل آبه خوردنه، بدم اعلام کردن هکش کردن در حد لا لیگا. رکورد Wii رو شکوند آسونترین کنسول واسه حک‌ بود.
اینم....
لطفا به بیشتره خبر‌ها و شایعات باور نکنید;)
ببین قسمت Wii mode هک شده اونم به خاطر پشتیبانی بازی های wii هست که تونستن در قسمت wii mode برنامه HBC رو نصب کنند من خبر شو به همراه ویدئو در اینجا گذاشتم

خب، fail0verflow امروز یه ویدیو بیرون دادن که نشون میده تونستن این کنسول رو هک کنن , حتی تونستن یه نسخه از Super Smash Bros رو هم روش اجرا کنن.

video-wii-u-teaser-the-homebrew-channel-on-wii-u-by-fail0verflow-33148-1.jpg

لینک ویدیو

منبع خبر

خب، fail0verflow امروز یه ویدیو بیرون دادن که نشون میده تونستن این کنسول رو هک کنن , حتی تونستن یه نسخه از Super Smash Bros رو هم روش اجرا کنن.

video-wii-u-teaser-the-homebrew-channel-on-wii-u-by-fail0verflow-33148-1.jpg

لینک ویدیو

منبع خبر
کامل هک شه، یه Castlevania از اونایی که رو 3ds میده رو اینم بده دیگه حله :d بازیهای Wii هم روش اجرا کنن
میره تو لیست خرید :d

تا حالا کسی‌ بازیهای کپی رو رو این کنسول بازی کرده؟
هر وقت واقعا اینجوری شد ما باور می‌کنیم، قضیه مثل پلی استیشن ویتا نمی‌شه;)

یه Castlevania از اونایی که رو 3ds میده رو اینم بده دیگه حله :d بازیهای Wii هم روش اجرا کنن
فرمایش دیگه ی نیست؟. مثلا بازیهای ps4 رو ام اجرا کنه! :دی.
خبر دست اولی بود. برای رقابت ام که شده هکرها بهترین کارشون رو ارائه میدن سره Wii U. بازیها رو از روی هارد اجرا کنه، نورعلی‌نوره :دی.

من نمیدونم چی به هکر میرسه!؟ سودشو که بکس پایرت خور میبرن:دی
بیکارن این همه وقت میذارن بره هک!>!!<!
یکی نیست بگه آخه بیشعور مگه مرض داری مرفه بی درد!:دی

همچبن بد هم نمیگی
اما فک کنم از طرف خدا اومدن فقط به ما که نا مرفه و پردرد هستیم کمک کنن! و به فکر سود نیستن.

من که فکر نکنم هک بشه
میشه عین 3ds که بازی ds رو هک اجرا میکنه بازی های 3ds رو نه!
در کل اگر هک بشه عالی میشه اما من دلم رو صابون نمیزنم و منتظر میمونم به شما هم پیشنهاد میدم همین کار رو انجام بدید;)

چی میخوای بهتر از شهرت؟ :دی همین که اسمشون تو کل نت میپیچه براشون زندگیه :دی

بعد یه سری از همین مردم پایرت خور بهشون پول میدن به عنوان Donate. ولی اون شهرتش که فلانی فلان چیز رو هک کرده از همه چی ارزشش بیشتره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or