هک اکانت مسئول امنیت XBL

RattleSnake

کاربر سایت
hack4.4610.jpg

یک هکر اکانت رئیس امنیت XBOX 360 Live را هک کرد :
هکری با نام Predator اکانت آقای استفان تولوز سیاست گذار بخش امنیت در ایکس باکس لایو را هک کرد ؛ او نام اکانت شخص مذکور رو به predator تغییر داد ، این هکر تنها اکانت آقای تولوز رو هک نکرده بلکه اکانت های چندین نفر دیگر نیز به همین ترتیب هک شده است ؛ او می گوید که این کار را تنها برای قوی تر کردن سیستم امنیتی ایکس باکس لایو کرده است او خودش ذکر کرده : ((من به سادگی منطور خودم رو به سران مایکروسافت فهماندم ،آنها برای مراقبت خود در مقابل هکر های آینده به افرادی مثل من نیاز خواهند داشت))
او پس از عوض کردن رمز عبور آقای تولوز ، به اطلاع رسانده که او آقای تولوز را به این دلیل مورد همله قرار داده است که بیش از 35 بار بن شده ، و با این کار می خواسته که آقای تولوز را متوجه کند ؛ او همچنین گفته که به خاطر پول کار می کند وبه نظر می رسد که می توانست این کار را کمی عادلانه تر انجام دهد نه این که این اکانت رو به طور کامل شخصی سازی کند.
منبع

آخرین ویرایش:
ميگم مثل اينكه اين روزا سيستم امنيتي شركتا گلابي بيش نيست هركي از راه ميرسه ميره يه شركت هك ميكنه

ما هم بريم بلكه از قافله عقب نمونيم :d

البته اينا روش رو لو نميدن ولي بعضي موقع ها ميبيني همچين خيلي هم شاهكار نكردن!
مثل جريان هكر هاي چيني كه كلي تو بوق كردن كه ما اكانت جيميل چندتا از مسئولان آمريكايي رو هك كرديم آخرش معلوم شد فيشينگ بوده

یارو خیلی باحاله:))
خب برو عین آدم پیششون بگو من هک میکنمتون
بعد اونا میگن عمرا
تو جلو خودشون این کارو میکنی بعد کف میکنن
همان موقع استخدام
اینجوری بدتر عصبی میشن
ولی کلا شرکت های خارجی هکر هایی رو که بتونن شبکه های یک شرکت رو هک کنن جذب میکنن
همین گوگل چند سال پیش که هک شد
اون شخصی که گوگل رو هک کرده بود استخدام کردن

کلا این جور آدم ها اصطلاحا White Hacker هستند که میرن سیستم امنیتی یه شرکتی رو میارن پایین بعد به خودشون اعلام میکنن که کار ما بوده و اگر خواستید امنیتتون رو درست کنیم. در کل میخوام بگم که اینا قصد تخریب ندارن :دی (با توجه به نوشته های خبر)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or