هکران به دنبال هک کامل PS3

Hosein M

کاربر سایت
PlayStation3ConsoleFutureFirmware.jpg

با سلام...
در هفته قبل خبری مبنی بر هک 3.60 firmware شنیده شد و حتی ویدوئوی اموزش ان بر روی youYUBE گزاشته شد که سریعا از حدود 20 دقیقه بعد این ویدوئو پاک شد!
یکی از هکران قصد دارد بر روی اینده ی firmware ها کار کند او همچنین قول داده که تمامی firmware ها قاب هک هستند و هک خواهند شد. او در این باره این چنین میگوید:روش گیر انداختن سونی اینه که به سیستم دستگاه باید نفوذ کرد.
KaKaRoToKS (نام کاربری هکر) که به خاطر هک 3.56 در چند ساعت شهرت بسیاری دارد اکنون بر روی پروژه ی بعدی خود تمرکز کرده:

[22:04:23] <@KaKaRoTo> and now i'm working on something new and revolutionizing that will also take some months of work
[22:04:29] <@KaKaRoTo> (hopefully )
[22:08:19] <@KaKaRoTo> anyways, the theory says that it will jailbreak all future versions, but it needs probably 2 or more months of work to get it to actually be tested..
[22:08:24] <@KaKaRoTo> then need to test and see if it works
[22:10:11] <@KaKaRoTo> but like I said, I'm not interested in 3.60
[22:10:25] <@KaKaRoTo> I probably won't release this until 3.7 or something
[22:10:34] <@KaKaRoTo> until I see an actual reason to jailbreak the new version...
[22:11:03] <@KaKaRoTo> for now, there's no new feature between 3.55 and 3.60 that would justify it
بر اساس این گفته ها این هکر حرفه ای گفته که به بر روی یک firmware مادر دارد کار میکند و همچنین ایشون از انتشار چگونگی هک 3.60 تا انتشار 3.70 خبر داده.

منبع

دوباره این بحثهای الکی و صحبتهای اساتید عالی مقام شروع شد جالبه همه متفقوالقول هستن که بیشتر از سونی میفهمند
من نمیخواستم کامنت بدم فقط اومدم به دوستانی که دانگرید میکنن بگم مواظب باشید یهو red screen نشه ps3 تون چون بعضیها همش دانگرید کردند این اتفاق واسشون افتاده خواستم بگم که خدایی ناکرده به این بلا گرفتارنشید و شب عیدی از بی گیمی نمیرید
البته بعضی از اساتید هم ممکنه بیان بگن red screen ماله دانگرید نیست
بهرحال از ما گفتن بود;)
رد اسکرین بشه من خودم چاکره همه ی دوستان هستم.براشون درستش می کنم;)

ما که مشکلی نداریم با این کارای سونی، هر چقدر میخواد گیر بده و FW عوض کنه!!! تا وقتی PS3 کپی خور نشه من حاضرم هر روز FW جدید دانلود کنم!! ( البته اگه پچ کنن خیلی بهتر میشه!:)) )
میگن هر وقت جلوی ضرر رو بگیری سوده!!!

ps3هک شد رفت پی کارش فقط تنها چیزی که مونده دانگرید کردن فریمور3.60به کاستوم فریمور این که بیاد دیگه یه تیر خلاصه .بحث انلاین هم این وسط مطرح میشه که زیاد هکرها به این موضوع توجه نمیکنن چون میتونن باز کاری کنن که ما چند روز بتونیم psnداشته باشیم ولی اون طرف سونی هست با یه لشکر مهندس نرم افزار و وکیل پایه یک دادگستری.
در کل اگه راهی برای دانگرید 3.60 بیاد پرونده هک این کنسول هم بسته میشه.

attachment.php

KaKaRoTo States "A Solution for 3.60+ will be Available Soon

طبق اخرین مصاحبه myce.com که با هکر با سابقه PS3 معروف به KaKaRoTo داشته.
خبری حاکی از راحلی برای کسانی که PS3 شون به فریمور 3.60 اپدیت شده پیدا کرده !!!
ضمن اینکه ایشون ویدیویی که نشان دهنده هک کامل فریمور 3.60 بودو کاملا رد کردن!!

• Like
Reactions: taherism
attachment.php

KaKaRoTo States "A Solution for 3.60+ will be Available Soon

طبق اخرین مصاحبه myce.com که با هکر با سابقه PS3 معروف به KaKaRoTo داشته.
خبری حاکی از راحلی برای کسانی که PS3 شون به فریمور 3.60 اپدیت شده پیدا کرده !!!
ضمن اینکه ایشون ویدیویی که نشان دهنده هک کامل فریمور 3.60 بودو کاملا رد کردن!!
به احتمال زیاد میخواد 3.41 رو تو پوسته ی 3.61 بده بیرون تا دستگاه فریمور رو بشناسه.بعد با دانگرید به ورژن هایایین تر و سپس آپگرید به 3.55 کسانی که دستگاهشون رو به 3.60 آپگرید کردند و پشیمانند بتونند از بازیهای کپی استفاده کنند.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or