H.K.Z05
کاربر سایت
برنامش خوب نیست.در کل بهترین شبیه ساز ها pgen,snes emu,gba emu,ps1 pops هست.برنامه LUA Player.ELF برنامه برای اجرا کردن بازی های PSP در PS2
برنامش خوب نیست.در کل بهترین شبیه ساز ها pgen,snes emu,gba emu,ps1 pops هست.برنامه LUA Player.ELF برنامه برای اجرا کردن بازی های PSP در PS2
خیلی. من همه ی بازی هاشو تموم کردم.دقیقا زمانی ps2 خریدم که هم لگو indiana jones اومده بود و هم lego batman 1 .شب و روز نشستم پاشون تمومشون کردم.البته اولین بازی که بازی کردم marvel nemesis بودچنتا بازی lego واقعا قشنگ داره ps2
بازی های آی توی . به دلم موند یه آی توی بگیرم!هرچی دنبالش گشتم پیدا نکردم.یکی خریدم ولی بعد از تست گفتن خرابه پولشو بهم برگندوندن و در نتیجه فقط ps2 10000 به دستم رسید
یدونه از این تبدیل خریدمطبیعتا باید مال ps1 روی ps2 کار بده.اگه بخوای میتونی یکی از این تبدیل های av به hdmi بگیری خودش کانورتور داره.
خ
خیلی. من همه ی بازی هاشو تموم کردم.دقیقا زمانی ps2 خریدم که هم لگو indiana jones اومده بود و هم lego batman 1 .شب و روز نشستم پاشون تمومشون کردم.البته اولین بازی که بازی کردم marvel nemesis بود
بازی های آی توی . به دلم موند یه آی توی بگیرم!هرچی دنبالش گشتم پیدا نکردم.یکی خریدم ولی بعد از تست گفتن خرابه پولشو بهم برگندوندن و در نتیجه فقط ps2 10000 به دستم رسید
یه آموزش دیده بودم که دسته ps4 و ps3 رو به ps2 میشد شناسوند
با رزبری پای و برد اتینی
با همین ساختی؟
طبیعتا باید مال ps1 روی ps2 کار بده.اگه بخوای میتونی یکی از این تبدیل های av به hdmi بگیری خودش کانورتور داره.
من سال ۷۸ بود فکر کنم ps2 اومد خریدم یا سال ۷۹ بود
از سری بزرگ بود
اون زمان کنسول کپی خور نشده بود مجبور بودیم اورجینال بخریم
ولی سری فت خیلی خرابی داشت بعد ps2 slim اومد خریدم
آخرین سری بازیا ps2 اورجینالمو سال ۹۳ فروختم
کدوم ورژن؟نه اون مدلی نیست. یه دانگل بلوتوث به یو اس بی ps2 وصل میکنی و تو برنامه opl یه قسمت داره pademu میری براش تعریف میکنی. این کار تازه به opl اضافه شده
داداش یه عکس از بلوتوثت میزاری؟ورژن ۹۸۳
داداش یه عکس از بلوتوثت میزاری؟
از این usb هاست؟