M E S S I 10
کاربر سایت
دوستان من هم دو تا تاپیک زدم (ps2تون رو چطوری خریدین؟) و خاطرات شما از بازی های ps2 هم سر بزنین و اونجا هم پست بدید
دوستان یه سوال داشتم من روی تلوزیون led پلی ۲ بازی میکنم البته به وسیله تبدیل hdmi ولی دوتا کادر سیاه کم کنار صفحه هست یکی از دوستان داخل تایپک تبدیل hdmi که زدم گفت به خاطر مود چیپ هست که حالا روی تلوزیون بزرگ خودش رو نشون میده میخواستم بپرسم میشه خودم پلی ۲ رو باز کنم مود چیپ رو بردارم و بازیها رو با نرم افزار esr پچ کنم روی دی وی دی رایت کنم اون دوتا کادر سیاه میره البته خیلی کمه و مشکلی نیست ولی خواستم بپرسم ممکنه مثلا با برداشتن مود خراب بشه کنسول یا دیگه بازیها رو بالا نیاره ممنونم اگه پاسخ بدید؟
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
داداش ممنون از اینکه سوال رو بدون پاسخ نمیزاری اره راست میگی دیگه از ps2 نباید ایراد گرفتو فقط باید باهاش حال کرد پس منتفی میشه این قضیه فکر کنم دوتا دیگه مطلب بزارم یکی برای opl یکی برای تغییر رزولشن gsm انگار داخل انجمن چیزی به این شکل نبود حالا ببینم لازمه گزاشتنش یا نه.
دو بازی نسبتا دشوار ولی لذت بخش.
دنیا دیگه مثل PS2 نداره ندارن نمی تونه بیارهبهتر از پی اس 2 هم مگه داریم
در عوض برای من لنزش ترکیده و کلی خش رو قسمت براقش داره هنوز کار میکنه ولی برای اینکه خراب نشه گذاشتمش دکوراینقدر اومدم پست های اینجا رو خوندم که حوس کردم بازم ps2 رو از کارتنش در بیارم .
یه چنتا عکسم ازش میزارم گرچه وقت نشد و بازم گذاشتمش تو جعبه
حتی رو قسمت براقش یه خش پیدا نمیشه اینقدر تمیز
یه عکس ازش بزار فیض ببریمدر عوض برای من لنزش ترکیده و کلی خش رو قسمت براقش داره هنوز کار میکنه ولی برای اینکه خراب نشه گذاشتمش دکور
منم مثل تو دارم ولی مال من هارد نمیخوره pc card میخورهبا فلش 32 دقیقا با همین تم و همین جوری بازی میکنم باهاش.با برنامه opl managerاینم چند تا عکس از ps2 بی در پیکر خودم ..واقلام داخلی..نا سلامتی هارد 500 گیک روشه..
منم مثل تو دارم ولی مال من هارد نمیخوره pc card میخورهبا فلش 32 دقیقا با همین تم و همین جوری بازی میکنم باهاش.با برنامه opl manager