AhrimanSefid
کاربر سایت
بیشتر از 4-5 بار رایت کردم اما هیچ کدوم نخوند.
ImgBurn رایت کردم.
روی dvd
ImgBurn رایت کردم.
روی dvd
بیشتر از 4-5 بار رایت کردم اما هیچ کدوم نخوند.
ImgBurn رایت کردم.
روی dvd
درود!
این تاپیک رو که دیدم، رفتم یه دستی بر سَر خاک خورده PS2 خودم کشیدم و ازش خواستم من رو بابت تمام این سال ها دوری ببخشه!
البته بگم من گهداری بازی های PS2 رو انجام می دم، اما روی PC و با کیفیت بهتر! پیشنهاد می کنم شما هم با شبیه ساز بازی کنید! دردسر نداره و خیلی بهتره!
صد در صد خودِ کنسول یه چیزه دیگه ست! ولی من بدون هیچ مشکلی با شبیه ساز بازی می کنم و راحت اجرا می شه!هیچی خود کنسول نمیشه
من که تا حالا نتونستم روی شبیه ساز بازی پلی استیشن 2 ای رو درست اجرا کنم, دوستام که سیستم شون از من خیلی قوی تره هم همینطور
چشم الان می رم CD می خرم.
اما ps2 CD هم می خونه؟
درود!
این تاپیک رو که دیدم، رفتم یه دستی بر سَر خاک خورده PS2 خودم کشیدم و ازش خواستم من رو بابت تمام این سال ها دوری ببخشه!
البته بگم من گهداری بازی های PS2 رو انجام می دم، اما روی PC و با کیفیت بهتر! پیشنهاد می کنم شما هم با شبیه ساز بازی کنید! دردسر نداره و خیلی بهتره!
هیچی خود کنسول نمیشه
من که تا حالا نتونستم روی شبیه ساز بازی پلی استیشن 2 ای رو درست اجرا کنم, دوستام که سیستم شون از من خیلی قوی تره هم همینطور
ن بازم نمی خونه CD رو.
صد در صد خودِ کنسول یه چیزه دیگه ست! ولی من بدون هیچ مشکلی با شبیه ساز بازی می کنم و راحت اجرا می شه!
بله همون فایل.دقیقا طبق این آموزش جلو رفتی؟
کپی خور نرم افزاری ps2 ( اجرا بازیا با فلش مموری)
دقیقا همین فایل ها رو دانلود کردی رایت کردی؟
خود من و خیلی ها این کار انجام دادن مشکلی ندارن خیلی ساده اس , چیزی نداره که مشکل داشته باشه
سلامسلام
یه سوال داشتم پلی2 فت الان گیر میاد تو بازار؟
بله همون فایل.
سلام
یه سوال داشتم پلی2 فت الان گیر میاد تو بازار؟
سلام
بله ، تو دیوار ، میدان توپ خونه گیر میاد
از کجا باید چک کنم؟دیگه نمیدونم داداش
ps2 شما مدل فت هست یا اسلیم؟
از کجا باید چک کنم؟