با سلام
من میخوام با شبیه ساز pcsx 2 بازی کنم بازی بصورت اسلوموشن اجرا میشه ( چون سی پی یوم ضعیفه )
راهی جز تعویض سیستم یا خرید کنسول وجود نداره ؟
زمانی که پلی استیشن 2 داشتم خیلی از بازی های خوب رو نصف نیمه پلی دادم, برای همین الان خیلی دوست دارم دوباره بازیشون کنم حتی بیشتر از بازی های نسل فعلی, واقعا هم میشه گفت پلی استیشن 2 سلطان کنسول ها بود به همراه پلی استیشن 1
حیف که قیمت کنسولش خیلی بالا رفته وگرنه همین چند روز پیش میخریدم
سلام داداش
شبیه ساز ps2 که بالا 10 سال هم بیشتر طول کشید تا کامل بشه , برای اجرای هر بازی تنظیمات خاص و زیادی داره
تاپیک شبیه ساز ps2
آموزش برنامه PCSX2 (تنها شبیه ساز Ps2 برای PC)
مشخصات سیستم خودتو بگو , اگر گفتن مشکل نداره خوب چه بهتر , اگر گفتن ضعیفه اون زمان باید یه ps2 بخری
منم کلی بازی کردم با ps2 اما خیلی از بازیای که میخواستم نتونستم بازی کنم اون زمان , بخاطر مدرسه رفتن - بخاطر کم داشتن پول برای خرید بازیا - بخاطر اینکه هی میبردمش تعمیرات لنز ردیف کنن - بخاطر اینکه اگر یادت باشه بازی میخریدی به احتمال 60 درصد کار نمیکرد یهو 10 تا بازی میخریدی 4 تاش کار میکرد بلد نبودن رایت کنن و .............
تنوع بازی و سبک بازی ps2 خیلی زیاده , میشه گقت ps2 طولانی ترین عمر کنسولی داشت یعنی از سال 2000 که لانچ شد تا اواخر 2013 تولید شد
یعنی 3 نسل بود و 3 نسل براش بازی اومد نسل 6 - 7 - 8
ps2 قیمتی نداره , یه دست دوم تمیز پیدا کنی حدود 150 هزار تومنه کمترم میشه گیر آورد گاهی
خودم برای یکی از دوستان یه ps2 fat تمیز با لنز نرمال خریدم 85 هزار - یه بار دیگه یه مورد بهم خورد 1 ماه پیش ps2 fat وضع ظاهریش تمیز نبود اما دستگاه کپی خور نشده بود اورج خور بود از خارج اومده بود طرف میگفت 110 هزار
البته سری اسلیم بهترن بنظرم شخصی خودم
تازه قابلیت اجرا بعضی از بازیا با فلش هم هست که میتونی بازیا رو از روی فلش یا smb ( شبکه lan ) اجرا کنی روی ps2
بازیا ps1 هم از روی فلش میشه اجرا کرد رو ps2