هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

یکی از بچه ها اینجابود یه بار براش فرستادم برام ریخت بازی رو هارد ولی تلفنم سوخت ال سی دی تلفنشو رو ندارم ایدیش هم یادم نیست تو تلگرام فعال بود بازی پلی ۱و ۲ می ریخت رو هارد نصب انواع شبیه ساز ها رو انجام می داد .دمت گرم رفیق حالا پیدا کردی خبری بده منم دیدم خبری می دم

اسمش مهدی بوده؟

• Like
Reactions: Clarence b
Oplجدید هم زدم همچنان مشکل پا برجاست لگ و اجرا نشدن بعصی از بازیا رو پلی فت گویا این مشکل هست رو اسلیم درسته . دوستان تنطیمات رو می زنم روی هارد داخلی دستگاه ولی بازیا رو نمی شناسه مشکل از کجاست یعنی هارد فرمت شده؟

رفقا سلام
بهترین و بادوام ترین هاردی که میشه به کپچر ps2 وصل کرد میشه پیشنهاد بدین و سرعتشهم بالا باشه؟
کپچر اصلی سونی دارم تا هارد چند گیگ ساپورت میکنه؟

فکر نمیکنم فرقی کنه
وسترن و .... از قدیم بودن

فرق که فرق میکنن مخصوصا دوام و طول عمر برند ها با هم تفاوت دارن
راستی داداش شما همون کاربر نیستی چند روز پیش خداحافظی کردی از تاپیک؟
طرز نوشتنت منو یاده اون کاربر میندازه

🤔
دیدم یه آیدی دیگه هم همچین حرفی زده بود تو صفحه دیگه

مارک ها خوب که از قدیم بودن تا الان فکر کنم یکسان باشه کیفیت
برای مطمعن شدن مدل هارد که میخوای تو دیجی کالا سرچ کن نظرات خریدارا بخون بیشتر کمکت می‌کنه

اگر دوستان ناراحتن پیام می‌زارم تو سایت
بگن
مشکلی نیست پیام نمی‌زارم
من قبلاً تو سایت آیدی @game-boys داشتم
سال هاست غیر فعال بود
رمزش هم یادمش نمیاد چی زدم
حتی یادم نمیاد ایمیل چی زده بودم
چرا چی شده؟

• Like
Reactions: Clarence b
سلام داداش من دو تا بازی پلی استیشن 2 با برنامه usb util3 تبدیل کردم تو فلش و با برنامه opl manegerآرت و کاور گذاشتم روش وقتی روی کنسول با برنامه opl db2020وopl db 2022 می‌خوام بازی رو ران کنم خطای the game is fragmentedمیدهد لطفاً علت این خطا و روش برطرف کردن این خطا رو بگین تا من برطرف کنم ممنونم..😐👑🌷🌷🌷🌹🌹🌹

سلام داداش من دو تا بازی پلی استیشن 2 با برنامه usb util3 تبدیل کردم تو فلش و با برنامه opl manegerآرت و کاور گذاشتم روش وقتی روی کنسول با برنامه opl db2020وopl db 2022 می‌خوام بازی رو ران کنم خطای the game is fragmentedمیدهد لطفاً علت این خطا و روش برطرف کردن این خطا رو بگین تا من برطرف کنم ممنونم..😐👑🌷🌷🌷🌹🌹🌹
آخرین نسخه OPL رو بریز
از فایل سیستم exFat ساپورت می‌کنه، پس فایل های بزرگ تر از 4GB دیگه ساپورت میشه (خداحافظ usbutil)
جدای از اون توی آپدیت های آخر از تا حداکثر 64 fragment توی دیسک پشتیبانی می‌کنه دیگه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or