deadkin
کاربر سایت
این هفتع یه نقد دارم چه نقدی ولی بازیای معروفی هست که شما بازی کردید ۱۰۰درصد به نمونه ایی کینگ ارتور شادوف روم اسپارتان کستلوانیا دویل مای کرای انیموشا دارک کلود هم می تونه باشه دارک کلود تا حدودی هست
این هفتع یه نقد دارم چه نقدی ولی بازیای معروفی هست که شما بازی کردید ۱۰۰درصد به نمونه ایی کینگ ارتور شادوف روم اسپارتان کستلوانیا دویل مای کرای انیموشا دارک کلود هم می تونه باشه دارک کلود تا حدودی هست
شما عنوان ترسناک و فوق العاده زیبا فیتال فریم رو ۱۰۰ تمام کن تا متوجه ترس چیه و چه طوری این عنوان بی رقیبه تو دنیای گیم حتی سایلنت هیل تو ترس جلوش لنگ می اندازه و نمونش تو نسل ۸ و ۹ نیست
وقتی گیم پلی اش رو دیدم یه حس آشنایی برام داشتشما عنوان ترسناک و فوق العاده زیبا فیتال فریم رو ۱۰۰ تمام کن تا متوجه ترس چیه و چه طوری این عنوان بی رقیبه تو دنیای گیم حتی سایلنت هیل تو ترس جلوش لنگ می اندازه و نمونش تو نسل ۸ و ۹ نیست
سلام داداش گلم
تو آی تی بازار نگاه کندمتون گرم
آقا من با ps2 فامیلا زیاد بازی کردم
ولی الان با کامپیوتر گیم میزنم
ولی خیلی زود از بازی خسته میشم
میخوام یه کنسول بگیرم
چون طرفدار ps2 ام میخوام ps2بگیرم
کی الان قیمت روز رو داره البته منظورم دست دوش هست نو که دیگه نداره
آک نیستناونا دست دوم هایی هست که انگولک کردن به اسم آک میفروشن
از دست بخره بهتره
والا مال من که مشکل نداشتدست دوم تمیز واقعی از دست بخره
خیلی بهتر از رفرش ها داخلیه
اونا جنازه رو سر هم میکنن
ارزونترم گیر میاره
میتونه ۸۰۰ تا ۱ تمیز در حد پیدا کنه
کابل HDMI هم هست که میتونی بخریممنون از توضیحات
ببین من خیلی به کیفیت اهمیت نمیدم بیشتر برام داستان و سبکش مهمه
البته نه اینکه دیگه شخصیت بازی شطرنجی باشه کلا ولی مثلا برام مهم نیست که چقدر چهره شخصیت ها واقعی هست یا .....
من خودم بیشتر سبک شوتر اول شخص یا سوم شخص رو دوست دارم به نظرت این کنسول از نظر این بازی ها نیاز منو برطرف میکنه البته همونطور که گفتم بدون در نظر گرفتن کیفیت
ناگفته نمونه من یه سگا مگا درایو دارم و هنوزم حتی بعضی اوقات با اون بازی میکنم و شورش در شهر رو نزدیکه به ۱۰۰ بار رفتم
یعنی منظورم اینه که دیگه خودت بدونی من به کیفیت زیاد اهمیت نمیدم
راستی کابل کامپوننت هنوز گیر میاد ؟ قیمتش رو داری؟ ارزش داره بخرم ؟
دوربین ps2 چی هنوز گیر میاد ؟
قیمتش رو داری ؟ ارزش داره بخرم ؟
داداش یه دنیا ممنونخواهش می کنم
به کدوم اهمیت نمیدی کیفیت یا کمیت؟
خوب چه داستانی و چه سبکی دوست داری؟
زمان آتاری و میکرو و سگا و حتی پلی وان بازیها پیکسل پیکسل میشدند چون رزولوشن خروجی تصویر پایین بود
اما تو ps2 اینطوری نیست
از نظر بازی شوتر اول شخص و سوم شخص که گفتی بازی های اول شخص شوتینگ ، من تو ذهنم مرور می کنم اما اون خوب و زیادی داده
اما خیلی از این سبک بازی می خوای به نظرم مثلاً ps3 بیشتر داره و با کمیت بیشتر
ببین کلاً بازی اول شخص درست حسابی که سبک امروزی باشه و قابل بازی کردن باشه کلاً از روی ps2 تو کنسول ها شروع شد
روی میکرو و سگا چه نبود
روی ps1 هم فقط مدال افتخار بود که گرافیک کمی برای امروزه داره
روی ps2 اما اومد و شروع شد
و انقلاب گرافیکی بود در اصل ps2
این کنسول تو هر سبکی کلی بازی خوب داره
کابل کامپوننت پلی استیشن ۳ و ۲ و ۱ همشون یکیه
خیلی وقته ندیدم و ارزش هم نداره الان دست دوم شدید میدن ۱۵۰ هزار تومان که بیشتر ۱۰ هزار تومان نمی ارزه
ددرباره کابل کامپوننت باید بگم اگر از این تلویزیون های لامپی سری آخر که فلترون و با کیفیت خوب بودن داری اگر کابل کامپوننت نصب کنی خروجی تصویر خیلی بهتر میشه
دوربین این کنسول بچه های تاپیک دارند همین آی دی که لگو پلی استیشن داره و آیدی سعید هر دو این دوربین رو دارند و خریدن
از اونا به پرسی بهتر میتونن راهنمایی کنن