deadkin
کاربر سایت
خوب معرفی بازی این هفته من به نسل ششم متعلق داره خیلی نمی خواستم قدیمی باشه برای همین به یک ای پی خفن و البته شاهکار رو بررسی کنم روزی روزگاری در کنسولی به نام پلی استیشن ۱ ان قدر ایپی خفن معرفی کردکه باید واقعا کلمه woooooرو گفت یکی از ای پی های خفن سایفن فیلتر هست ولی معرفی این نسخه به بازی نسل ششم سایفون فیلتر دارک میرور هست اگه در بخش داستان بگم باید بگم قوی ترین و احساسی ترین و واقعا به شخصه انتظار همچین داستانی نداشتم داستان عشق خیانت و نجات که واقعا غیر قابل پیشبینی هست داستان بازی و در مراحل اخر بازی شما رو به وجد میاره اسپویل نمی کنم که تجربه نکردید نهایت لذت ببرید واقعا حیفه داستان یکی از جذابیت های بازیه . در بخش گیم گیم پلی یک بخش پر بار رو داریم که واقعا دست کمی از داستان نداره و یک معجونی شاهکار از یک بازی اکشن و مخفی کاری رو داده و تا بتواند شما رو ازاد می گذارد اکشن بروید یا مخفی کاری، خوب بعضی جاها شما رو وادار به اکشن می کند خوب باید بگویم بازی خطی است نه اپن ورلد اما باید بگویم عالی هست و اما نو اوری های جدید اضافه شد که در نسخه قبلی نبود اضافه شدن کاور گیری وایییی واقعا کاور گیری حس حالی خفنی به بازی داده چه در مخفی و چه اکشن مطمئن باشید به کمکتان می اید سیستم نشانه گیری تا حدودی نزدیک به شانه است ولی این به معنی روی شانه مثل رزدنت ۴ نیست و aimاتوماتیک دارد ولی واقعا قابل قبول اما می توانست نرم تر و بهتر باشد ولی باور کنید بازم لذت بحش است از تجهیزات دوربین دید شب و دوربین دمای بدن چاقو و..حرکات انیمیشن ها چه کارکتر اصلی چه دشمنان واقعا خوب است و می توان گفت هوش مصنوعی نسبتا خوب این جذابیت را چندان کرده افکت های انفجار زد خوردهای بزرگ با صحنه های سینمایی با داستانی زیبا به هرچه تمام این اثر تبدیل به شاهکار کمک کردن تنوع اسلحه های بازی می توانست خیلی بیشتر باشد واین یک نکته منفی به شمار می ره طراحی مراحی مراحل یکی از زیبا ترین بازیای نسل ۶ هست باور کنید تاکید می کنم بازی کنید تا متوجه بشوید چه قدر وقت گذاشتن رو بازی اصلا حس تکرار به شما دست نمی دهد داستان عالی گیم پلی گیرا و خفن مطمین باشید هر مخاطب شوتر بازی را میخکوب می کند این بازی واقعا برای نسل ۶ ؟؟؟؟تعجب می کنید که چقدر خفن است بحث گرافیکش یکی از زیباترین های نسل ۶ هست گرافیک فنی خوب در کنار انیمیشن های خوب که گاها مشکلاتی که معلوم نیست باگ هست یا ضعف سخت افزاری چون یادم جایی کارگردان گفته بود مشکلات سخت افزاری با لب های کارکتر گرافیک و جزیات اجازه تکان دادن لب های کارکتر رو نمی دهد البته هنوز مشخص نیست ضعف سخت افزاریه یا اینکه بهینه سازی تسبتا عحیبه نمی سخت افزاره یا بهینه سازی عجیب چون واقعا گرافیک عالیه تعداد اسلحه هایی که می توانید برداشت ۳ عدد است مثلا یک کلت کمری با m16و اسنایپر که هر اسلحه بزرگ در پشت کارکتر اویزان هستند و این در ان زمان در کمتر بازی بود نور پردازی که واقعا ممکن هست در بعصی از جاها بگوییدwoooooooppو اما اگر در بخش موزیک بخواهم نقدش کنم باید بگویم با عنوانی در خور این اثر احساسی اکشن و گاها تلخ رو به گوش ها یاداور می شودند که می گوید خوش به حالتون شما یک پلی استیشن ۲ دارید نکته عجیب این جاست چه قدر موزیکای نسل ۶ عالی بودن الان کمتر شده جدی که بازی لایق بهترین هاست و در تعجب می ماند ادم که چرا سونی این ایپی رو ادامه نداد دلیلش می توان فروش نه چندان جالب و علافه نشان ندادم گیمرها به این بازئ با توجه به این اینکه ان زمان رقیب قدرتمدی به نام متال گیر داشت شاید دلیل اصلیش باشد اگر منصفانه بخواهم بگویم ای بازی igiسوم شخص بود ایستراگ های زیادی در ان قابل مشاهده بود به نظرم اشاره به igiداشت بالا رفتن از نردبان یا بالا رفتن از یک حصار اویزان کردن اسلحه ها به پشت و مدل لباس و کارکتر شبیه جان در igi دوربین ها و.........الهامات زیادی و به نوعی سوم شخص معنوی igiبود راستش رو بخواهید ان قدر دیده نشد این شاهکار اگر بازی نکردید دوباره تجربه کنید تا بفهمید با چه بازی به روزی طرفیدنقد امشب معرفی یک خاطره
هنوز طراحی این مراحل عالی در ذهنم مانده چه بازی خفنی ساختند واقعا خسته نباشید اعضای سازنده من عاشق گیم هستم اگر عاشقی و این بازی رو تجربه تکردید نیازی به تجربه بازی های نصفه نیمه و پر باگ با ایدیت های ۱۰۰گیگی نسل ۸و ۹نیست باور کنید نیم کیلو باش ولی بازی باش!!!! این بازی شرف دارد به بعصی از بازی های نسل ۹و ۸ که کمتر علاقه اییبراشون گذاشتن حتما تجربش کنید همین فردا الان هفته اینده کلید خوشگل پلی استیشن ۲ رو فشار بدید و لذت ببرید از سایفون اگر هم رترو بازید تجربه کردید خوش بحال شما بازم تجربه کنید که قراره دوباره زندگی کنید بی خیال مشکلات لحظه ایی با پلی استیشن ۲ به یاد قدیما سایفون فیلتر بزنید
مشکلات : aimمی توانس بهتر باشد .
تکان نخوردن لب های کارکتر در بعضی از مراحل وقتی کارکتر حرف می زند
تنوع اسلحه ها می توانست خیلی بهتر و بیشتر باشد
نکات مثب : گرافیک قابل قبول
اکشن عالی سینمایی
طراحی مراحل خوب
موزیک به شدت عالی امتیاز من ۹.۵/۱۰ متای کلی:70/100 پلترفرم psp ps2 توصیه اخر گووووووول متا نخورید بازی کنید متوجه بشوید چقدر ظلم شد بهش