xXKinGStaRXx
کاربر سایت
ممنون داداش... همه ی مطالب رو خوندم عالی بود:bighug:موفق باشی...
این کنسول فوق العادست
بازی captain tsubasa حرف نداشت
کلا این کنسول همه سلیقه هارو در بر داشت
به لطف داداش احسان خاطراطمون زنده شد
دستت درد نکنه عالی. موفق باشی.
ps2 بهترین ومحبوبترین کنسول تاریخ هستش
منم ازسال2004این کنسول روداشتم تا2010
باهاش بیش از70-80تابازی تموم کردم اونم چه بازیایی بهترین درنوع خودشون بودند
god of war 1,2
onimusha 1,2,3,4
devil may cry 1,2,3
gt 3,4
gta series
تمامی فوتبال های کونامی(فیفا توپلی2 جایی نداشت)
metal gear 2,3
prince of persia1,2,3
resident evil series
وخیلی ازسری های معروف وجذابی مثله مورتال کومبت وتیکن وحتی کراش وجک ودکستر
هنوزخیلی ازبازی های دیگه روفراموش کردم بنویسم
ایناهمشون بازی های فوق العاده یی بودندکه تونستم با کنسول استثنایی ps2بازیشون کنم ویک تفریح وسرگرمی تمام عیارروتجربه کردم رواین کنسول
وامابعدازفروش کنسول خوبمps2وداع تلخی باهاش داشتم وبه امیدارتقای کنسول بازی خودبه سمتxbox360رفتم
اماایکس360اون جذابیت پلی2رونداشت هرچندکنسول خوبی بودگرافیک بالاوعناوین جدیدولی من ازپلی2 خاطره هاداشتم
برای همین هم بعدازکمترازیک سال ایکس باکس روفروختم وبه سوی پلی3 رفتم به امیدزنده کردن یادوخاطره پلی2باکنسول نسل جدیدترسونی
اماپلی3هم باوجودسری های جذاب انچارتدوکیلزون و....بازم نتونست جای پلی2 روبرام بگیره
وقتی پلی3روفروختم باپولش کامپیوترم روارتقادادم والان بانرم افزاراملیتوردارم بازی های پلی2رواجرامیکنم کاملاهم راضیم
به نظرمیرسه کامپیوترمیتونه نیازهای من روبراورده کنه:اجرای بازی های جدیدوهمچنین بازی های قدیمیترپلی2 بااملیتور
کلی خاطره های قدیمی ام باپلی2 زنده شد
اولش سری گاداف واروتمومش کردم
بعدش اویل کدورونیکا
الانم دارم سری اونیموشاروازاولش دارم میرم
خیلی عالیه
ps2بهترین کنسول تاریخ
مقاله بسبار جالب بود ممنون دوست عزیز
چقدر خوووب
من هنوزم PS2م رو دارم، البته خاک داره میخوره بیچاره...پست اول تقریبا جامع و خوب بود و ممنون از احسان زحمتکش بابتش:bighug:
این EYE رو من پارسال خونه ی یکی از اقوام دیدمش ولی اون بنده خدا هم نمیدونست به چ دردی میخوره و دنبالشم نبود، کلا فک کنم گجت مظلومی بوده
نظرتون چیه ؟ :d
- - -ویرایش - - -
اینام تو ps1 بازی کردم یادش بخیر
آره دیگه چه کنم. اصلا میلم نمیکشه به بازی های دیگه. میخوام ps3 با ویتا رو بفروشم یه ps2 و یه ds بگیرم خلاص. حوصلم سر رفته. چون بیشترین بازی های rpg نوبتی رو ps2 و ds داره. ps3 اصلا بازی نمیکنم جمع کردم گذاشتم تو کارتونش 2 ماهه. ویتارم خریدم یه final fantasy hd رو برم با persona 4 golden.