mqg1387
کاربر سایت
اگه میشه نسخه 1907 لینکو بدیدامروز تقریبا تمام نسخه ها رو تست کردم. نسخه 1875 و 1907 فعلا بهترین نسخه ها هستند. نسخه های بالاتر رو فعلا توصیه نمیکنم.
اگه میشه نسخه 1907 لینکو بدیدامروز تقریبا تمام نسخه ها رو تست کردم. نسخه 1875 و 1907 فعلا بهترین نسخه ها هستند. نسخه های بالاتر رو فعلا توصیه نمیکنم.
اگه میشه نسخه 1907 لینکو بدید
باید برید به بخش emulator هاسلام دوستان
امولاتوری هست که بازی های PS2 رو بشه باهاش روی PC مثل خود کنسول بی ایراد بازی کرد؟
اگه هست لطف کنید لینک دانلودش رو بذارید
و سایتی هست که آرشیو بازی های PS2 رو برای امولاتور ذکر شده برای دانلود داشته باشه؟
اگر هست اونم لطفاً بذارید
ممنون از همه
دقیقایادش بخیر
بازیهای ps2 هیچوقت منقرض نمیشه
من بازی فارسی راتاتویی یا ghost rider رو نسخه فارسیشو دارم اکه بازی فارسی ps2 داری میتونیم با هم معاوضه کنیم ( بازی فارسی ps2زیاد دارم)دوستان یه بازی دیدم که دوبله فارسی شده بود خیلی جالب بود بازی finding nemo. از این بازی هایی که دوبله فارسی شدن بازی کردید؟ کاراکترها فارسی حرف میزنن خیلی جالبه. اگه بازی کردید معرفی کنید ممنون
من بازی فارسی راتاتویی یا ghost rider رو نسخه فارسیشو دارم اکه بازی فارسی ps2 داری میتونیم با هم معاوضه کنیم ( بازی فارسی ps2زیاد دارم)
من رزیدنت اویل 4 و بن تن 3 و 4 رو دارممنظورت اینه که دیسک بازی رو داری؟ یا دیتا، ایمیج؟
البته سایت پاروسگیم همه رو دارهمن رزیدنت اویل 4 و بن تن 3 و 4 رو دارم
من رزیدنت اویل 4 و بن تن 3 و 4 رو دارم
نهتهران هستی؟
ایمیج بازیاتو میتونی بدی؟
من فعلا یه بازی دارم به اسم در جستجوی نمو. بچه گانه اس