اصلا خرید playstation classic پیشنهاد نمی کنم یه چیز سرهم بندی شدس و اصلا کیفیت نداره همین ps2 رو یه مودچیت ماتریکس یا اگه این گیرت نیومد modbo 5 بندازی روش خیلی از پلی استیشن کلاسیک بهتر و کاربردی تر میشه
اگه میخوای یه چیزی بخری که بدردت بخوره برای بازی های کلاسیک پیشنهاد اولم همین ps2 هست که خیلی خوب بازی های ps1 رو میاره وحتی میتونی شبیه ساز های کنسول های قدیمی مثل نینتندو و سگا و آتاری و خیلی چیزای دیگه هم براش بریزی و یه تجربه خوب ازش بگیری و در ضمن اگه فکر اینو داری که پلی استیشن کلاسیک خروجیش HDMI هست بدون که هیچ تاثیری توی کیقیت نداره تو خودت اگه از PS2 با کابل کامپونت استفاده کنی روی بازی هایی که پشتیبانی میکنن خیلی عالیه (حتی میتونی یه تبدیل کامپونت به HDMI هم خودت بسازی یا اگه پیدا کنی بخری)
پیشنهاد دومم هم اینه که یه برد رزروپای بخری و روش رترو پای نصب کنی خیلی از شبیه ساز های کنسول هارو داره از جمله ps1 و psp البته این تا یکی دوسال پیش پیشنهاد خوبی بود الان خیلی گرون شده نمیصرفه خریدش خیلی
من ps classic داشتم
و بازی کردم . خانواده میخواستن کادو تولد بدن به فامیل
کنسول منو دادن بهشون
آی سی modbo 5.0d داشتم خریده بودم ۶ هزار تومن از فروشگاه ایرج
التماس همه رو کردم نصب کنن کسی نکرد . تمام تعمیراتی ها پشت شهرداری سر زدم و ......
بعدشم که فروختم کنسول
تو تاپیک ۵ سال پیشم آموزش هک نرم افزاری ps2 گذاشته بودم شبیه ساز gba و ..... گذاشته بودم و عالی بود
اما ps classic هک میکنی بازیا psp و n64 و دریمکست و نینتندو ds و ..... شامل ۲۹ تا سیستم میشه
البته هسته psp و دریمکست در حال توسعه ای تا بهتر شه
درباره رزبری پای که گفتی برد خالیش با رم ۵۱۲ مگ از ۵۰۰ هزار تومن به بالاست
نه باکس داره نه کابل تصویر نه دسته
بعد ps classic با سی پیو ۴ هسته ای با فرکانس ۱.۵۰۰
رم ۱ گیگ و .....
با سخت افزار قویترش ۳۵۰ هزاره
بعد الان دسته ها pc بی مارک بدون آنالوگ و بدون شوک نوش ۴۰ هزاره
حالا دسته ها اورجینال ps classic که دوتا دسته تو جعبه اس حتی دونه ای ۵۰ هزار حسابم کنی ۱۰۰ هزار فقط پول دسته هاشه اونم اورجینال سونی
من خودم android tv box اکسی ویژن مخصوص گیم داشتم