هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

بله همین داستانها رو داره برای اجرا کامل بازیها..
ولی نسخه نهایی opl ساخته شده که نصب میشه داخل مموری کارت اسمش XtremeEliteBoot هست.تمام بازیها رو بدون مشکل جرا میکن ولی هنوز خبری از انتشار نیست..یا پولی..برای اکثر مردم..
View attachment 121109
View attachment 121110
View attachment 121111

.
این فکر کنم از سال 2017 اگه یادم باشه معرفی شد و گفته شد در حال توسعه اس ولی تا همین امروز جزء جندتا اسکرین شات و توضیحات چیز دیگه ایی ازش نیومد البته طبق اخباری که ازش هست واقعی بودنش صد درصد تضمین شدس ولی هنوزم معلوم نیست کی میاد (یا اصلا میاد؟ قرار بود 2018 ریلیز شه مثلا)
البته بنظرمن با وجود opl اصلا نیازی به این نیست من که مستقیم boot مودچیپ رو ست کردم روی opl و برنامه هایی که نیاز هم دارم تو خود همون opl وارد کردم کارمو کامل راه میندازه

تیم اصلی opl چند سالی میشه این پروژه رو ول کردن ولی بعد از اون یه تیم جدید تحت سورس اصلی opl شروع به توسعه opl با اسم opl daily build کردن که تا همین امروز هم توسعه اش ادامه پیدا کرده و حتی بیشتر مواقع ماهی یک آپدیت هم براش میاد در کل opl daily build خیلی داره روش کار میشه و از نظر من در حال حاظر کم و کاستی که نداره هیچ بلکه به بهترین حالت ممکن از امکانات ps2 استفاده میکنه
شما خودت برو لیست تغییرات همین چندوقتشو بخون متوجه میشی

منم به دوستان گفتم تیم اصلی opl سال هاست توسعه رو متوقف کرده و دیگه فعالیتی ندارن
گروه ها دیگه دارن رو سازگاری کار میکنن

فعلا قراره برم یه playstation classic بخرم . یه جایی ۳۰۰ هزار میداد فروش ویژه
متاسفانه کرد ۳۵۰
باید وایسم دوباره فروش ویژه گذاشت بخرم
هکش کنم حالشو ببرم

• Like
Reactions: silent ops
این فکر کنم از سال 2017 اگه یادم باشه معرفی شد و گفته شد در حال توسعه اس ولی تا همین امروز جزء جندتا اسکرین شات و توضیحات چیز دیگه ایی ازش نیومد البته طبق اخباری که ازش هست واقعی بودنش صد درصد تضمین شدس ولی هنوزم معلوم نیست کی میاد (یا اصلا میاد؟ قرار بود 2018 ریلیز شه مثلا)
البته بنظرمن با وجود opl اصلا نیازی به این نیست من که مستقیم boot مودچیپ رو ست کردم روی opl و برنامه هایی که نیاز هم دارم تو خود همون opl وارد کردم کارمو کامل راه میندازه

مثل atari vcs که سال ۲۰۱۶ خبراش اومد
سال ۲۰۱۷ هم نشونش دادن . هم گفتن لانچ میشه همون سال . هم خود کنسول نشون داد جتی باکس و کاتالوگ ها و ......
بعد لانچ نشد تو ۲۰۱۷
شد ۲۰۱۸ گفتن امسال لانچ میشه
بازم ندادن
گفتن ۲۰۱۹ میاد بازم کنسل شد
الان گفتن ۲۰۲۰ میاد

تازه همون ۲۰۱۷ کنسول ها پیش فروش کردن پول از مردم گرفتن اما چیزی ندادن

به نظرتون ارزش داره یه ps2 بخرم یا نه ؟؟

ببین داداش باید ببینی توقعت از یه کنسول چیه؟
مثلا اگر ریترو بازی . اگر بازیا قدیمی دوست داری و ...... برات ps2 خوبه

نکته بعد اینه میتونی ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار یه ps2 بخری . دسته اش ۳۰ تا ۵۰ هزاره
الان یه ps4 بخری ۳ میلیون خورده ایه
دسته هاش ۵۰۰ هزار به بالاس
نیاز به پلاس و ...... داره

من خودم میخوام playstation classic بخرم . واقعا از بازیاش لذت میبرم همون crash ها ۱ و ۲ و ۳ و تیم ریسینگ برام کافیه
یا oddworld همون انانا
هرکولس و......
روی کنسول با خروجی hdmi بازی کنم

میبینی باید از اون کنسول ها قدیمی و بازیاشون خوشت بیاد بعد بخری
تا لذت ببری

ببین داداش باید ببینی توقعت از یه کنسول چیه؟
مثلا اگر ریترو بازی . اگر بازیا قدیمی دوست داری و ...... برات ps2 خوبه

نکته بعد اینه میتونی ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار یه ps2 بخری . دسته اش ۳۰ تا ۵۰ هزاره
الان یه ps4 بخری ۳ میلیون خورده ایه
دسته هاش ۵۰۰ هزار به بالاس
نیاز به پلاس و ...... داره

من خودم میخوام playstation classic بخرم . واقعا از بازیاش لذت میبرم همون crash ها ۱ و ۲ و ۳ و تیم ریسینگ برام کافیه
یا oddworld همون انانا
هرکولس و......
روی کنسول با خروجی hdmi بازی کنم

میبینی باید از اون کنسول ها قدیمی و بازیاشون خوشت بیاد بعد بخری
تا لذت ببری
بین خرید این و ps3 گیر کردم چون ps3 بازیهایی مثل mgs4 و kill zone 2 داره ps2 هم god hand و کلی بازیه خوبه دیگه

فعلا قراره برم یه playstation classic بخرم . یه جایی ۳۰۰ هزار میداد فروش ویژه
متاسفانه کرد ۳۵۰
باید وایسم دوباره فروش ویژه گذاشت بخرم
هکش کنم حالشو ببرم
اصلا خرید playstation classic پیشنهاد نمی کنم یه چیز سرهم بندی شدس و اصلا کیفیت نداره همین ps2 رو یه مودچیت ماتریکس یا اگه این گیرت نیومد modbo 5 بندازی روش خیلی از پلی استیشن کلاسیک بهتر و کاربردی تر میشه
نقد گیم اسپات در مورد پلی استیشن کلاسیک

خیلی دوست داشتم تا بگویم که پلی‌استیشن کلاسیک، یک کنسول دوست‌داشتنی است و می‌تواند انتظارات شما را از مدل مینی یکی از کنسول‌های خاطره‌انگیز سونی برآورده کند، اما خب متاسفانه این اتفاقی نیست که در مورد این محصول رخ داده است. پلی‌استیشن کلاسیک، مشکلات زیادی دارد که به تجربه‌تان از بازی کردن با آن ضربه می‌زنند. اولین مشکل و شاید واضح‌ترین آن‌ها، کیفیت اجرای برخی بازی‌ها است. شیوه خاصی که سونی برای رندر بازی‌ها در این کنسول انتخاب کرده، باعث می‌شود تا گاهی بازی‌ها حالتی تار داشته باشند. جدا از این، استفاده از نسخه PAL برخی بازی‌ها مثل Tekken 3، باعث شده است تا آن‌ها به جای ۶۰ فریم بر ثانیه، در حالت ۵۰ فریم بر ثانیه اجرا شوند و این قضیه کاملا در تجربه بازی مشهود است. مورد بعدی، استفاده سونی از کنترلر‌های ساده پلی‌استیشن به جای کنترلر‌های دوال‌شاک است و این مساله در بازی‌هایی مثل Metal Gear باعث می‌شود تا کنترل بازی کار دشواری باشد و جدا از آن، مشخص نیست که چرا سونی به جای کنترلر‌های دوال‌شاک از کنترلر‌های ساده و فاقد آنالوگ استیک استفاده کرده است.

درست است که از چند وقت پیش مشخص شد که سونی در این کنسول از یک شبیه‌ساز استفاده کرده است و خب این قضیه ویژگی‌های مثبتی مثل امکان ذخیره کردن بازی‌ها در هر قسمتی از آن‌ها را برای مخاطب فراهم می‌کند؛ اما در عین حال سونی نتوانسته رابط کاربری خوبی برای کنسولش طراحی کند و در حین استفاده از کنسول، کاملا این حس به‌تان منتقل می‌شود که در حال تجربه بازی‌ها با یک شبیه‌ساز هستید. در واقع هدف سونی، ارائه حس و حال کنسول اصلی به مخاطب بوده و تلاشی نکرده تا کنسولش را به محصولی امروزی‌تر که استفاده از آن راحت است تبدیل کند و این موارد وقتی با کنسول‌های مینی نینتندو مقایسه شوند، کاملا به چشم می‌آیند. پس حداقل تا زمانی که سونی تصمیم نگیرد مشکلات موجود در کنسول را حل کند یا حداقل جامعه هکر‌ها راهی برای بهبود این مشکلات پیدا کنند، پلی‌استیشن کلاسیک چیزی به غیر از یک مدل کوچک ساده از پلی‌استیشن نیست.
اگه میخوای یه چیزی بخری که بدردت بخوره برای بازی های کلاسیک پیشنهاد اولم همین ps2 هست که خیلی خوب بازی های ps1 رو میاره وحتی میتونی شبیه ساز های کنسول های قدیمی مثل نینتندو و سگا و آتاری و خیلی چیزای دیگه هم براش بریزی و یه تجربه خوب ازش بگیری و در ضمن اگه فکر اینو داری که پلی استیشن کلاسیک خروجیش HDMI هست بدون که هیچ تاثیری توی کیقیت نداره تو خودت اگه از PS2 با کابل کامپونت استفاده کنی روی بازی هایی که پشتیبانی میکنن خیلی عالیه (حتی میتونی یه تبدیل کامپونت به HDMI هم خودت بسازی یا اگه پیدا کنی بخری)
پیشنهاد دومم هم اینه که یه برد رزروپای بخری و روش
رترو پای نصب کنی خیلی از شبیه ساز های کنسول هارو داره از جمله ps1 و psp البته این تا یکی دوسال پیش پیشنهاد خوبی بود الان خیلی گرون شده نمیصرفه خریدش خیلی

آخرین ویرایش:
به نظرتون ارزش داره یه ps2 بخرم یا نه ؟؟
از نظر من ps2 هنوز ارزش خرید داره خیلی از بازی های روی ps2 هنوز ارزش بازی دارن ومیشه ازشون لذت برد حتی میتونی با شبیه ساز از بازی های قدیمی تر هم لذت ببری
خیلی از بازی های با گرافیک کم اون موقع از خیلی از بازی های گرافیک بالای AAA امروزه ارزش بازی بیشتری داره

بین خرید این و ps3 گیر کردم چون ps3 بازیهایی مثل mgs4 و kill zone 2 داره ps2 هم god hand و کلی بازیه خوبه دیگه
شک و تردیدت عجیبه
ps2 هرچقدر هم خوب باشه یک نسل عقب تر از ps3 هست و بقل اون کم میاره
برای ps3 هم کاستوم فریمور های خوبی هست و خوب کپی خور میشه حتی میتونی شبیه ساز ps2 و ps1 و خیلی طیف وسیع تری از کنسول های قدیمی رو هم براش بگیری
بین PS2 و PS3 برنده قطعی پلی استیشن 3 هست
یکسی مثل من که به بازی های کلاسیک علاقه بیشتری داره همین PS2 براش کافیه ولی اگه بغل این یه مقدار امکانات بهتری میخوای انتخابت صد در صد باید PS3 باشه

شک و تردیدت عجیبه
ps2 هرچقدر هم خوب باشه یک نسل عقب تر از ps3 هست و بقل اون کم میاره
برای ps3 هم کاستوم فریمور های خوبی هست و خوب کپی خور میشه حتی میتونی شبیه ساز ps2 و ps1 و خیلی طیف وسیع تری از کنسول های قدیمی رو هم براش بگیری
بین PS2 و PS3 برنده قطعی پلی استیشن 3 هست
یکسی مثل من که به بازی های کلاسیک علاقه بیشتری داره همین PS2 براش کافیه ولی اگه بغل این یه مقدار امکانات بهتری میخوای انتخابت صد در صد باید PS3 باشه
Ps3 بازیهای ۱ و ۲ رو اجرا میکنه

• Like
Reactions: che-jaleb

خوب معلومه اگر ps3 هم تو لیستته
انتخاب ps3 بهتره
البته همون ps3 اسلیم و سوپر اسلیم تمیز و هک شده با هارد ظرفیت خوب حدود ۱،۳۰۰ تا ۱،۵۰۰ میگن

اصلا خرید playstation classic پیشنهاد نمی کنم یه چیز سرهم بندی شدس و اصلا کیفیت نداره همین ps2 رو یه مودچیت ماتریکس یا اگه این گیرت نیومد modbo 5 بندازی روش خیلی از پلی استیشن کلاسیک بهتر و کاربردی تر میشه

اگه میخوای یه چیزی بخری که بدردت بخوره برای بازی های کلاسیک پیشنهاد اولم همین ps2 هست که خیلی خوب بازی های ps1 رو میاره وحتی میتونی شبیه ساز های کنسول های قدیمی مثل
نینتندو و سگا و آتاری و خیلی چیزای دیگه هم براش بریزی و یه تجربه خوب ازش بگیری و در ضمن اگه فکر اینو داری که پلی استیشن کلاسیک خروجیش HDMI هست بدون که هیچ تاثیری توی کیقیت نداره تو خودت اگه از PS2 با کابل کامپونت استفاده کنی روی بازی هایی که پشتیبانی میکنن خیلی عالیه (حتی میتونی یه تبدیل کامپونت به HDMI هم خودت بسازی یا اگه پیدا کنی بخری)
پیشنهاد دومم هم اینه که یه برد رزروپای بخری و روش
رترو پای نصب کنی خیلی از شبیه ساز های کنسول هارو داره از جمله ps1 و psp البته این تا یکی دوسال پیش پیشنهاد خوبی بود الان خیلی گرون شده نمیصرفه خریدش خیلی

من ps classic داشتم
و بازی کردم . خانواده میخواستن کادو تولد بدن به فامیل
کنسول منو دادن بهشون

آی سی modbo 5.0d داشتم خریده بودم ۶ هزار تومن از فروشگاه ایرج
التماس همه رو کردم نصب کنن کسی نکرد . تمام تعمیراتی ها پشت شهرداری سر زدم و ......
بعدشم که فروختم کنسول

تو تاپیک ۵ سال پیشم آموزش هک نرم افزاری ps2 گذاشته بودم شبیه ساز gba و ..... گذاشته بودم و عالی بود

اما ps classic هک میکنی بازیا psp و n64 و دریمکست و نینتندو ds و ..... شامل ‌۲۹ تا سیستم میشه
البته هسته psp و دریمکست در حال توسعه ای تا بهتر شه

درباره رزبری پای که گفتی برد خالیش با رم ۵۱۲ مگ از ۵۰۰ هزار تومن به بالاست
نه باکس داره نه کابل تصویر نه دسته

بعد ps classic با سی پیو ۴ هسته ای با فرکانس ۱.۵۰۰
رم ۱ گیگ و .....
با سخت افزار قویترش ۳۵۰ هزاره

بعد الان دسته ها pc بی مارک بدون آنالوگ و بدون شوک نوش ۴۰ هزاره
حالا دسته ها اورجینال ps classic که دوتا دسته تو جعبه اس حتی دونه ای ۵۰ هزار حسابم کنی ۱۰۰ هزار فقط پول دسته هاشه اونم اورجینال سونی

من خودم android tv box اکسی ویژن مخصوص گیم داشتم

من ps classic داشتم
کنسول منو دادن بهشون

التماس همه رو کردم نصب کنن کسی نکرد . تمام تعمیراتی ها پشت شهرداری سر زدم و ......
بعدشم که فروختم کنسول

تو تاپیک ۵ سال پیشم آموزش هک نرم افزاری ps2 گذاشته بودم شبیه ساز gba و ..... گذاشته بودم و عالی بود

اما ps classic هک میکنی بازیا psp و n64 و دریمکست و نینتندو ds و ..... شامل ‌۲۹ تا سیستم میشه

رم ۱ گیگ و .....

حالا دسته ها اورجینال ps classic که دوتا دسته تو جعبه اس حتی دونه ای ۵۰ هزار حسابم کنی ۱۰۰ هزار فقط پول دسته هاشه اونم اورجینال سونی

از سخت افزار پلی استیشن کلاسیک خبر ندارم ولی میدونم رزبری پای 3 b+ پردازنده 4 هسته 64 بیت داره با فرکانس 1.4 گیگاهرتز وای فای و بلوتوث داخلی داره به همراهپورت اترنت ۳۰۰ مگابیت برثانیه و 4 پورت usb و درگاه میکرو اس دی و 1 گیگ رم از نوع (LPDDR2 SDRAM) داره قیمتش هم نزدیک 540 از هر نظر بهتر از پلی استیشن کلاسیکه به طیف خیلی بیشتری از امکانات هم میشه درونش دسترسی داشت به واسطه ی انواع سیستم عامل هایی که براش منتشر شده (لینوکس اندروید نسخه سبک ویندوز 10 و...)

• Like
من ps classic داشتم
کنسول منو دادن بهشون

بعدشم که فروختم کنسول

رم ۱ گیگ و .....

حیف قرار ps4 بخرم بعد از سالها.. اگه نه حتمأ یه ps1 classic میخریدم..واقعأ قدرتمند امکاناتش خیلی زیاد..

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or