Mr.adams کاربر سایت Aug 24, 2008 #1 سلام من این گفتگو رو ایجاد کردم تا بدونما شما در چه نوع بازی یعنی چه سبک بازی رو خوب بلدین از خودم شروع میکنم من تو بازی های ریسینگ و third person خیلی حرفه اییم آخرین ویرایش: Aug 24, 2008
سلام من این گفتگو رو ایجاد کردم تا بدونما شما در چه نوع بازی یعنی چه سبک بازی رو خوب بلدین از خودم شروع میکنم من تو بازی های ریسینگ و third person خیلی حرفه اییم
GENE کاربر سایت Aug 25, 2008 #4 ميميرم براي ادونچر تو مايه هاي DMC و AC :clover: راستي RPG رو هم بهتر بود ميزاشتي!!
MG.Snake کاربر سایت Aug 25, 2008 #6 بازی اول شخص مگه همون RPG نیست؟ بازی سوم شخص هم ادونچره دیگه...... یکی به من توضیح بده قاطی کردم....
raya2 کاربر سایت Aug 25, 2008 #7 بابا از مرحله پرتی ها اینها همش با هم فرق دارند. نظرسنجی هم کلی کمبود دارد: RPG Simulation Racing ...
بابا از مرحله پرتی ها اینها همش با هم فرق دارند. نظرسنجی هم کلی کمبود دارد: RPG Simulation Racing ...
Amir369x کاربر سایت Aug 25, 2008 #8 1.RPG 2.third person + Fighting 3.advencher چرا اینقدر گزینه ها ناقصه؟
freedom کاربر سایت Aug 25, 2008 #9 به نظر من يكي اين نظر سنجي رو ويرايش كنه . جاي چند تا سبك مهم خاليه ...
Mr.adams کاربر سایت Aug 25, 2008 #10 بچه ها اشکال نداره شما میتوانید سبک مورد علاقتونو بنویسید بچه ها راست می گید من چند سبکو ننوشتم آخه من چنتاشونو بلد نبودم so sorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Last edited by a moderator: Mar 31, 2010
بچه ها اشکال نداره شما میتوانید سبک مورد علاقتونو بنویسید بچه ها راست می گید من چند سبکو ننوشتم آخه من چنتاشونو بلد نبودم so sorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
MG.Snake کاربر سایت Aug 25, 2008 #11 نوشته شده توسط MG.Snake: بازی اول شخص مگه همون RPG نیست؟ بازی سوم شخص هم ادونچره دیگه...... یکی به من توضیح بده قاطی کردم.... بیشتر... خب یکی جواب منو بده دیگه.... خو نمیدونم!!! نوشته شده توسط Mr.adams: بچه ها راست می گید من چند سبکو ننوشتم آخه من چنتاشونو بلد نبودم so sorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyy بیشتر... خب تو که مثل من بلد نیستی چرا تاپیک میزنی...:cheesygri Last edited by a moderator: Mar 31, 2010
نوشته شده توسط MG.Snake: بازی اول شخص مگه همون RPG نیست؟ بازی سوم شخص هم ادونچره دیگه...... یکی به من توضیح بده قاطی کردم.... بیشتر... خب یکی جواب منو بده دیگه.... خو نمیدونم!!! نوشته شده توسط Mr.adams: بچه ها راست می گید من چند سبکو ننوشتم آخه من چنتاشونو بلد نبودم so sorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyy بیشتر... خب تو که مثل من بلد نیستی چرا تاپیک میزنی...:cheesygri