M ξ λ δ ζ کاربر سایت Aug 29, 2012 #16 یکی دو روز پیش مس افکت3 رو تموم کردم,اصلا هم از پایانش خوشم نیومد خیلی گنگ بود!! الان هم گوست ریکون
EL CHE کاربر سایت Aug 30, 2012 #21 ماموریت های فرعی اسلیپینگ داگز دارکسایدرس 2 تازگیا رفتم استیم ، قراره دیگه اون جا پـلـاس شم
Iman.PB کاربر سایت Aug 30, 2012 #22 من الان دارم روی بازی کیلزون کار میکنم . اگ ر توصیه ای مخوای اول اعلام کن.
parsa php کاربر سایت Aug 30, 2012 #23 سلام ایمان جان بالاخره که اومدی ! منم در حال بازی کردن SLEEPING DOGS هستم قراره که دارکسایدرز رو از پسر داییم بگیرم !
سلام ایمان جان بالاخره که اومدی ! منم در حال بازی کردن SLEEPING DOGS هستم قراره که دارکسایدرز رو از پسر داییم بگیرم !
Miladosos کاربر سایت Aug 30, 2012 #24 همین 2 دقیقه پیش داشتم MW3 Online میزدم . دیروز داشتم Sleeping Dogs میزدم ، پریروز هم Spec Ops رو میزدم . کلا درگیری دارم دارم همه رو میزنم :d
همین 2 دقیقه پیش داشتم MW3 Online میزدم . دیروز داشتم Sleeping Dogs میزدم ، پریروز هم Spec Ops رو میزدم . کلا درگیری دارم دارم همه رو میزنم :d
A athomicboy کاربر سایت Aug 30, 2012 #25 مکس پین 3 . البته به شدت تو کف Dragon's Dogma هستم . کسی اینو بازی کرده ؟
ice berg7 کاربر سایت Aug 31, 2012 #29 همین الان؟ به یاد قبل مکس پین 1 بازی میکنم ( مرحله 7 یا 8 بازی )
Hamidrezatop کاربر سایت Aug 31, 2012 #30 Darksiders II ولی مشکل داره بازی مثل شیشه میمونه معلوم نیست هیچی.. 4Myup.com | Free Image Hosting & Photo Sharing 4Myup.com | Free Image Hosting & Photo Sharing لطفا عکساشو ببنید اگه کسی میدونه کمک کنه..
Darksiders II ولی مشکل داره بازی مثل شیشه میمونه معلوم نیست هیچی.. 4Myup.com | Free Image Hosting & Photo Sharing 4Myup.com | Free Image Hosting & Photo Sharing لطفا عکساشو ببنید اگه کسی میدونه کمک کنه..