همکاری Konami و Bloober Team رسمی شد (شایعه سایلنت هیل جدید)

Ali.jangi

کاربر سایت
6666.JPG

شرکت کونامی همکاری خودش را با استودیو Bloober Team, سازنده عناوینی همچون Layers of Fear , Observer و The medium به صورت رسمی شروع کرد, که در این همکاری شاهد "تبادل دانش و ساخت محتوا" بین دو کمپانی خواهیم بود. البته, این خبر تنها شایعات ساخته شدن یکی از عناوین جدید در سری Silent Hill را توسط بلوبر تیم, عمیق تر از گذشته میکند.
اوایل سال, بلوبر تیم تایید کرد که در حال کار برروی عنوانی ترسناک با یک "ناشر بسیار مشهور در گیمینگ" است. کونامی جور در می آمد, و حالا همکاری این دو تایید شده است.

جناب Piotr Babieno, رئیس بلوبر توضیح داد: "امروز یک روز تاریخی برای من و اوج کار چندین و چند ساله ما است. این حقیقت که کمپانی مشهوری همچون KONAMI تصمیم به همکاری استراتژیک با بلوبر تیم گرفته, به این معناست که ما به رهبران گیمینگ پیوسته و به یک شریک برابر برای سران این بازار تبدیل شده ایم."

مدیر عامل و رئیس شرکت کونامی, آقای Hideki Hayakawa اضافه کرد: "ما مشتاقانه منتظر ترکیب بلوبر تیم با ویژگی ها و نقاط قوت خودمان هستیم تا محتویات با کیفیت بسازیم."

منبع اصلی این ادعا ها در Video Games Chronicle, همچنین به شایعات افزوده و اشاره داشت که یکی از پروژه های پلوبر تیم مربوط به سری سایلنت هیل است. "با این حال, VGC متوجه است که کونامی دست کم یک پروژه دیگر از سری سایلنت هیل را به یک سازنده برجسته ژاپنی سپرده است."

شایعه دیگری که این معرفی بهش قوت بخشیده است این است که کونامی به دنبال Outsource کردن ای پی هایش است.
در آغاز امسال, اشارتی به سری های Metal Gear Solid و Castlevania شده است, که در چندسال آیند خواهیم دید, اما عنوان جدیدی از سری سایلنت هیل "توسط یک سازنده برجسته ژاپنی" ظاهرا برای معرفی در تابستان امسال در نظر گرفته شده.

البته, بلوبر تیم استودیویی لهستانی است و نه ژاپنی, بنابراین بازی آنها عنوان مورد بحث ما نیست. با این حال, با توجه به اخبار رسمی امروز, بنظر میرسد که بلوبر تیم واقعا در حال کار برروی عنوان جدیدی از سری سایلنت هیل به همراه کونامی است.

منبع

جناب Hideki Hayakawa که تا امروز میگفت آینده گیمینگ در موبایل, پس چی شد که به "محتویات با کیفیت" رو آورد؟ :D
حالا که اینجوریه یک بزرگواری کن و کوجیما رو برگردون, که دست کم یه MGS5 DC بده که بفهمیم پایان بازی از کجا و چجوری اومد :D.

هیچ وقت چیزی درستی از همکاری کونامی با استودیوهای ترد پارتی در نیومده, چون همیشه میره دنبال ارزون ترینشون و نتیجش میشه یچی مثل Down Poor
تنها بازی خوبی که از این همکاری ها بیرون اومد Lords of Shadow بود که به لطف و نظارت کوجیما ساخته شده و خوب در اومد :-".

این بازی هم تهش یه چیز کم بودجه و شاید بدتر از the medium باشه :|, امیدها همه به اون سازنده ژاپنیست که یا کوجیما, یا خود تویاما با استدیو جدیدش که بعید میدونم :D.

اگر یکی از استودیو های ژاپنی مثل استودیوی کوجیما یا استودیوی تویاما و به طور کلی یک استودیوی شرقی بسازه شاید بهتر باشه ولی من دلیل اینهمه بدبینی و انرجار نسبت به
bloober را اصلن متوجه نمیشم . من هنوز medium و blair witch را بازی نکردم ولی هر دونسخه layers of fear به خصوص دومی و observer بازی های بسیار خوبی بودن . شاید ازنظر بهینه سازی فاجعه باشن ولی بازی های خوبی میسازن و به نظرم پیچیدن نسخه کل استودیو درست نیست.

آخرین ویرایش:
اگر یکی از استودیو های ژاپنی مثل استودیوی کوجیما یا استودیوی تویاما و بگه طور کلی یک استودیوی شرقی بسازه شاید بهتر باشه ولی من دلیل اینهمه بدبینی و انرجار نسبت به
bloober را اصلن متوجه نمیشم . من هنوز medium و blair witch را بازی نکردم ولی هر دونسخه layers of fear به خصوص دومی و observer بازی های بسیار خوبی بودن . شاید ازنظر بهینه سازی فاجعه باشن ولی بازی های خوبی میسازن و به نظرم پیچیدن نسخه کل
استودیو درست نیست.
والا شاید خیلیم بد نباشن, ولی اصلا و ابدا در حد نام سایلنت هیل نیستن, بدتر از همه اینه که بازیاشون ترسناک هم نیست همچین
تویاما که اگه میخواست سایلنت هیل بسازه هیچ وقت نمیرفت سونی :D, بازی جدیدشم یه چیز جدید.

بنظر من که قضیه بلوپوینت و سونی فیک هست و خدا به متال گیر رحم کنه, معلوم نیست دست کی سپردنش :|.

این بلوبر اینقدر از نظر فنی نابودن که باید بعد از تجربه بازیاشون کنسول یا PCـتو بغل کنی و در حالیکه اشکاشو پاک میکنی، سعی کنی به خاطر کابوسی که تجربه کرده آرومش کنی و یه یواشکی یه دیازپام بندازی توی دیسک درایوش.

یه نکته مهم دیگه که VGC بهش اشاره کرده اینه:
Following the disappointing performance of recent in-house titles Metal Gear Survive and Contra: Rogue Corps, sources said the company has become more willing to contract outside studios for its major franchises.

In addition to Silent Hill, sources said that Konami also has plans to work on Castlevania and Metal Gear Solid games via external companies, but any potential releases are still years away.
همین که سرشون به سنگ خورده حداقل چیز مثبتیه بنظرم... اما خب باید دید کیفیت و نتیجه نهایی این همکاری ها چی میشه.
یه چیز دیگه هم اینکه چون طبق شایعه حداقل دوتا سایلنت هیل در حال ساختن، کدوم یکی قراره اون نسخه بزرگ تر و اصلیه باشه؟ چون فکر میکنم بعیده که هر دو با بودجه/مقیاس اندازه هم ساخته بشن. کاش این استودیوی مرموز ژاپنی هر کی که هست، کار درست باشه و وقتی معرفی شد حسابی غافلگیر شیم. :D

خب اگه واقعا قراره Silent Hill بعدی رو بلوبر بسازه، بی اغراق باید خون گریه کرد. کونامی به طرز نفرت‌انگیزی داره گند میزنه به تمام خاطرات شیرینمون! البته این رویه جدیدشون نیست، یادمون نرفته برای ساخت Downpour رفتن چشم بازارو درآوردن و بازی رو سپردن به یه استودیو گمنام چکی به اسم Vatra Games که بدبختا همون سال هم بعد از عرضه بازی، استودیو رو تعطیل کردن (R.I.P 2009-2012)!!
با رفتن کوجیما، رسما آخرین میخ تابوت کونامی هم زده شد. باورم نمیشه آی‌پی های درجه یکی مثل MGS، Silent Hill و Castlevania افتاده دست یکی از بی‌لیاقت‌ترین ناشرهای تاریخِ این صنعت!

فقط این وسط چیزی که برای من سواله اینه که معیار کونامی برای همکاری با استودیوها چیه؟ الان بلوبر چه مدلی باید گند میزد تا کونامی روی اسمش خط بکشه؟! اصلا چطوری این گزینه‌ها به ذهنشون میرسه؟! کونامی، آدم رو یاد فدراسیون فوتبال ایران میندازه، یه طومار از انواع مربی‌ها تهیه می‌کنه و بعد میره با لِه‌ترین گزینه، قرارداد میبنده!

خب اگه واقعا قراره Silent Hill بعدی رو بلوبر بسازه، بی اغراق باید خون گریه کرد. کونامی به طرز نفرت‌انگیزی داره گند میزنه به تمام خاطرات شیرینمون! البته این رویه جدیدشون نیست، یادمون نرفته برای ساخت Downpour رفتن چشم بازارو درآوردن و بازی رو سپردن به یه استودیو گمنام چکی به اسم Vatra Games که بدبختا همون سال هم بعد از عرضه بازی، استودیو رو تعطیل کردن (R.I.P 2009-2012)!!
با رفتن کوجیما، رسما آخرین میخ تابوت کونامی هم زده شد. باورم نمیشه آی‌پی های درجه یکی مثل MGS، Silent Hill و Castlevania افتاده دست یکی از بی‌لیاقت‌ترین ناشرهای تاریخِ این صنعت!

فقط این وسط چیزی که برای من سواله اینه که معیار کونامی برای همکاری با استودیوها چیه؟ الان بلوبر چه مدلی باید گند میزد تا کونامی روی اسمش خط بکشه؟! اصلا چطوری این گزینه‌ها به ذهنشون میرسه؟! کونامی، آدم رو یاد فدراسیون فوتبال ایران میندازه، یه طومار از انواع مربی‌ها تهیه می‌کنه و بعد میره با لِه‌ترین گزینه، قرارداد میبنده!

حرکت مثبت هم زدن این وسط... :D :D

دوتا کالکشنCastlevania دادن...
شایعه هست دوتا کالکشن دیگه از Castlevania بدن به ترتیب 3گانه ی گیم بوی و دی اس...

پ.ن: ولی خوب حرکت جدید خیری نزدن...
تو فاز پاچینکوعن...
@Z-fan فنه پاچینکو هست... :p :p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or