همه چیز در مورد Witcher 2 نسخه کنسولی

Hosein M

کاربر سایت
با سلام...
به تازگی سایت vg247 مصاحبه ای رو با جناب Tomasz Gop از استدیو CD Projekt ترتیب داده که حاوی اطلاعاتی جالب در مورد نسخه کنسولی این بازی هست.

witcher2logo_insert.jpg

مروری کوتاه بر نکات قابل توجه در این مصاحبه:

احتمال انتشار نسخه اول بازی در صورت موفقیت فروش این نسخه بر روی 360:

خوب این ایده ی خوبی است و ما هم در قلبمون میخوایم که این کار رو بکنیم ولی فعلا امکان انتشار این نسخه نیست.ولی در اینده اگر هزینه و زمان و نیروی کافی داشتیم این کار رو خواهیم کرد و فعلا نمیشه به صورت قطعی در این مورد صحبت کرد.

اشنایی بازیکن های کنسول با خط داستانی اصلی بازی:

W2 بازی هست که شما در طول داستان احساس سردرگمی در اون نخواهید کرد و دارای داستانی قوی هست و از طرف دیگر ارزش اینو داره که ما برای مطمئن شدن از این بابت کار هایی رو انجام میدیم مانند کمیک بوک یا فیلم و....

احتمال انتشار W2 بر روی ps3:

ما هیچوقت نگفتیم که فقط بر روی 360 در حال کار هستیم در واقع ما دوست داریم که این بازی بر روی ps3 نیز منتشر بشه. تلنولوژی ما (انجین) قادر به ساخت بازی بر روی ps3 نیز میباشد ولی فعلا ما تمرکزمون بر روی نسخه ساخت نسخه 360 میباشد و شاید در اینده این بازی بروی ps3 نیز دیده بشه.

فریم ریت احتمالی بازی:

ما در این حوزه محدودیت هایی رو توسط ماکروسافت داریم ولی من فکر میکنم که به فریم ریت بازی بر روی 30 خیلی مناسب است و به احتمال زیاد بازی نهایی نیز همین فریم ریت رو خواهد داشت.

مقایسه نسخه 360 با Pc:

من مایلم که در این مورد صحبت کنم و به شما میگویم که تمام تلاش ما اینه که گرافیک نسخه کنسولی برایر تنظیمات medium در Pc شود.

من مایلم که در این مورد صحبت کنم و به شما میگویم که تمام تلاش ما اینه که گرافیک نسخه کنسولی برایر تنظیمات medium در Pc شود.
من که به این کمپانی با استعداد و فوق العاده ایمان و اعتقاد دارم و صدردرصد هم با تلاششون به این نتیجه میرسن:x

ما در این حوزه محدودیت هایی رو توسط ماکروسافت داریم ولی من فکر میکنم که به فریم ریت بازی بر روی 30 خیلی مناسب است و به احتمال زیاد بازی نهایی نیز همین فریم ریت رو خواهد داشت.
این ینی چی ؟:|

این ینی چی ؟
منظورش اینه که برای ساختن بازی برای X360 این کنسول محدودیت هایی داره که نمیشه با این حجم فوق العاده گرافیک با 60 فریم ریت سرعت بازیو ساخت پس به همون 30 قانعیم

آقا گیم پلی خوب بده با دسته ایکس باکس فریم ریت Castlevania:LoS رو هم بده ما مشکلی نداریم
چیشد؟چه ربطی داشت!
----------------------
کلا من مثله یه گرگه گرسنه منتظره این بازیم و صدای نفسم تا خونه بقلی هم میره بخاطر این بازی:دی
ولی جدا از شوخی میشه یکی عکس از مدیوم بازی رو PC بذاره ببینیم با چی طرفیم؟

ما آخر نفهمیدیم ... medium یا minimum !!!!!؟؟؟؟؟؟:-/

مدیوم خیالتم راحت به این تنظیمات حتما می رسن مینیمم گرافیکش می شه در حد شماره ی اول:d

البته به اون عکس هایی هم که تفاوت بین مینیمم و ماکسیمم(الترا) pc نشون می داد اعتنا نکنید توی بازی اصلی واقعا فرق داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or