همه چیز در مورد Windows 11

It appears that 6th generation Intel processors (sold commonly in 2016/17) in laptops are too old, and fail Microsoft's Windows 11 readiness test. The “oldest” processors supported appear to be 7th generation processors, sold in around 2018+.

با این حساب نهایت ویندوز 10 باید نصب کنی.

شایعه ویندوز 12 هم برای سال بعد هست که با این حساب کلا دیگ باید قیدشو بزنین
همین 10 هم کاملا جوابگو نیاز هام هست. اگه مایکرو میخواد مارو دور بندازه عب نداره ولی وقتی ساپورت نمیکنه زورکی چرا نصب کنم :D
تا 12 بیاد و همه باگاش گرفته شه خدارو چه دیدی شاید اتفاقاتی افتاد و کشوری نرمال شدیم تونستیم به روز ترین لپتاپ ها و قطعات رو تونستیم بگیریم. :D

همین 10 هم کاملا جوابگو نیاز هام هست. اگه مایکرو میخواد مارو دور بندازه عب نداره ولی وقتی ساپورت نمیکنه زورکی چرا نصب کنم :D
تا 12 بیاد و همه باگاش گرفته شه خدارو چه دیدی شاید اتفاقاتی افتاد و کشوری نرمال شدیم تونستیم به روز ترین لپتاپ ها و قطعات رو تونستیم بگیریم. :D
حتما میشیم :D

پ.ن: آپدیت بالاخره اومد بریم ببینیم چیکار کرده.
دوستان این copilot کلا پولیه، الان مایکرو نمیخواد بجای کورتانا چیزی معرفی کنه؟ منظورم ی چیز رایگانه

حتما میشیم :D

پ.ن: آپدیت بالاخره اومد بریم ببینیم چیکار کرده.
دوستان این copilot کلا پولیه، الان مایکرو نمیخواد بجای کورتانا چیزی معرفی کنه؟ منظورم ی چیز رایگانه
این copilot رایگان هست
ولی اصلا چیز عجیبی نیست صرفا PWA هست

اطلاعیه در سطح اینترنت داده شده که بروزرسانی که دیشب ارائه شده در حقیقت بروزرسانی بزرگ با نام "moment 4" برای ورژن 22h2 بوده که توسط بسیاری از بلاگرها به اشتباه به عنوان 23h2 تیتر خورده. اصلاحیه داده شده که ورژن 23h2 هنوز نهایی نشده ولی تاکید شده که ورژن نهایی 23h2 بزودی ارائه خواهد شد. (منظورشون از بزودی احتمالا اواخر اکتبر یا ماه نوامبر هست 🙄 ).بنابراین دوستانی که در ریلیز استیبل هستند بعد اپدیت تغییری در ورژن ویندوز مشاهده نخواهندکرد و همان 22h2 خواهند دید...

آخرین ویرایش:
بکس اپدیت 26 م رسمی نبوده و رفته برای 10 اکتبر اپدیت 26 م برای preview هست

من نصبش کردم باید برید اینسایدر بشید چنل بتا بزنید بعدشم با قند شکن نصبش کنید
باورنکردنیه توی 10 دقیقه دانلود و نصب شد خلاصه من رفتم 23h2 ازشم راضیم این قابلیت never combine ش خیلی برام مهم بود خوبیش اینکه بر اساس میزان تایتل هم ابعاد پنجره سایزش تغییر می کنه

• Like
Reactions: Thundersky
یه اتفاق عجیب غریبی که برا من افتاد بعد از این آپدیت آخریه، اینه که صفحه مانیتورم تاریک شده بعد آپدیت! قشنگ انگار چراغارو خاموش کنی و یدونه شمع روشن کنی بجاش. فقط هم وقتی سیستم یه دور بره رو اسلیپ و درش بیاری درست میشه(خاموش روشنم نه، فقط اسلیپ :D)
بعد جالبه که تو محیط دسکتاپ هم اگه کلیک راست کنم و برم روی گزینه Display setting، درجا دوباره تاریک میشه و باز باید همون داستانِ اسلیپ و اینارو تکرار کنم!

• Like
دوستان جدید ترین و اخرین ورژن ویندوز 11 رو دانلود کردم از سایت p30day الان بخوام از فلش نصب کنم کار خاصی میخواد ؟؟
واسه اکتیو کردنش راه دائمی هست ؟ و اینکه نسخه پرو خوبه واسه کار های دانشجویی یا اینترپرایز ؟؟
براحتی میشه از برنامه های اندروید داخلش استفاده کرد ؟؟؟

• Like
دوستان جدید ترین و اخرین ورژن ویندوز 11 رو دانلود کردم از سایت p30day الان بخوام از فلش نصب کنم کار خاصی میخواد ؟؟
واسه اکتیو کردنش راه دائمی هست ؟ و اینکه نسخه پرو خوبه واسه کار های دانشجویی یا اینترپرایز ؟؟
براحتی میشه از برنامه های اندروید داخلش استفاده کرد ؟؟؟
فلش رو باید bootable کنی. هم با cmd میشه هم نرم افزار داره. (نرم افزار rufus)
الان بهترین فعال ساز بنظرم kms ـه که سرچ کنی دارن سایت ها. اگه اشتباه نکنم 6 ماهه هستن. هر 6 ماه باید دوباره kms رو ران کنی تا دوباره فعال بشه.
خیلی فرق انچنانی فکر کنم ندارن. یه سری برنامه های خاص با یه سری نسخه ها فقط اکی ان اگه اشتباه نکنم. من خودم همیشه enterpriseنصب کردم مشکلی نداشتم تا حالا
اپ های اندروید رو هم خودم تست نکردم نمیدونم.

فلش رو باید bootable کنی. هم با cmd میشه هم نرم افزار داره. (نرم افزار rufus)
الان بهترین فعال ساز بنظرم kms ـه که سرچ کنی دارن سایت ها. اگه اشتباه نکنم 6 ماهه هستن. هر 6 ماه باید دوباره kms رو ران کنی تا دوباره فعال بشه.
خیلی فرق انچنانی فکر کنم ندارن. یه سری برنامه های خاص با یه سری نسخه ها فقط اکی ان اگه اشتباه نکنم. من خودم همیشه enterpriseنصب کردم مشکلی نداشتم تا حالا
اپ های اندروید رو هم خودم تست نکردم نمیدونم.
ممنون

• Like
Reactions: Blood Brothers
خوب شد این تاپیک اومد بالا :D
چند روزه این 25H2 واسه من قابل دانلود شده، از در و دیوار همش ناتیف می‌ده که دانلود کن.
کسی دانلود کرده؟ دانلود کنیم یا نکنیم. فعلا با خودم گفتم یه کم صبر کنم. ولی اگه مشکلی چیزی خاصی نداره که برم تو کارش. البته بالاخره که باید رفت سمتش و دانلود کرد.

• Like
خوب شد این تاپیک اومد بالا :D
چند روزه این 25H2 واسه من قابل دانلود شده، از در و دیوار همش ناتیف می‌ده که دانلود کن.
کسی دانلود کرده؟ دانلود کنیم یا نکنیم. فعلا با خودم گفتم یه کم صبر کنم. ولی اگه مشکلی چیزی خاصی نداره که برم تو کارش. البته بالاخره که باید رفت سمتش و دانلود کرد.
من یک نصب clean انجام دادم بنظرم بشدت عالی شده و توصیه میشه

من یک نصب clean انجام دادم بنظرم بشدت عالی شده و توصیه میشه
نصب از اول خیلی زورم میاد. نرم افزار و داکیومنت زیاد دارم که جلوی حس و حالم رو بگیره :D
ولی از همین داخل ویندوز شاید یکی دو ماه دیگه بزنم. چون همین چند روز پیش خوندم که جلوی محیط ریکاوری رو می‌گیره و موس و کیبورد توش کار نمی‌کنه! سریع بی‌خیال آپدیتش شدم :))
Windows 11 25H2 has borked the mouse and keyboard controls in the Windows Recovery Environment, because what would a major update be without a fresh batch of bugs

• Like
نصب از اول خیلی زورم میاد. نرم افزار و داکیومنت زیاد دارم که جلوی حس و حالم رو بگیره :D
ولی از همین داخل ویندوز شاید یکی دو ماه دیگه بزنم. چون همین چند روز پیش خوندم که جلوی محیط ریکاوری رو می‌گیره و موس و کیبورد توش کار نمی‌کنه! سریع بی‌خیال آپدیتش شدم :))
Windows 11 25H2 has borked the mouse and keyboard controls in the Windows Recovery Environment, because what would a major update be without a fresh batch of bugs
پچ داد فیکس شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or