همه چیز در مورد Quest Of Persia

• Thread starter Thread starter doghri
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
۱۲ اردیبهشت ۱۳۸٧ تاریخ انتشار بازی "لطفعلی خان زند"

lotfali_poster.jpg

بازی لطفعلی خان زند ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸٧ با چند ماه تاخیر از زمان اعلام شده قبلی (مهرماه ۱۳۸۶) ، به بازار عرضه خواهد شد. اطلاعات فنی کامل در مورد این بازی و ساخت آن در مجلات تخصصی بازی (بازی رایانه، دنیای بازی، کلیک، شبکه و کاربر) منتشر شده است.

اضافه شدن بخشهای جدیدی به بازی، از دلایل عمده تاخیر در انتشار بازی بوده است.

نظرتون در مورد این بازی چیست به نظر من تقلیدی کلی از سری POP هست نظر خود را از این بازی در این تاپیک بگویید

با تریلرهایی که از این بازی منتشر شده مشخصه که خیلی سطح پایین تر از سری pop هست و اساسا در مقابل بازی های روز حرفی برای گفتن از نظر فیزیک و سیستم مبارزاتی نداره :-":-" حرکات شخصیت بازی به شدت ضعیف طراحی شده خوبه سازندگان بازی یه نگاهی به بازیهای روز دنیا مثل assassin's creed مینداختن:):laughing:

با توجه به اينكه يكي از آشنايان من طراح ارشد موتور بازي بود اطلاعاتي رو به من گفت كه بهتون ميدم:
ايشون عرض ميكزد وقتي من بازي رو ديدم خيلي جالب بود اينكه بازي رو دارند با game makerميسازند كه اين برنمامه براي زمان همون لطفعلي خان زنده من پيشنهاد دادم كه كار رو با unreal engine2آغاز كنند كه متاسفانه طرز كار با اون رو بلد نبودند.من خودم كار طراحي با اين موتور را آغاز كردم و دقيقا اسكريپ هاي popرو روي بازي كپي كردم و كمي ويرايش در محيط دادم در كل كار از نظر طراحي محيط عالي شده ولي متاسفانه نبود موشن كپچر و فيزيك قوي به بازي لطمه زده اين طور كه من خودم از ايشون شنيدم متاسفانه عرض كردن بازي زياد قوي نشده فقط پيشرفت اندكي نسبت به پايان نعصوميت داشده است.

من يك اين بازي را ديدم...ازلحاظ گرافيكي متوسط بود[بازي با كارت هاي گرافيك 16و32اجرا مي شود]:cheesygri ودشمنان كمي شبيه به هم طراحي شده بودند ودربعضي جاها شخصيت اول بازي مي توانست با يك ضربه شمشيرتعداد زيادي ازدشمنان رانابود كند:eek: بعلاوه نشانگرسلامتي[كه برحسب درصدهستش]به سبكgta vice cityبه شكل قلب طراحي شده كه توي ذوق مي زد رنگ اميزي بازي هم بسيار تندبود اماسايه پردازي هاجاي تحسين داشت و داستان بازي هم خوب بود وشخصا خوشم اومد دوربين درقسمت امروزي بصورت اول شخص است ودرحالت تاريخي بصورت سوم شخص درمي ايد ودركل خوب كارشده طراحي محيط ها هم باتوجه به امكانات سازندگان قابل قبول است دربازي كمي سهل انگاري تاريخي سازندگان انجام داده اند زيرا دربخش تاريخي بازي باتوجه به زمان بازي كه دست كم صدسال از ورود اسلحه اتشين به ايران مي گذرد بيشتردر بازي شمشيرمي بينيم تاتفنگ هم چنين دربخش شخصيت پردازي گويا سازندگان با لطفعليخان وحاج ابراهيم كلانتر اشنايي داشته اند و روي شخصيت هاي ديگرمثل حاكم بم;فتح الله خان پسرلطفعليخان وغران اسب لطفعليخان كه مي توانستند بازي راجذاب كنند كار نكرده اند;داستان بازي به صورت دوزمانه روايت مي شود[ازيك طرف جنگ ايران وعراق وازطرف ديگرنبردلطفعليخان واغامحمدخان] كه سازندگان دراين نكته ريسك كرده اند اماداستان جذاب شده است در كل بازي لطفعلي خان زند از لحاظ گرافيك وگيم پلي نسبت به بازي هاي روز در سطح خيلي متوسط قرار دارد امافعلا بهترين بازي ايراني ساخته شده است وشخصا به گيمرهاي ايراني توصيه مي كنم تجربه اش كنند هم چنين تجربه ي ساختش براي بازيسازان ايراني مي تواند تجربه اي براي خلق عناوين بهترباشد [براي اطلاعات بيشتر به Questofpersia.comمراجعه نماييد]

آخرین ویرایش:
فعلا که زده بود 12 اردیبهشت میاد ولی هنوز که نیومده قیمت بازی 5500 است ولی فکر کنم واسه گام های اول خوبه یعنی گام های اولمون از خارجیها بهتره اونو گام های اولیشون افتضاح بود امیدوارم همه از بازیسازان ایرانی حمایت کنیم

فعلا که زده بود 12 اردیبهشت میاد ولی هنوز که نیومده قیمت بازی 5500 است ولی فکر کنم واسه گام های اول خوبه یعنی گام های اولمون از خارجیها بهتره اونو گام های اولیشون افتضاح بود امیدوارم همه از بازیسازان ایرانی حمایت کنیم

اونوقت این یعنی چی:confused::confused:
میدونی که اونموقعی که اونها گامهای اولشونو بر میداشتن امکانات الان نبود :-"ولی الان با این همه امکانات و ایدههایی که توی بازی های مختلف دیده شده بازی سازی خیلی ساده تر شده (البته هنوزم کار سخت زمان بری ) ولی به هر حال ما پتانسیل بیشتر از این ها رو داریم :cheesygri

اونوقت این یعنی چی:confused::confused:
میدونی که اونموقعی که اونها گامهای اولشونو بر میداشتن امکانات الان نبود :-"ولی الان با این همه امکانات و ایدههایی که توی بازی های مختلف دیده شده بازی سازی خیلی ساده تر شده (البته هنوزم کار سخت زمان بری ) ولی به هر حال ما پتانسیل بیشتر از این ها رو داریم :cheesygri
اصلا این طور نیست. درسته امکانات الان نبود ولی میدونی اونا چقدر حمایت میشن. اونا بودجه دارن قانون کپی رایت دارن از همه مهمتر دانششو چندین ساله دارن. دانشگاهه بازیسازی دارن. اگه اونا دانششون اندازه ی ما بود اصلا نمیتونستن بازی بسازن.
اون دوستمونم که گفت با کارت گرافیک 16 و32 اجرا میشه:eek: حالا نمیدونم درسته یا نه ولی اگه درست باشه محشره. چون بازیایی که با این کارتا اجرا میشن گرافیکشون خیلی ضایعتر از اینه. گرافیکش در حد 64 و128. (به قول بازی رایانه در حد بازیای خوب 2-3 سال پیش)
اصلا هم تقلیدی کلی از POP نیست. از هیچ نظر (گرافیک-صدا-گیم پلی-داستان-و...) به هم شبیه نیستن. این یه داستان واقعیه ولی پرنس تخیلیه. اصلا اگرم تقلید کرده باشن خوبه.چرا؟! چون: یه تقلید خوب بهتر از نوآوریه افتضاحه. ما هنوز به اون مرحله نرسیدیم که بخواییم نوآوری کنیم.
به نظر من کاربزرگی کردن.

ببینیمو تعریف کنیم. از عکس هایی که من از بازی دیدم بنظر میاد بر روی فیزیک اماکن و شهر قشنگ کار شده.
راستی دوستان بازی به بازار عرضه شده ؟ چون تو خود سایت بازی هم خرید اینترنتی هست !!!

من بازی را تهیه کردم و میشه بگی بد نبود نه عالی بود نه افتضاح باز حداقل از بازی افتضاح آور نجات بندر خیلی بهتر بود گرافیک بازی در حد EVIL 1 هست ولی گرافیک باز میشه از نمره 10 بهش 5 را داد ولی یک چیز در بازی واقعا افتضاحه و آن هم کشتن دشمنان که یک طور مصنوعی به نظر میرسه یعنی بعد از کشتن هیچ خونی در زمین نمیبینی صداگذاری هم بد نیست و جالب اینجاست که در توضیح مراحل از داوود عابدیان مجری خبر ورزشی شبکه 6 استفاده شده در کل با این قیمت و این طور امکانات ساخت اینطور بازی ای جالب است و در کل از نمره 10 میتوان نمره ای 5.5 را براش در نظر گرفت

سلام.
من دوست دارم این بازی رو تهیه کنم، اما راهی جز خرید اینترنتی هست؟

دوست عزیز اینترنتی بخری که بهتره چون کلا با 5500 میارن دمه خونتون و اگه بخوای از مغازه هم بخری 5500 هست پس در نتیجه خرید اینترنتی بهتره :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or