همه چیز در مورد Kinect

سوالات متداول در مورد Kinect

گفتم توی تاپیک کینکت به جای اینکه از خود دستگاه حرف بزنن دارن همش سوالات تکراری میپرسن
گفتم یه تاپیک بزنم تا تمام سوالات در مورد کینکت رو جواب داده شه

1-آیا کینکت با xbox های کپی دچار مشکل میشود؟
خیر،کینکت راحت به تمام xbox ها وصل میشود و کاری با کپی بودن یا نبودن دستگاه ندارد

2-آیا کینکت به xbox های قدیمی (Arcade,Elite و...) وصل میشود؟
بله،درون پک کینکت یک آداپتور مخصوص xbox های قدیمی وجود دارد که از طریق USB به XBOX وصل میشود

3-آیا کینکت باید با ریجن دستگاه هماهنگ باشد؟
خیر،کینکت یک کنترلر هست و ریجن ندارد و با تمام ریجن ها سازگار است،فقط هنوز معلوم نیست بازی توی پک کینکت free هست یا نه

4-آیا بازی های کینکت رو می شه کپی کرد؟
بله،بازی های کینکت هم مثل بقیه بازی های کینکت هست و کپی میشود

5-آیا بازی های کینکت دارای Ap 2.5 هستن؟
تا الان بیشتر بازی هایی که تست شده دارای Ap 2.5 نبودن باید ببینیم در آینده بازی هایی که برای این دستگاه عرضه میشود Ap 2.5 را دارن یا خیر

6-آیا برای کینکت باید داشبورد کنسول خود را آپدیت کنیم؟
بله،این آپدیت آخری (ورژن 2.0.12611.0) هم که برای xbox در xbox live آمد مخصوص کینکت و بازی کردن با این دستگاه بود
دانلود آپدیت از سرور Microsoft

7-آیا کینکت در اجرای حرکات کمی تأخیر دارد؟
خیر،بیشتر بازی های کینکت سرعتی بوده و شما باید با سرعت عمل زیاد بازی کنید و اگر این دستگاه کمی تأخیر داشت مطمئنا بازی کردن با کینکت خسته کننده میشد

8-قیمت واقعی کینکت چند دلار است؟
قیمت واقعی کینکت 149.99 دلار است و با کمی مالیات شما در کشور های خارج از ایران می توانید 170 دلار این دستگاه را خریداری کنید

9-آیا این دستگاه در حال حاضر در ایران پیدا می شود؟
بله،الان مقدار کمی از این دستگاه وارد بازار ایران شده و با قیمت های زیاد و با جدا کردن آداپتور و بازی درون پک کینکت فروخته می شود

10-آیا با کینکت میشه چند نفره بازی کرد؟

بله،شما میتونید در بعضی از بازی ها حد اکثر 6 نفره بازی کنید

اگر سوال دیگری درباره کینکت داشتید بگید تا در این سوالات قرار گیرد و به شما جواب داده شود
(حتما اگر مشکلی در جواب ها میبینید به من بگویید تا تصحیح شود و اگر اطلاعات بیشتری درباره کینکت داشتید در تاپیک مطرح کنید تا به پست اول اضافه کنم)

آخرین ویرایش:
گفتم توی تاپیک کینکت به جای اینکه از خود دستگاه حرف بزنن دارن همش سوالات تکراری میپرسن

خیر،کینکت راحت به تمام xbox ها وصل میشود و کاری با کپی بودن یا نبودن دستگاه ندارد

بله،درون پک کینکت یک آداپتور مخصوص xbox های قدیمی وجود دارد که از طریق USB به XBOX وصل میشود

خیر،کینکت یک کنترلر هست و ریجن ندارد و با تمام ریجن ها سازگار است،فقط هنوز معلوم نیست بازی توی پک کینکت free هست یا نه

تا الان بازی هایی که تست شده دارای Ap 2.5 نبودن باید ببینیم در آینده بازی هایی که برای این دستگاه عرضه میشود Ap 2.5 را دارن یا خیر

بله،این آپدیت آخری (ورژن 2.0.12611.0) هم که برای xbox در xbox live آمد مخصوص کینکت و بازی کردن با این دستگاه بود

خیر،بیشتر بازی های کینکت سرعتی بوده و شما باید با سرعت عمل زیاد بازی کنید و اگر این دستگاه کمی تأخیر داشت مطمئنا بازی کردن با کینکت خسته کننده میشد

قیمت واقعی کینکت 149.99 دلار است و با کمی مالیات شما در کشور های خارج از ایران می توانید 170 دلار این دستگاه را خریداری کنید

بله،الان مقدار کمی از این دستگاه وارد بازار ایران شده و با قیمت های زیاد و با جدا کردن آداپتور و بازی درون پک کینکت فروخته می شود

اگر سوال دیگری درباره کینکت داشتید بگید تا در این سوالات قرار گیرد و به شما جواب داده شود
(حتما اگر مشکلی در جواب ها میبینید به من بگویید تا تصحیح شود و اگر اطلاعات بیشتری درباره کینکت داشتید در تاپیک مطرح کنید تا به پست اول اضافه کنم)

دوست عزیز یه سوال
1- وقتی کینکت رو بخرم چدتا بازی باید داخل جعبش باشه

1-کسی اینجا Kinect خریده؟ ارزششو داره بخرم؟
2-بازیاش به درد اینکه چند نفری بشینیم دور هم بازی کنیم میخوره؟(منظورم واسه بچه هاست:d)
3-قیمت باندلشو که با کنسول(4GB & 250GB)هست کسی تو دبی میدونه؟
4-اگه با پک کنسولش بخریم دیگه آداپتور نداره؟اگه اونجوری بخرم بخوام به کنسول قدیمی وسل کنم آداپتورش گیر میاد؟چنده؟
ممنون از همگی;)

اقا من کینکت خریدم ....... از یه نظر عالیه حال میده ..... ادک کلی عرق میریزه موقع بازی ..... از یه نظر هم الان بازی هاش یچه گونست ........ فعلا که دارم هری پاتر بازی می کنم این یکم بهتره ........ ولی واقعا فوق العادست

تا الان بازی هایی که تست شده دارای Ap 2.5 نبودن باید ببینیم در آینده بازی هایی که برای این دستگاه عرضه میشود Ap 2.5 را دارن یا خیر

دوست عزيز Kinect Sport داراي AP2.5 هست .......

تا الان بیشتر بازی هایی که تست شده دارای Ap 2.5 نبودن باید ببینیم در آینده بازی هایی که برای این دستگاه عرضه میشود Ap 2.5 را دارن یا خیر

10-آیا با کینکت میشه چند نفره بازی کرد؟

بله،شما میتونید در بعضی از بازی ها حد اکثر 6 نفره بازی کنید

این مطالب رو شما میتونید از صفحه اول آخرای پست اول هم پیدا کنید

تو این سوالات نوشته شده که آداپتور داخل پکش هست برای کنسول های آرکد و پرمیوم ولی یه دوستمون گفتن از سایت ایبای خرید کردن تو پکش نبوده جدا خرید کرده

بلاخره هست یا نه

اگه واقعا تو پکش هست خوب از دبی سفارش بدیم بیاد خیلی ارزونتره که

تو این سوالات نوشته شده که آداپتور داخل پکش هست برای کنسول های آرکد و پرمیوم ولی یه دوستمون گفتن از سایت ایبای خرید کردن تو پکش نبوده جدا خرید کرده

بلاخره هست یا نه

اگه واقعا تو پکش هست خوب از دبی سفارش بدیم بیاد خیلی ارزونتره که
بله هست
ولی ایرانی ها آداپتور رو جدا میفروشن
از دبی فروشگاه معتبر بخری پکش باید کامل باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or