تا جایی که من میدونم توی بسته اصلی آداپتور وجود نداره و این موضوع هم باعث ناراحتی خیلی از کاربران شده، چون برای اتصال کینکت به کنسولهای قدیمی احتیاج به این آداپتور دارید که قیمت آن هم توی سایت مایکروسافت حدود 40 دلار است.
کنسولهای اسلیم به این آداپتور احتیاج ندارند و خودشان بطور مستقیم قادر به تامین برق کینکت هستند.
یعنی ما باید 40 هزار تومان هم برای اداپتور بدیم
دوست عزیز بیشتر توضیح بده چه ارزیابی از کینکت داریخوب کینکت من امروز به دستم رسید چندتا عکس گرفتم که در اختیار دوستان قرار میدم
خوشبختانه کینکت من از سری دوم هست و آداپتور مخصوص داخلش هست
در عکس آخر تمامی لوازم داخل پک نشون داده شده
[/SPOILER]
تا عصر که بازی کردم خبرش بهتون میدمدوست عزیز بیشتر توضیح بده چه ارزیابی از کینکت داری
توی یه سری از پکها هست.نمونش همینی که دوستمون عکس ازش گذاشته.تا جایی که من میدونم توی بسته اصلی آداپتور وجود نداره و این موضوع هم باعث ناراحتی خیلی از کاربران شده، چون برای اتصال کینکت به کنسولهای قدیمی احتیاج به این آداپتور دارید که قیمت آن هم توی سایت مایکروسافت حدود 40 دلار است.
کنسولهای اسلیم به این آداپتور احتیاج ندارند و خودشان بطور مستقیم قادر به تامین برق کینکت هستند.
مگه کنترلر کنسول ریجن میخواد؟؟؟الان همین کنترلری که داری(دسته)ریجن داره؟من اخر سر نفهمیدم kineckt pal و ntsc داره یا بدونه رجیون هستش؟
فقط میتونم بگم فوق العادست
من که خیلی هیجان بهم منتقل شد با اینکه فعلا خود بازی Kinect adventures دارم
بازیم روش نوشته NTSC اما خوب انگار ریجن فری هست
پیشنهاد میکنم دوستان اگه توانایی دارن حتما بخرن
جالبیه بازی اینجاست وقتی داری بازی میکنی توی 3 قسمت ازت عکس میگیره و پایان مرحله بهت نشون میده و توی حافظه ذخیره میشه
کلا هیجان زیادی داره
فقط حواستون باشه اتاقتون کاملا نمیز باشه
من پام خورد به مبل پوستش کنده شد و خودکارمم رفت تو پام![]()