همه چیز در مورد Kinect

صدا

سلام
من سوال دارم در مورد دستور دادن به كينكت با صدا.
من مي دونم وقتي بگي xbox kinect مي ره تو xbox hub و مي دونم تو xbox hub اگه بگي xbox روي هز قسمت مي نويسه چي بگي تا اجرا شه.
سوال من اينه كه مي شه با صدا xbox رو خاموش كنيم؟!
و در مورد ديدن فيلم و دستور دادن با صدا بهش يكم بگين واگر به جز اينا چيز ديگه اي داره بگين لطفا
مرسي

سلام
من سوال دارم در مورد دستور دادن به كينكت با صدا.
من مي دونم وقتي بگي xbox kinect مي ره تو xbox hub و مي دونم تو xbox hub اگه بگي xbox روي هز قسمت مي نويسه چي بگي تا اجرا شه.
سوال من اينه كه مي شه با صدا xbox رو خاموش كنيم؟!
و در مورد ديدن فيلم و دستور دادن با صدا بهش يكم بگين واگر به جز اينا چيز ديگه اي داره بگين لطفا
مرسي

در حال حاضر دستورات صوتی کینکت محدود به مواردی که توی این صفحه نوشته شده هستند و برای خاموش کردن دستگاه گزینه ای نیست.

ولی قراره این دستورات رو توی آپدیت های بعدی و گیم های آینده بیشتر کنند. واقعا هم عجیبه، چون کنترل صوتی ویندوز ویستا بسیار عالی و فوق العاده بود و عجیبه که این ویژگی توی کینکت انقدر محدود و ابتدایی باشه. به احتمال زیاد در آینده بیشتر میشه.

واقعا هم عجیبه، چون کنترل صوتی ویندوز ویستا بسیار عالی و فوق العاده بود و عجیبه که این ویژگی توی کینکت انقدر محدود و ابتدایی باشه. به احتمال زیاد در آینده بیشتر میشه.

يه سوال ديگه الآن من كينكت برا ايكس باكس گرفتم مي شه به كامپيوتر وصلش كرد؟!چه حوري؟!

يه سوال ديگه الآن من كينكت برا ايكس باكس گرفتم مي شه به كامپيوتر وصلش كرد؟!چه حوري؟!
بله. یه سری درایور و فایل هست که هکرها درست کردند (آموزشش رو بچه ها همین چند تا کوچه اون ور تر گذاشته بودند)، یه درایور بتا هم هست که خود مایکرو ساخته، ولی عمدتا برای برنامه نویس ها هستش. آدرسش هم اینجاست.

فقط تجربه ای که با وصل کردن به کامپیوتر دارید، خیلی به 360 نمی رسه. یعنی برنامه ای به اون صورت سازگار نیست با کینکت، منهای چند تا برنامه ابتدایی که همین تازگی نوشتند.
این جدول هم جزوش هست؟

بله اون مال فیلم دیدن و موسیقی گوش کردن با دستگاهه، ولی نه فیلم معمولی، فیلمی که از فروشگاه های خودشون خریدی.

سلام
ميخواستم ببينم سنسورهاي كينكت بد يا خوب داره؟ يا همش يك مدل هستند؟چند وقته پيش رفته بودم يك فروشگاه قيمتش يه خورده بالا بود ميگفت اونا كه ارزون ميدن سنسورهاش خوب عمل نميكنه.:-o

آخرین ویرایش:
سلام
ميخواستم ببينم سنسورهاي كينكت بد يا خوب داره؟ يا همش يك مدل هستند؟چند وقته پيش رفته بودم يك فروشگاه قيمتش يه خورده بالا بود ميگفت اونا كه ارزون ميدن سنسورهاش خوب عمل نميكنه.

:blink: :blink:
داداش این حرف ها چیه؟ مگه این که جایی دست دوم معیوبش رو ارزون تر از همه جای دیگه بده، وگرنه چه فرقی می خواد بکنه؟

یادش به خیر خودم هم می خواستم بخرم یه مغازه توی پاساژ لباف 20 تومن گرون تر می داد و می گفت تعداد چشم هاش یه دونه بیشتره! :mrgreen:

واقعا دزد بازار شده لباف، به هیچ وجه بدون اطلاعات قبلی نباید خرید کنید.

دوستان...تبدیل کینکت واسه 360 معمولی جدا گیر میاد؟چند؟
چون کنسولم اسلیم 250 گیگ + کینکت،ولی مثل اینکه به کنسول قدیمی نمیخوره...:دی
کینکتی که خریده بودی همراه اسلیم توی یک پک خریدی؟ اگه آره که کنسولهای قدیمی باید یک اداپتور و یک کابل واسط بهشون بخوره که کار کنه، قیمت متاسفانه ندارم.

سلام
اين عكسهايي كه كينكت ميگيره به كدوم قسمت هارد منتقل ميشه؟ از كجا ميشه پاكشون كرد؟
راهي داره كه اصلا عكس نگيره؟
معمولا توی سیو بازی ذخیره میشه و میشه کپیشون کرد و میشه با بازی های مربوطه پاکشون کرد و یا گزینه عکس انداختن رو غیر فعال کرد، ولی حجم زیادی نمیگیرن، خیلی عکس بندازی به 200 مگ نمیرسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or