همه چیز در مورد Digimon Masters

بالاخره بازی digimon online به درد بخور اومد به کار!
با نزدیک 100000 کاربر.
آدرس سایت برای ثبتنام و ساخت اکانت:
JOYMAX.COM - Global Hub of Fun :: Digimon Masters
با 4تا realm مختلف و جزابیت های فراوان!

اینم تصاویری از بازی :

digimon_masters2.jpg

digimon_masters1.jpg

digimon_masters_screenshot_06640.jpg

با انتخاب یکی از 3 tamer سری digimon data squad بازی را شروع می کنید.

ENJOY IT​

آخرین ویرایش:
عزیزان، خواهشا بیاینbeelzemon
من 37 تا دیجیمون hatch کردم(lvl 46<x)
دیروز هم آخری رو hatch کردم(renamon) (5/5)
lvl اش رو هم 46 کردم :)
باز هم hatch خواهم کرد
بعد 3 4 سال بازی و کلی خرج بیام Bleezmon :|
خودت بودی میومدی ؟
ما اون اولش بهت گفتیم نیومدی

عزیز من دلیل داشتم:
1-تو beelzemon همه چی ارزون بود(archive=2t)ولی الان مث server های شماست :(
2-beelzemon چون فقط چند هفته یود که باز شده بود، مردم کمی اون جا بازی می کردن خب spot ها free بودن
3-من کلا اسم beelzemon وimpmon رو دوس دارم
4-موقعی که به lvl 10 یا 20 یا 30 می رسیدی، هی reward هایی می داد که وقتی تو اون lvl مونده باشی و lvl up نکنی،
همون reward box ها رو می داد; خب من هم اون reward box ها رو 3،4 بار گرفتم و ..................................
تقریبا کلی (30)evoluter و (7)digimon archive expansion گرفتم. :) :) :) :) :) :)
واسه یه tamer lvl 30 خیلیه

عزیز من دلیل داشتم:
1-تو beelzemon همه چی ارزون بود(archive=2t)ولی الان مث server های شماست :(
2-beelzemon چون فقط چند هفته یود که باز شده بود، مردم کمی اون جا بازی می کردن خب spot ها free بودن
3-من کلا اسم beelzemon وimpmon رو دوس دارم
4-موقعی که به lvl 10 یا 20 یا 30 می رسیدی، هی reward هایی می داد که وقتی تو اون lvl مونده باشی و lvl up نکنی،
همون reward box ها رو می داد; خب من هم اون reward box ها رو 3،4 بار گرفتم و ..................................
تقریبا کلی (30)evoluter و (7)digimon archive expansion گرفتم. :) :) :) :) :) :)
واسه یه tamer lvl 30 خیلیه
7 تا Arcive رو راحت میشد در اورد Evo هم که نقلو نبات
در مورد سرور هم که همه جا همینه تا بیان ملت پول در بیارن پول در گردش زیاد شه کلی طول میکشه قیمت ها هم پایینه
اون موقع که ما شروع کردیم مپ جدید نبود که سرویس میشدیم لول اپ و برای Evo هم کسی کمکم نکرد من بودم با یه بنده خدا از یه کشور هر دو لول پایین دیگه با بدبختی MC4 میکشتیم
بعد کل دیجیمون خودم و اونایی که برای برادرم یا دوستم جور کردم ول کنم بیام از اول شروع کنم
من سر این مسخره بازی Limit به اندازه کافی اعصابم خورد شده دوباره بیام از 0 همون داستانو تکرار کنم ؟

سلام به همه من تازه میخوام این بازی شروع کنم دوتا مشکل دارم یک این که من بازی دانلود کردم نصب کردم اما وقتی اجرا میکنم ارور میده :‌‌‌‌ hack shield startmanitor failed Eror cod = 101 البته قبلش هم ارور میده کسی می تونه کمک کنه
۲- این که چه سروری بیام که ایرانی توش زیاد باشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام به همه من تازه میخوام این بازی شروع کنم دوتا مشکل دارم یک این که من بازی دانلود کردم نصب کردم اما وقتی اجرا میکنم ارور میده :‌‌‌‌ hack shield startmanitor failed Eror cod = 101 البته قبلش هم ارور میده کسی می تونه کمک کنه
۲- این که چه سروری بیام که ایرانی توش زیاد باشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
در مورد مشکل اولت که با چیز پی ان وصل شو که اپدیت راحت انجام بشه
در مورد دومی هم ما تو 2 تا سرور هستیم
seraphickv3 توی سرور beelzemon
من و 4 نفر دیگه Leviamon

در مورد مشکل اولت که با چیز پی ان وصل شو که اپدیت راحت انجام بشه
در مورد دومی هم ما تو 2 تا سرور هستیم
seraphickv3 توی سرور beelzemon
من و 4 نفر دیگه Leviamon

ممنون که راهنمایی کردی دوست عزیز پس درست شد بهتره بیام
Leviamon

من هنوزم همون مشکل رودارم با قند شکن وارد شدم اپدیت شد اما باز ارور رو داد وقتی خواست بازی رو اجرا کنه البته اینم بگم هم پاک کردم دوباره نصب کردم هم از اول یک باره دیگه دان کردمش اما باز نشد که نشد شانس نداریم :d;;)

من هنوزم همون مشکل رودارم با قند شکن وارد شدم اپدیت شد اما باز ارور رو داد وقتی خواست بازی رو اجرا کنه البته اینم بگم هم پاک کردم دوباره نصب کردم هم از اول یک باره دیگه دان کردمش اما باز نشد که نشد شانس نداریم :d;;)
اون HS اپدیتش دفعه اول اذیت میکنه من معمولا چند بار بازو بسته می کنم یا سا عت های مختلف تست می کنم ( تا ببینم کی اینا پاشون رو از رو سیم ما بر مبدارن :| )

اون HS اپدیتش دفعه اول اذیت میکنه من معمولا چند بار بازو بسته می کنم یا سا عت های مختلف تست می کنم ( تا ببینم کی اینا پاشون رو از رو سیم ما بر مبدارن :| )

واسه شما اینطوری شده تا حالا ؟

وقتی رو آیکون بازی کلیک می کنم hackshield pro گوشه سمت راست میاد پر که میشه دوتا ارور میده
69606991569428634434.png

واسه شما اینطوری شده تا حالا ؟

وقتی رو آیکون بازی کلیک می کنم hackshield pro گوشه سمت راست میاد پر که میشه دوتا ارور میده
69606991569428634434.png
احتمالا مال اوضاع نت
با چیز پی ان بازی کن ببین درست میشه یا نه
می تونم از پوشه گیم خودم HS رو اپلود کنم برات

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or