همه چیز در مورد ِ اجرای بازی های Wii (پست ِ اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter alimami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مرسی
یکی خودم دانلود کردم 27 mb
اینی که شما دادین هم گرفتم 1 mb
چه فرقی داره ؟

البته الان دانلود کردم نمیدونم چطور بازی رو باید به این برنامه بشناسونم که بتونه فرمتش رو تغییر بده

مرسی
یکی خودم دانلود کردم 27 mb
اینی که شما دادین هم گرفتم 1 mb
چه فرقی داره ؟

البته الان دانلود کردم نمیدونم چطور بازی رو باید به این برنامه بشناسونم که بتونه فرمتش رو تغییر بده

فرقی ندارن فقط اونی که تو گرفتی فایل معمولیه اینی که من گذاشتم فایل فشرده شده گذاشتم

کاری نداره نوع وردی انتخاب میکنی فایل یا دی وی دی یا درایو

روی هر کدوم زدی زیرش گزینه tarnsfer کلیک کنی لیست باز میشه گزینه wbfs انتخاب کن

هر جا که ایمیج بازی رفت فایل ایمیج کلا کپی کن تو پوشه wbfs تو فلش

سلام
دوستان من مدت زیادی بود که از Wii استفاده نمیکردم تا اینکه دیروز روشن کردم کنسول رو و متوجه شدم که فریمورش 3.4E هست که احساس میکنم دیگه خیلی قدیمی شده !
حالا سوالی که دارم اینه که ایا نیازی به اپدیت کنسول هست یا همین فریمور هم همه بازی ها رو اجرا میکنه و مشکلی نداره ؟
الان روی کنسول Neogamma نصب هست که بازیها رو از طریق DVD اجرا میکنه و تا جایی که یادم میاد مشکل خاصی هم نداشته البته غیر از یکی دو تا بازی که رو کنسول اجرا نمیشد حالا نمیدونم چون ورژن فریمور کنسول پایینه اجرا نشده یا هم خود DVD بازی کلا مشکل داشته ( شاید هم اصلا مشکل از Neogamma باشه ! )
آخرین ورژن USB Loader هم از طریق Homebrew اجرا کردم اما متاسفانه موفق به اجرای بازیها از روی هارد نشدم . لازم به ذکر هست که بازیها را با فرمت wbfs توی فولدر wbfs قرار داده بودم .
اگر دوستان یه توضیحی بدن که ماجرا از چه قرار هست ممنونشون میشم .

سلام
دوستان من مدت زیادی بود که از Wii استفاده نمیکردم تا اینکه دیروز روشن کردم کنسول رو و متوجه شدم که فریمورش 3.4E هست که احساس میکنم دیگه خیلی قدیمی شده !
حالا سوالی که دارم اینه که ایا نیازی به اپدیت کنسول هست یا همین فریمور هم همه بازی ها رو اجرا میکنه و مشکلی نداره ؟
الان روی کنسول Neogamma نصب هست که بازیها رو از طریق DVD اجرا میکنه و تا جایی که یادم میاد مشکل خاصی هم نداشته البته غیر از یکی دو تا بازی که رو کنسول اجرا نمیشد حالا نمیدونم چون ورژن فریمور کنسول پایینه اجرا نشده یا هم خود DVD بازی کلا مشکل داشته ( شاید هم اصلا مشکل از Neogamma باشه ! )
آخرین ورژن USB Loader هم از طریق Homebrew اجرا کردم اما متاسفانه موفق به اجرای بازیها از روی هارد نشدم . لازم به ذکر هست که بازیها را با فرمت wbfs توی فولدر wbfs قرار داده بودم .
اگر دوستان یه توضیحی بدن که ماجرا از چه قرار هست ممنونشون میشم .
احتمالا بخاطر فریمور و کاستوم Iosها هست. شما اول با pimp my wii کاستومهای آپدیت 250 و 249 و ... رو نصب کن بعد تست کن ببین درست میشه؟ اگر نشد فریمور آپدیت کن

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

احتمالا بخاطر فریمور و کاستوم Iosها هست. شما اول با pimp my wii کاستومهای آپدیت 250 و 249 و ... رو نصب کن بعد تست کن ببین درست میشه؟ اگر نشد فریمور آپدیت کن

متشکر .
خدایی نکرده برنامش خطرناک که نیست بزنه کنسول رو بریک کنه ؟ :دی
یه توضیح مختصر هم در رابطه با این Pimp my wii و عملکردش بدید ممنونتون میشم .
من کلا اطلاعاتم در زمینه هک Wii زیرِ خط فقره ! :دی

متشکر .
خدایی نکرده برنامش خطرناک که نیست بزنه کنسول رو بریک کنه ؟ :دی
یه توضیح مختصر هم در رابطه با این Pimp my wii و عملکردش بدید ممنونتون میشم .
من کلا اطلاعاتم در زمینه هک Wii زیرِ خط فقره ! :دی
اولش که مسولیت استفاده از این برنامه و برنامه های مشابه با خودتون هست :d
دوم اینکه اگ بدون احتیاط انجام بشه بی خطر نیست ;-)
شما باید اول از کنسول بک آپ بگیری. بعد cios آپدیت رو دآنلود کنی و بریزی رو sd . نرم افزار pimp رو روی sd بریزید و اجرا کنید. خودش cios های نیاز به آپ رو پیدا میکنه و آپ میکنه.

اگر دقیق خواستید باید صبر کنید عصری که رسیدم خونه براتون کامل بنویسم چطوری هست

دوستان کاریی که گفتین رو انجام دادم
ولی این usb loader gx
نقش کشک رو داره
هیچ کاری انجام نمیده بازی رو هم load نمیکنه
مشکل چی هست؟ چه خطایی میده؟ آخه این نرم افزار خیلی عالی هست. ممکن هست از cios باشه. سعی میکنم عصری که رفتم خونه کامل راهنمایی کنم

مشکل چی هست؟ چه خطایی میده؟ آخه این نرم افزار خیلی عالی هست. ممکن هست از cios باشه. سعی میکنم عصری که رفتم خونه کامل راهنمایی کنم

میگه پارتیشن wbfs یا fat وجود نداره
ولی پوشه رو ساختم بازی هم با همون فرمت wbfs ریختم روش
اما اجرا نمیکنه

میگه پارتیشن wbfs یا fat وجود نداره
ولی پوشه رو ساختم بازی هم با همون فرمت wbfs ریختم روش
اما اجرا نمیکنه
Usb loader چه نسخه ای هست؟
نسخه cfg یا gx رو نصب کن که ار پارتیشن Ntfs پشتیبانی کنه

usb loader gx هست
نمیدونم نسخه چنده