باWbfsmanager4 نشد؟با این نرمافزار جدیده هم نمیشه گیم کیوب رو از هارد اجراکرد
یکی بگه چه مود چیپی از کجا بگیریم......
بايد مودچيپwiikeyfusion داشته باشيد.
باWbfsmanager4 نشد؟با این نرمافزار جدیده هم نمیشه گیم کیوب رو از هارد اجراکرد
یکی بگه چه مود چیپی از کجا بگیریم......
سلام.سلام شاید جاش اینجاش نباشه ولی جای بهتری پیدا نکردم دوستان من میخوام یه کلوپی بزنم و فقط از کنسول wii استفاده کنم یعنی 8 تا 10 عدد دستگاه wii به همراه تجهیزاتش و بازیهایی که با دسته مخصوصش اجرا میشه که یه تنوعی باشه راهنمایی پیشنهاد و ... چیزی دارید به من بگید ؟
شما نرم افزاره WiigameManager رو دانلود كنيد بعد كار باهاش راحته.من الان بازی روی دیسک دارم باید چه جوری روی هارد بریزم و به فرمت مخصوص تبدیل بشه؟ (می دونم توی پست اول توضیح دادین ولی هیچی نفهمیدم. ببخشید که آی کیوم پایینه)
من NTFSرو پيشنهاد ميكنم:آقای alimami
شما کدوم یکی از فرمت ها رو برای ریختن توی هارد پیشنهاد می کنید؟
قابل استفاده برای غیر از بازی های Wii
اکثر سیستم عامل ها اونو پشتیبانی میکنند.
پشتیبانی از فایل های بالاتر از 4گیگ
بهترین فورمت wbfs هست . فکر نکنم اون یکی ها فورمتی باشه که usb loader شناساییش بکنه ...اینا با هم چه فرقی می کنن؟ و کدوم یکی بهتره؟
ISO | cISO | WBFS | WDF | FST
نه چیز خاصی نداره یه کپی معمولیه.دوستان یه سوال دارم ... من یه بازی وی رو دیسک دارم .. میخوام کپیش کنم رو یه دیسک دیگه که اجرا شه ... بعد الان چکار کنم ؟ تنظیم خاصی نیازه برای کپینگ ؟
یعنی چی نشد بگین چه اروری داد تا بگم کجای کار مشکل داره.ولی کپی کردم و نشد ! میشه مراحلشو توضیح بدید ؟
منظورتون دستگاه ویه ؟ مگه میشه دی وی دی خور نباشه ؟مطمئنی که دایو دستگاهت dvd خوره ؟؟؟ الان جدیدیا نیستا !
منظورشون اینه که بازی وی رو از روی دیسک اجرا میکنه یا فقط از روی فلش بازی رو میاره؟منظورتون دستگاه ویه ؟ مگه میشه دی وی دی خور نباشه ؟