bazicon
کاربر سایت
والا بدون رم کپی خور کار نمیکنه
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
یعنی خرابه دستگاه؟ برم به فروشنده پس بدم ؟
والا بدون رم کپی خور کار نمیکنه
بازی ها رو دانلود کن
دوست عزیز شما آخر آموزش رو بخون نوشته نحوه اجرای بازی مرحله سه به بعد رو بخونپس کپی خوره؟
این لینک دیدم خیلی پیچیده بود برام اصلا سر در نیاوردم
اسم تاپیک زده فریمور 4.3 , از کجا بفهمم فریمورم چنده؟
نه خراب نیست اما فایل های برنامه هایی که بازی کپی اجرا میکنه باید روی رم و همیشه داخل دستگاه باشه ساکن کجا هستی و اینکه دستگاه روشن هست نه رم توش کن نه در بیاریعنی خرابه دستگاه؟ برم به فروشنده پس بدم ؟
دوست عزیز شما آخر آموزش رو بخون نوشته نحوه اجرای بازی مرحله سه به بعد رو بخون
نه خراب نیست اما فایل های برنامه هایی که بازی کپی اجرا میکنه باید روی رم و همیشه داخل دستگاه باشه ساکن کجا هستی و اینکه دستگاه روشن هست نه رم توش کن نه در بیار
من فایل های رمم رو برات میل میکنم امیدوارم مشکلت حل بشه یه بازی هم برای تست دانلود بکنپس خراب نیست؟ پس ندم دستگاهو؟
خوب بدون اون فایلا چیکار کنم؟ تهرانم
من فایل های رمم رو برات میل میکنم امیدوارم مشکلت حل بشه یه بازی هم برای تست دانلود بکن
حل نشد معرفی میکنم برو نفری هست پیروزی دستگاه رو ردیف میکنه فعلا برم رم sdhc بخر
دوست عزیز شما آخر آموزش رو بخون نوشته نحوه اجرای بازی مرحله سه به بعد رو بخون
حل نشد معرفی میکنم برو نفری هست پیروزی دستگاه رو ردیف میکنه فعلا برم رم sdhc بخر
بدون رم هم میشه فایلها رو روی یو اس بی بریز و همچنین بازیها.اجرا میشه
انصافا درد سرش زیاده
دقیقامثلا اون لینک آموزشی که آقا ortegoli گذاشته بود باید 2 ماه روش کار میکردم متوجه بشم
میخوام دستگاه بگیرم احت بازی کنم نه دردسر زیاد داشته باشه
الان دارم درباره xbox 360 تحقیق میکنم یکی بخرم تو تاپیکشم سوال رسیدم , راحت بازی کپی میخری 3 هزار تومن میزاری اجرا میکنه
دیگه این فایل و اونو فایل بریز رو رم و .............. نداره
بازم ممنون